betheglamorousdrink betheglamorousdrink

257 posts   2,403 followers   83 followings

Be Drink By Nadia annuar  #BeTheGlamorousDrink 🍷PILIHAN NO. 1 WANITA BERKAWIN 👠Slimming, Detox, Anti Aging, Skin Whitening ☪️Halal JAKIM 🕴️Stokist/ Agent WANTED 📱+6019379

KESAN SAMPINGAN STRESS
.
Berlaku kepada anda? Jika simptom stress/tekanan ada pada diri anda, kemungkinan besar ini akan mempengaruhi tubuh, fikiran dan perasaan, dan juga kelakuan anda.
.
Kenali simptom stress/ tekanan yang biasa dapat memberi anda cara untuk menguruskannya. Stres/ tekanan yang tidak terkawal dapat menyumbang kepada banyak masalah kesihatan, seperti tekanan darah tinggi, penyakit jantung, obesiti dan diabetes
.
Salah satu cara untuk mengawal stres adalah dengan mengambil suplemen kesihatan @bedrink_hq. Tak percaya? Cuba dulu dan kongsikan pendapat anda
.
DM kami untuk pertanyaan lanjut dan follow kami untuk lebih tips kesihatan dan cara mengawal berat badan!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

KESAN SAMPINGAN STRESS
.
Berlaku kepada anda? Jika simptom stress/tekanan ada pada diri anda, kemungkinan besar ini akan mempengaruhi tubuh, fikiran dan perasaan, dan juga kelakuan anda.
.
Kenali simptom stress/ tekanan yang biasa dapat memberi anda cara untuk menguruskannya. Stres/ tekanan yang tidak terkawal dapat menyumbang kepada banyak masalah kesihatan, seperti tekanan darah tinggi, penyakit jantung, obesiti dan diabetes
.
Salah satu cara untuk mengawal stres adalah dengan mengambil suplemen kesihatan @bedrink_hq. Tak percaya? Cuba dulu dan kongsikan pendapat anda
.
DM kami untuk pertanyaan lanjut dan follow kami untuk lebih tips kesihatan dan cara mengawal berat badan!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

KESAN SAMPINGAN STRESS
.
Berlaku kepada anda? Jika simptom stress/tekanan ada pada diri anda, kemungkinan besar ini akan mempengaruhi tubuh, fikiran dan perasaan, dan juga kelakuan anda.
.
Kenali simptom stress/ tekanan yang biasa dapat memberi anda cara untuk menguruskannya. Stres/ tekanan yang tidak terkawal dapat menyumbang kepada banyak masalah kesihatan, seperti tekanan darah tinggi, penyakit jantung, obesiti dan diabetes
.
Salah satu cara untuk mengawal stres adalah dengan mengambil suplemen kesihatan @bedrink_hq. Tak percaya? Cuba dulu dan kongsikan pendapat anda
.
DM kami untuk pertanyaan lanjut dan follow kami untuk lebih tips kesihatan dan cara mengawal berat badan!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

[#REALTESTIMONIBEDRINK] - SEBELUM TU SAYA TIMBANG 60.05KG SEMALAM SAYA CHECK 58.5KG😍😍 - Syuraya
.
.
Feedback penguna tetap Be Drink, cik siti yang #MEMPERCAYAI Be Drink yang membantu untuk menurukankan berat badan serta memutihkan kulit. Selepas mengamalkan Be Drink perubahan ketara pada kulit cik siti yang dulunya gelap kini nampak semakin cerah! Bukan itu sahaja beratnya dulu dari 46kg kini turun ke 43kg! Turun 3 kg dengan hanya 1 box Be drink! Wow!!
.
.

Inilah minuman kesihatan dan kecantikan utk wanita dan lelaki masa kini! Buka sahaja boleh menurukan berat badan malah membantu untuk detoks , mencerahkan kulit dan melambat proses penuaan! Wow bestnya!
.
Alhamdulilah syukur makin ramai berat turun, kulit bersih dab cerah selepas Minum be drink. Kesannya se awal 7 HARI ‼️
.
.
Be drink produk pertama mengunakan WHITE STRAWBERRY dari Jepun. Dan kami sudah memiliki Sijil kelulusan HALAL Jakim! Takperlu was-was lagi!
.
.
Boleh whatsapp/ walk in ke HQ untuk pembelian atau boleh dapatkan dari #BeStokist & #BeAgent kami yang SAH!
.
BE Drink HQ
E-11-01 jalan serai wangi M 16/M, Alam avenue 2,
Seksyen 16 , Shah Alam, selangor.
Waktu operasi : 10 pagi hingga 6 petang (Sabtu & Ahad cuti)
.
.
Jom dapatkan sekarang!!!
.

#ProdukPertama4dalam1#HALALJAKIM #PilihanNo1wanitaberkahwin #BeTheGlamorousDrink
#Produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia

KEISTIMEWAAN & KEHEBATAN BE DRINK 🍷
.
.
Jika anda tercari-cari suplemen harian kesihatan & kecantikan sekarang ini anda perlu baca! Dah penat beli mcm2 produk tak berkesan, produk terlalu mahal, asik nak kena Beli setiap minggu, ada produk tidak selamat pulak ada bahan terlarang dan macam2 lagi! Pilihlah Be drink 🍷
.
.
KEISTIMEWAAN #BEDRINK
♦️Produk PERTAMA mengunakan White strawberry dari Jepun
♦️Produk PERTAMA 4 dalam 1 untuk Slimming, Detox, antiageing & Skin whitening
♦️ Kesaan seawal 7 hari
♦️Di sertakan DIET PEMAKANAN sihat oleh pakar nutritionist di dalam kotak secara PERCUMA
♦️Rasa yang sangat ENAK dan Mudah di ambil
♦️Berstatus HALAL oleh JAKIM
♦️SELAMAT digunakan ,mendapat kelulusan dari KKM
♦️ Untuk PENGAMBILAN 30 hari, bukan 10 hari atau 15 hari.
♦️ 13 bahan aktif yang di formulasi dari Jepun.
.
Boleh whatsapp/ walk in ke HQ untuk pembelian atau boleh dapatkan dari #BeStokist & #BeAgent kami yang SAH!
.
BE Drink HQ
E-11-01 jalan serai wangi M 16/M, Alam avenue 2,
Seksyen 16 , Shah Alam, selangor.
Waktu operasi : 10 pagi hingga 6 petang (Sabtu & Ahad cuti)
.
.

#ProdukPertama4dalam1#HALALJAKIM #PilihanNo1wanitaberkahwin #BeTheGlamorousDrink
#Produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia

[#REALTESTIMONIBEDRINK] - DUA-DUA ADA PERUBAHAN TAPI LEBIH KEPADA KULIT 😍😍 - Siti
.
.
Feedback penguna tetap Be Drink, cik siti yang #MEMPERCAYAI Be Drink yang membantu untuk menurukankan berat badan serta memutihkan kulit. Selepas mengamalkan Be Drink perubahan ketara pada kulit cik siti yang dulunya gelap kini nampak semakin cerah! Bukan itu sahaja beratnya dulu dari 46kg kini turun ke 43kg! Turun 3 kg dengan hanya 1 box Be drink! Wow!!
.
.

Inilah minuman kesihatan dan kecantikan utk wanita dan lelaki masa kini! Buka sahaja boleh menurukan berat badan malah membantu untuk detoks , mencerahkan kulit dan melambat proses penuaan! Wow bestnya!
.
Alhamdulilah syukur makin ramai berat turun, kulit bersih dab cerah selepas Minum be drink. Kesannya se awal 7 HARI ‼️
.
.
Be drink produk pertama mengunakan WHITE STRAWBERRY dari Jepun. Dan kami sudah memiliki Sijil kelulusan HALAL Jakim! Takperlu was-was lagi!
.
.
Boleh whatsapp/ walk in ke HQ untuk pembelian atau boleh dapatkan dari #BeStokist & #BeAgent kami yang SAH!
.
BE Drink HQ
E-11-01 jalan serai wangi M 16/M, Alam avenue 2,
Seksyen 16 , Shah Alam, selangor.
Waktu operasi : 10 pagi hingga 6 petang (Sabtu & Ahad cuti)
.
.
Jom dapatkan sekarang!!!
.

#ProdukPertama4dalam1#HALALJAKIM #PilihanNo1wanitaberkahwin #BeTheGlamorousDrink
#Produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia

Berapa banyak Air yang Harus Anda Minum Semasa ‘Workout’? ⠀
✅Topik hidrasi ini agak rumit dan ia berbeza-beza kerana banyak faktor yang berbeza seperti umur, jantina, berat badan, ketinggian, tahap kecergasan, jenis aktiviti, tempoh aktiviti, dan lain-lain.

💧 Minum tidak lebih daripada 1 cawan air setiap dua puluh minit.

💧Anda juga boleh memberi berat badan sebelum dan selepas anda bersenam untuk mendapatkan rasa berapa banyak air dalam badan yang biasanya hilang. 400gram bersamaan dengan kira-kira 700ml cecair.

❗️Hidrasi adalah lebih daripada sekadar minum air! Apabila melakukan aktiviti intensif atau aktiviti senama yang lebih daripada 20mins (dan berpeluh dengan banyak) anda mesti mengisi semula:
💧SODIUM, POTASSIUM dan MAGNESIUM.❤️ (elektrolit)

💚Mineral ini membantu untuk banyak tindak balas kimia penting dalam tubuh anda yang membolehkan pergerakan otot anda, serta untuk otak dan sel lain ‘bekerja’.

Jangan lupa minum air ya!
.
.
🔥 Ikuti kami @bedrink_hq untuk lebih tips kesihatan!🔥
::
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Berapa banyak Air yang Harus Anda Minum Semasa ‘Workout’? ⠀
✅Topik hidrasi ini agak rumit dan ia berbeza-beza kerana banyak faktor yang berbeza seperti umur, jantina, berat badan, ketinggian, tahap kecergasan, jenis aktiviti, tempoh aktiviti, dan lain-lain.

💧 Minum tidak lebih daripada 1 cawan air setiap dua puluh minit.

💧Anda juga boleh memberi berat badan sebelum dan selepas anda bersenam untuk mendapatkan rasa berapa banyak air dalam badan yang biasanya hilang. 400gram bersamaan dengan kira-kira 700ml cecair.

❗️Hidrasi adalah lebih daripada sekadar minum air! Apabila melakukan aktiviti intensif atau aktiviti senama yang lebih daripada 20mins (dan berpeluh dengan banyak) anda mesti mengisi semula:
💧SODIUM, POTASSIUM dan MAGNESIUM.❤️ (elektrolit)

💚Mineral ini membantu untuk banyak tindak balas kimia penting dalam tubuh anda yang membolehkan pergerakan otot anda, serta untuk otak dan sel lain ‘bekerja’.

Jangan lupa minum air ya!
.
.
🔥 Ikuti kami @bedrink_hq untuk lebih tips kesihatan!🔥
::
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Berapa banyak Air yang Harus Anda Minum Semasa ‘Workout’? ⠀
✅Topik hidrasi ini agak rumit dan ia berbeza-beza kerana banyak faktor yang berbeza seperti umur, jantina, berat badan, ketinggian, tahap kecergasan, jenis aktiviti, tempoh aktiviti, dan lain-lain.

💧 Minum tidak lebih daripada 1 cawan air setiap dua puluh minit.

💧Anda juga boleh memberi berat badan sebelum dan selepas anda bersenam untuk mendapatkan rasa berapa banyak air dalam badan yang biasanya hilang. 400gram bersamaan dengan kira-kira 700ml cecair.

❗️Hidrasi adalah lebih daripada sekadar minum air! Apabila melakukan aktiviti intensif atau aktiviti senama yang lebih daripada 20mins (dan berpeluh dengan banyak) anda mesti mengisi semula:
💧SODIUM, POTASSIUM dan MAGNESIUM.❤️ (elektrolit)

💚Mineral ini membantu untuk banyak tindak balas kimia penting dalam tubuh anda yang membolehkan pergerakan otot anda, serta untuk otak dan sel lain ‘bekerja’.

Jangan lupa minum air ya!
.
.
🔥 Ikuti kami @bedrink_hq untuk lebih tips kesihatan!🔥
::
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Berapa banyak Air yang Harus Anda Minum Semasa ‘Workout’? ⠀
✅Topik hidrasi ini agak rumit dan ia berbeza-beza kerana banyak faktor yang berbeza seperti umur, jantina, berat badan, ketinggian, tahap kecergasan, jenis aktiviti, tempoh aktiviti, dan lain-lain.

💧 Minum tidak lebih daripada 1 cawan air setiap dua puluh minit.

💧Anda juga boleh memberi berat badan sebelum dan selepas anda bersenam untuk mendapatkan rasa berapa banyak air dalam badan yang biasanya hilang. 400gram bersamaan dengan kira-kira 700ml cecair.

❗️Hidrasi adalah lebih daripada sekadar minum air! Apabila melakukan aktiviti intensif atau aktiviti senama yang lebih daripada 20mins (dan berpeluh dengan banyak) anda mesti mengisi semula:
💧SODIUM, POTASSIUM dan MAGNESIUM.❤️ (elektrolit)

💚Mineral ini membantu untuk banyak tindak balas kimia penting dalam tubuh anda yang membolehkan pergerakan otot anda, serta untuk otak dan sel lain ‘bekerja’.

Jangan lupa minum air ya!
.
.
🔥 Ikuti kami @bedrink_hq untuk lebih tips kesihatan!🔥
::
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Berapa banyak Air yang Harus Anda Minum Semasa ‘Workout’? ⠀
✅Topik hidrasi ini agak rumit dan ia berbeza-beza kerana banyak faktor yang berbeza seperti umur, jantina, berat badan, ketinggian, tahap kecergasan, jenis aktiviti, tempoh aktiviti, dan lain-lain.

💧 Minum tidak lebih daripada 1 cawan air setiap dua puluh minit.

💧Anda juga boleh memberi berat badan sebelum dan selepas anda bersenam untuk mendapatkan rasa berapa banyak air dalam badan yang biasanya hilang. 400gram bersamaan dengan kira-kira 700ml cecair.

❗️Hidrasi adalah lebih daripada sekadar minum air! Apabila melakukan aktiviti intensif atau aktiviti senama yang lebih daripada 20mins (dan berpeluh dengan banyak) anda mesti mengisi semula:
💧SODIUM, POTASSIUM dan MAGNESIUM.❤️ (elektrolit)

💚Mineral ini membantu untuk banyak tindak balas kimia penting dalam tubuh anda yang membolehkan pergerakan otot anda, serta untuk otak dan sel lain ‘bekerja’.

Jangan lupa minum air ya!
.
.
🔥 Ikuti kami @bedrink_hq untuk lebih tips kesihatan!🔥
::
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Berapa banyak Air yang Harus Anda Minum Semasa ‘Workout’? ⠀
✅Topik hidrasi ini agak rumit dan ia berbeza-beza kerana banyak faktor yang berbeza seperti umur, jantina, berat badan, ketinggian, tahap kecergasan, jenis aktiviti, tempoh aktiviti, dan lain-lain.

💧 Minum tidak lebih daripada 1 cawan air setiap dua puluh minit.

💧Anda juga boleh memberi berat badan sebelum dan selepas anda bersenam untuk mendapatkan rasa berapa banyak air dalam badan yang biasanya hilang. 400gram bersamaan dengan kira-kira 700ml cecair.

❗️Hidrasi adalah lebih daripada sekadar minum air! Apabila melakukan aktiviti intensif atau aktiviti senama yang lebih daripada 20mins (dan berpeluh dengan banyak) anda mesti mengisi semula:
💧SODIUM, POTASSIUM dan MAGNESIUM.❤️ (elektrolit)

💚Mineral ini membantu untuk banyak tindak balas kimia penting dalam tubuh anda yang membolehkan pergerakan otot anda, serta untuk otak dan sel lain ‘bekerja’.

Jangan lupa minum air ya!
.
.
🔥 Ikuti kami @bedrink_hq untuk lebih tips kesihatan!🔥
::
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Most Popular Instagram Hashtags