benk_bomet benk_bomet

181 posts   249 followers   446 followings

  Benk Bomet . BOMET - (bobotoh metal merch) Bandung - West Java - Indonesia

.
Nyukcruk galur neang tapak
Meuntas alas neang diri
Gunung hayang di tempoan
Nyirian ciciren wanci
Ukur beubeunangan sugan
Sugan deui sugan deui.
.
.
#petualanggadungan
#hikingforfun #campingforfun #kieuwehlah #nuhungusti

.
-------Masterpieces-------
Grassrock - Peterson (1991)
Grassrock - Bulan Sabit (1992)
Grassrock - Santet (1994)
Grassrock - Menembus Jaman (1999)
Grassrock - The Best Album
.
.
#grassrock #rockindonesia #rock90an #colectorgadungan #notforsale #kaset #cd

.
Harita keur wanci haneut moyan..πŸ™
.
.
#hikingforfun #hidupadalahulin #petualanggadungan

.
Sabab urang bakal maot, Kade ulah kajongjonan hilap kana kawajiban.
Dipundut kunu rahayu dicandak kunu kawasa Ku renghap nu panganggeusan, Ngabengkang kantun banusan, beak tempo kudu pindah nyampeurkeun ka alam barjah, geus waktuna ninggalkeun lembur ngajugjug ka alam kubur menang ngali geus diukur mahi keur awak sakujur,
Dunya mah pangumbaraan Naha beut kamalinaan tonggoy henteu nyubadanan.
.
.
#eling #panggeuing #panggeuingbatin #ingetkapurwadaksi #dunyasementara #pangumbaraan #ampungusti #nuhungusti

.
Keur basa harita jalan tipis 😁
.
.
#petualanggadungan #jalantipis #walungan #kebon #sawah #kumahauing

.
Bismillah

Abdi ngalengkah
di mimitian ku Bismillah
di gawekeun ku lengkah
neruskeun kereteg niat na hate nu endah
mugia janten ibadah.

Sagala rengkak paripolah mugia sing janten barokah..πŸ˜‡πŸ™
.
.
#kisunda #sundangajomantara

.
Get up and Keep Going..πŸ”₯
.
.
#petualanggadungan #liveundead

.
Classic thrash metal album..FORBIDDEN \m/

Cukup Dua album sajah 😁
.
.
#forbidden #forbiddenevil #twistedintoform #instamusic #thrashmetal #nyalse #jongjon #nyakieuweh

Most Popular Instagram Hashtags