[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

birgittajakobsson54 birgittajakobsson54

511 posts   260 followers   325 followings

Birgitta  ME/cfs. Ritar,målar, virkar och pysslar. Alla bilder är tagna av mig själv Like to draw, paint, crochet . All pictures are my own.

God morgon. Även hos mig har tomtarna nu kommit fram. Mysfaktor skapas tillsammans med tända ljus.
Ute faller snön vit och adventljusstakarna sprider värme i fönstren. Allt precis som det ska vara.
Bakom de tända ljusen finns många ensamma själar. Kämpande, med dålig ekonomi, ledsna , utsatta, sjuka, lämnade till sig själva.
Lämnade med tankar, sorg, önskningar om något annat. En gemenskap, någon som bryr sig om...som ser.
Bakom fasaden finns ung som gammal. Med familjer, föräldrar ,barn och barnbarn men där ensamheten ändå är stor och förgörande. Ensamhet för att tid inte finns. Där arbete och självförverkligande går före. Där annat blivit viktigare än närhet till de sina.
Jag förundras och förfasas över den tid vi lever i. Över den framtid människor så hårt strävar efter.
Det var inte bättre för men mycket var bra.
Ibland är det inte fel att backa lite. Stanna upp och fundera på hur livet ser ut.
Är det så här jag vill att livet,världen ska se ut.
Vi kan förändra om vi vill. Men vi måste då ge avkall på något annat.
En bra början är att se dem som behöver dig.
Det är alltid svårt att avstå, ändra och tänka nytt....men det är inte svårt att fortsätta.......För.....Det du skickar ut får du tillbaka....

Räcker det inte att jag måste gå ut i regnet....Måste jag ha den här fåniga tratten på mig också
Husse säger att jag fått svampinfektion av det blöta i tassarna. Först släpar han med mig till veterinären och sen åker han dessutom hemifrån. Matte får sitta själv i soffan. Fy vad synd det är om mig 🐶

En värmande mössa till

Någon blir varm i vinter ☃️

Nu vill vi ha något gott av matte. Vi gick ju faktiskt med henne ut i regnet....

Så blev den klar mössan.Det har blivit några stycken gjorda. Idag vilar jag i mig själv. Har endast gått hundrundan. Det var råkallt och blött ute men skönt komma ut en sväng.
Blir en vilosväng nu så jag orkar med kvällen. Ha det gött alla Ni 🌂

Godmorgon alla vänner. Idag tar jag och seglar iväg på fantasins böljande vågor. Till land med frid och fred. Där ingen stänger någon annan ute, där människor ser varandra med glädje i sina ögon.
Till land där män och kvinnor respekterar varandra. Där barnen lär sig ta hand om sin kompis, sin klasskamrat och väljer sina ord med omsorg.
Jag vänder åter med respekt och tacksamhet . Med famnen full av öppna dörrar ger jag möjlighet till er alla att kliva in i något nytt . En valmöjlighet som är oss alla givna. Med kärlek ....givet 💞

God middag alla Ni. Som vanligt tar jag det lugnt på förmiddagen. Väntar in mig själv och ger mig tid. . Tittar på Malou och virkar. Tänder ljus som ger ro och vila i själen. Tar dagen som den kommer.
Ha en fin dag och ta hand om er 💕

God förmiddag. Idag känner jag mig både rostig och mossig. Vaknade även med nackspärr.... Det blir en lugn och vilande dag. Lite läsa och virkning förståss. En dag som får bli som den blir.
Ta hand om era därute och glöm inte säga ja till er själva, nej till det ni inte klarar och le mot dem ni möter 💕

God morgon alla fina Ni. Ibland lyckas man fånga ögonblicket. Ett ögonblick av guld och skimmer fångade min blick för en stund alldeles nyss. Fyll famnen med så mycket guld ni kan och ta det med er in i dagen. Dela med er och lys upp världen för alla ni möter 💥
#fångaögonblicken #tahandomvarandra #vänskap #medmänsklighet #envärldiförändring #envärldivänskap

Ser att många redan satt upp både julgardiner och adventljusstakar. Det blir tidigare och tidigare för varje år. Ljusslingan på balkongen har kommit på plats hos oss men det andra får allt vänta.
Nu väntar jag på att det ska bli snö. Vill ha en vit vinter för en gångs skull.

Lördag, virkning och mattemys

Most Popular Instagram Hashtags