bettyrahmad bettyrahmad

10,065 posts   512,704 followers   502 followings

Betty Rahmad  Fashion • Food • Travelling Founder @bettys_kitchen 💌bettyrahmadmanagement@gmail.com 🎥 Youtube : Betty Rahmad

My blue jeans 💙

Hai! Masak apa tu untuk dinner? Terimalah resepi simple, mantap & pantas dari Mak buyung😆 Siapa ada #sambalgilabetty & #sambalsewelbetty WAJIB try menu ni ok! Sedap gila tak tipuuuu 💯
.
HQ/POS 019-6008804 @bettys_kitchen
PUTRAJAYA 017-2997763 @bettyskitchen_cyberputrajaya
PENANG 017-7788639 @bettyskitchen_penang
SG PETANI 016-5251778 @bettyskitchen_sgpetani
JOHOR BAHRU 019-7749606 @bettyskitchen_jb
PUBLIKA 012-6953559 @chocolococaffe(10am-10pm)
HULU KELANG 014-9775563 @bettyskitchen_hulu_kelang
K.JAYA 011-26252953 @bettyskitchen_kelanajaya_pj
SINGAPORE +6596644524 @bettyskitchen_singapore
CURVE TESCO 011-11124599
KOTA DAMANSARA 013-6212616 @bettyskitchenkd
NILAI 017-7160158 @bettyskitchen_nilai
S.ALAM 017-5285046 @bettyskitchen_shahalam.klang
SABAH 014-651204 @bettyskitchen_kotakinabalu
SARAWAK 019-8885688 @bettyskitchen_kuching
SEREMBAN 014-5139190/018-2245094 @bettyskitchen.seremban
JITRA 017-5732264 @bettyskitchen_jitra
KUANTAN 012-9691992 @bettyskitchenkuantan
CYBERJAYA 012-3343836 @sabrina_bakery_cyberjaya
SG BULOH 019-2102107 @bettyskitchen_sungaibuloh
JALAN PUDU|KL 011-10314330 @nimrocbarbershop
TERENGGANU 019-7136465 @bettyskitchen_terengganu
KEMPAS 012-7208068 @bettyskitchen_kempasjb
TEBRAU 017-7613590 @bettyskitchen.tebrau
BATU GAJAH 013-9585412 @bettyskitchen_batugajah
GOMBAK/BATU CAVES 012-9302256
BRUNEI +6737234179 @bettyskitchenbrunei
KL CITY 011-10314330
MELAKA 012-3778984 @bettyskitchen.melaka
LABUAN 010-7006441 @bettyskitchen_labuan
MIRI/BINTULU 014-3958629 @bettyskitchen_miribintulu
PULAI 010-8273670 @bettyskitchen.pulai
MAJIDEE JB 010-933069 @bettyskitchen_majideejb
PUCHONG 013-3402431 @bettyskitchen_puchong
SERDANG 018-7864121 @bettyskitchen_serdangbalakong
KELANTAN 017-9390470 @__mhstall
SETAPAK / DANAU KOTA 011-10314330
AMPANG 017-3646665 @rorosignature
PUNCAK JALIL 019-2638768 @bettyskitchen_puncakjalil
TG MALIM/SUNGKAI 017-6822146 @bettyskitchen_tgmalim.sungkai
SUBANG 018-9714460 @bettyskitchensunwaysubang
PAGOH 014-9117027
PETRON SELAYANG 013-3773451
CHERAS 017-3214185 @bettyskitchen_cherashululangat
.
#bettyskitchen

“When people come to your page, do they walk away better or worse? “ 🤔 Now tell me!

Appreciation post untuk kawan i yang crack 2 orang ni! Dari mula i start sampai sekarang dorang antara kawan yang tak pernah stop support @bettys_kitchen tanpa disuruh ❤️ Merata dah korang bawak #sambalgilabetty #sambalsewelbetty Thank you so much for your endless love & support tau. Gitu! Baik hati i doa murah rezeki. Sayanggg korang @kupu_kupu @niesakhalil ❤️❤️❤️ (Video ni je i mampu jumpa🤷🏻‍♀️)
.
P/S: Siapa nak beli contact agent terdekat follow @bettys_kitchen atau WHATSAPP 019-6008804 untuk sebarang pertanyaan ya! #bettyskitchen

Prevention is better than cure! Cant wait to try these Anti- Stretch Marks Collection from @lerbolariomalaysia The best seller stretch mark prevention & bust skin firming cream and body scrub cream during shower time!
.
In conjuction with the Breast Cancer month this Oct, L’erbolario Malaysia will be donating 5% of the Oct sales to the Breast Cancer Foundation Malaysia. Lets share our love & support too!
Follow @lerbolariomalaysia and like its #thinkpinkwithlerbolario posts to share your love and support to all women🌷 #lerbolariomy

You are you, i am i 🍉

Thank you 💋💋💋 #shuuemuramy #sponsored @shuuemura

Kembang ke kuncup ke sis redho orang nak comment apa🤣 I just wanna enjoy my pregnancy journey & paling penting my little one is healthy. InsyaAllah. Pray for us & keep guessing its a boy or girl 👶🏻👧🏻 #25weekspregnant

What a beautiful perspective ❤️

Bila dah tak tau nak pose macammana, kita pose konon-konon nak ikat rambut macamni je la eh? 🤷🏻‍♀️

CHR & Fattah Amin Exclusive Press Conference 🚙 #toyotamy

Most Popular Instagram Hashtags