benk_bomet benk_bomet

186 posts   265 followers   461 followings

  Benk Bomet . Bandung - West Java - Indonesia

.
Nyawang nu can karuhan 😁
.
.
#petualanggadungan #jalantipis #hikingforfun #shorttrip

.
Mangsa harita 😁
.
.
#petualanggadungan #cabin #hikingforfun

.
Enjoy the silence.
.
.
#hikingforfun #greenlight #jungle

.
Nyukcruk galur neang tapak
Meuntas alas neang diri
Gunung hayang di tempoan
Nyirian ciciren wanci
Ukur beubeunangan sugan
Sugan deui sugan deui.
😁
.
.
#petualanggadungan
#hikingforfun #campingforfun #kieuwehlah #nuhungusti

.
-------Masterpieces-------
Grassrock - Peterson (1991)
Grassrock - Bulan Sabit (1992)
Grassrock - Santet (1994)
Grassrock - Menembus Jaman (1999)
Grassrock - The Best Album
.
.
#grassrock #rockindonesia #rock90an #colectorgadungan #notforsale #kaset #cd

.
Harita keur wanci haneut moyan..πŸ™
.
.
#hikingforfun #hidupadalahulin #petualanggadungan

.
Sabab urang bakal maot, Kade ulah kajongjonan hilap kana kawajiban.
Dipundut kunu rahayu dicandak kunu kawasa Ku renghap nu panganggeusan, Ngabengkang kantun banusan, beak tempo kudu pindah nyampeurkeun ka alam barjah, geus waktuna ninggalkeun lembur ngajugjug ka alam kubur menang ngali geus diukur mahi keur awak sakujur,
Dunya mah pangumbaraan Naha beut kamalinaan tonggoy henteu nyubadanan.
.
.
#eling #panggeuing #panggeuingbatin #ingetkapurwadaksi #dunyasementara #pangumbaraan #ampungusti #nuhungusti

.
Keur basa harita jalan tipis 😁
.
.
#petualanggadungan #jalantipis #walungan #kebon #sawah #kumahauing

.
Bismillah

Abdi ngalengkah
di mimitian ku Bismillah
di gawekeun ku lengkah
neruskeun kereteg niat na hate nu endah
mugia janten ibadah.

Sagala rengkak paripolah mugia sing janten barokah..πŸ˜‡πŸ™
.
.
#kisunda #sundangajomantara

.
Get up and Keep Going..πŸ”₯
.
.
#petualanggadungan #liveundead

Most Popular Instagram Hashtags