bergstroemma bergstroemma

99 posts   175 followers   200 followings

Emma Bergström  Kommunikation & PR vid Miun 📍 Sundsvall

så kan man ju flytta till SÖNSVALL å träffa sånna här fantastiska brudar💘

lördagstenta coming up

TVI åt de senaste veckorna. Har famlat i ett förlamande mörker, och i början av denna vecka kändes det direkt hopplöst. Det tycktes inte >vända<. Sa till syrran att det aldrig känts så här tufft, ”men du har ju heller aldrig kämpat emot”, svarade hon. Och det har hon så innerligt rätt i. Tidigare när det vart jobbigt har jag dragit ner på maten, tränat mer och hållit mig till en drös principer. Fullkomligt ohållbar strategi i längden, men den leder snabbt ifrån de jobbiga känslorna just där och då. Jag upplever att jag tar tag i ”problemet”, har ”en plan”, och ”kontroll över situationen”. Nu däremot, när jag värjer mig mot dessa mönster, dämpas inte det jobbiga. Det snarare eskalerar i och med att ingrodda tanke- och vanemönster fullkomligt skriker att jag gör fel. Men jag lyckades för i bövelen ta mig genom en kvicksandsdipp på drygt tre veckor – utan att snärjas. Det betyder inte att jag nu svävar på fluffiga, rosa älvstoftsmoln. Men det betyder att en strimma ljus slank in i tillvaron precis när jag behövde det som mest, som gav mig tillräcklig insikt och energi för att orka backa mig själv och mota bort de värsta hjärnspökena. Åter finns hopp. Och jag tror ändå att ett icke fix-styrt liv kommer att väga upp för det jag tampas med nu. Tusenfalt.

SssSsssccchhyss me

klyftig caption känns överflödigt

xoxo

Ikväll ska vi spåra. skål osv.

hi

mmmmöms

Grattis på 22-årsdagen laaain!!🎉💃🏽🥂 I särklass bäst på fest👅 å annars med. DU ÄR FÖR SJUTTSINGEN DEN BÄSTA JAG VET HELA DAN’ VARJE DAG LOJNE. Är övertygad om att vår relation är en ynnest. Att vara både systrar och bästisar, dela de knäppaste, roligaste av stunder likväl som de tuffaste. Det är en gåva och den är jag givmild inför. Med dig i livet blir allt mer och lite till helt enkelt. Och det älskar jag! Och jag älskar dig❤️

Att rigga vitasneakerspremiären redan i februari är inte annat än lysande. Ner från hylla å på på fossingarna!!👟👟

Imorse tentade vi av politisk strategisk kommunikation, så tog vi en långlunch på det och nu går vi på någon form av påsklov trots att man inte har påsklov på universitetet.
ÅHOJ vad härligt!!!🤸🏽‍♀️

Most Popular Instagram Hashtags