[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

bettyrahmad bettyrahmad

9668 posts   422196 followers   457 followings

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Betty Rahmad  Founder @bettys_kitchen • Food, animal, fashion lover • bettyrahmadmanagement@gmail.com • 📱019-7130304

https://www.youtube.com/channel/UCKqnosEZQiB_BHAjnMaW_Lg

Congratulations on your engagement my K-pop girl @yayazahir & @arrizazim One step closer alhamdulillah so happy for u 💍💑 #yayarriz

Last night at @nimrocbarbershop 💈Boleh bawak your husband/boyfriend/kawan/abang/adik potong rambut kat sini ok. For girls boleh datang cuci mata jumpa Haziq 😆 Pastu nanti i letak #sambalgilabetty & #sambalsewelbetty kat sini jugak ok! 💋 P/S - Waze : Nimrocbarbershop For more info follow @nimrocbarbershop (So cantik la your kedai, proud of you suami @ardydamis 😘 ) #bettyanddamis

Saturday 24022018 🍒

Kalau nampak orang jual bunga, tolong buat macamni kat bf/suami korang ok. Bukan sebab nak bunga, tapi nak tengok reaction & expression dia. Priceless 😂 @ardydamis #bettyanddamis

Visiting Mummy & NeyNey ❤️ #nenojr

Sweater weather 🌧

Tajuk lagu : Amboi Amboi Suami @ardydamis 😂 #bettyanddamis

#bettyanddamis bersama Pakar bedah manusia & daging @boss_ned sebelum beliau beraksi demi isteri tercinta & NeyNey. Suami saya kelihatan mengantuk sedikit maklumlah berjaga dari subuh 😆#nenojr

MasyaAllah NeyNey you’re so adorable 😍 Aunty Betty & Uncle Damis doakan NeyNey jadi anak yang soleh & bijak. Pastu tolong doakan Aunty Betty & Uncle Damis punya turn pulak lepas ni. Hehe im so in love with you NeyNey! Cant wait to gomol u! ❤️ #nenojr Aunty Betty mampu tersenyum walaupun business 10k gagal😆
.
Thank you @kakitembak_fotografi for this beautiful shot ❤️

Alhamdulillah syukur 22022018 Both mummy & NeyNey sihat sempurna. Welcome to the world handsome boy Neyney #nenojr Congratulations handsome daddy @boss_ned & beautiful mummy @noradanish Sooooo happy for you guys! 🙏❤️ #NeyNey

Bismillah doakan semuanya berjalan lancar for NeyNey n beautiful mummy. Mohon maafkan kalau ada salah silap dari kawan saya @noradanish @boss_ned yang sengaja atau tidak. InsyaAllah pasti semua yang baik baik untuk mu. Love you! See you soon Neyney ❤️ #nenojr

Jangan lupa tengok @mahligaicintatv3 Esok- Khamis 11.30pagi di @tv3malaysia 🤵👰 #bettyanddamis

Most Popular Instagram Hashtags