[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

bellezahomme_official bellezahomme_official

1517 posts   15946 followers   841 followings

SERVIS DRIP/INJECT KUANTAN  💋Trusted Since 2009 ❤️List Clinic&Dripper Negeri Lain Provided 💉Complexion6 💉Tren+VC+B12 💉Cindella+SoulCrystal+MW ❤️DROPSHIP NEEDED (DM) 📲+60189641874

http://www.wasap.my/60189641874

Postage macam biasa. Staff I ade uruskan.. Tapi whatsapp/wechat/dm lambat skit i reply ya.. Parcel anda akan diuruskan dalam 1-2 hari bekerja ya.. Sebab I kat pulau so time activity kat laut takde line.. Tq..

Thank You.. order Complexion 6, Tren Injection, Cindella 1200mg Combo Soul Crystal and Mixing White, ade jugak Glutax, Stemcell, White Jade Aid.. Sis Suggest ikut budget ya.. 😘😘 Postage setiap hari Isnin hingga Jumaat.. Semua produk berkualiti je sis amik import dr oversea yg kesan bagus insyaAllah menjadi kalau korang guna.. .
.
.
Whatsapp +6018-9641874 (Strictly no calls)
.
.
#cindella
#complexion6
#complexion6plus
#mixingwhite
#soulcrystal
#slc24a5nexentury
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#treninjection
#placentalucchinisheep
#tranexamicacid
#glutax70000gm
#miraclewhiteinjection
#tren500mg
#nanguang
#cindelle
#servisinjection
#servisinjectionkuantan
#servisdripkuantan
#servisdrip
#kuantan
#glutax180000gr
#nangkuang
#dripperkuantan
#whiteninginjection

Pekat kan TREN Adira ni.. Vitamin C & Vit B12 pun korang akan dapat sekali.. Tu sekali lah dalam basic set RM250 (5x suntik) or set RM450 (10x suntik).. Then korang blh add on Placenta Stemcell yg pekat tu jugak k. Add on stemcell harga lain lah.. Blh pilih nak add 5 ampoules or 10 ampoules utk stemcell tu.. Treatment 5 or 10 minggu.. Nanti sis ajar cara guna nak bagi putih lepak ya.. 😘😘 Whatsapp ya.. Klik link kat bio..
.
.
.
Whatsapp +6018-9641874 (Strictly no calls)
.
.
#cindella
#complexion6
#complexion6plus
#mixingwhite
#soulcrystal
#slc24a5nexentury
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#treninjection
#placentalucchinisheep
#tranexamicacid
#glutax70000gm
#miraclewhiteinjection
#botoxinjections
#tren500mg
#nanguang
#cindelle
#cindelle3000
#evgenis
#evgenisdumovit
#aquaskinveniscy
#glutax180000gr
#nangkuang
#whiteningbooster
#whiteninginjection

Salam Jumaat. Harini last postage for this week. ❤️

Belanja mata je.. silau skin putih lepak sangat.. 😂 Half 5x suntik RM250.. 10x suntik RM450.. Wow.. Rugi tak cuba. Stok ni masuk 1-3 kali je setahun. Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
.

Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri.. Sis tau lah sebab sis jual.. 😂😂 .
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan bukan muka sahaja.. K lah.. malas cakap banyak.. .
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. .
.
Whatsapp +6018-9641874 (Strictly no calls)
.
.
#cindella
#complexion6
#complexion6plus
#mixingwhite
#soulcrystal
#slc24a5nexentury
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#treninjection
#placentalucchinisheep
#tranexamicacid
#glutax70000gm
#miraclewhiteinjection
#botoxinjections
#tren500mg
#nanguang
#cindelle
#cindelle3000
#evgenis
#evgenisdumovit
#aquaskinveniscy
#glutax180000gr
#nangkuang
#whiteningbooster
#whiteninginjection

Dulu muka, tangan gelap (Baju Biru).. Now??? Haaa.. Half 5x suntik RM250.. 10x suntik RM450.. Wow.. Rugi tak cuba. Stok ni masuk 1-3 kali je setahun. Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
.

Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri.. Sis tau lah sebab sis jual.. 😂😂 .
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan bukan muka sahaja.. K lah.. malas cakap banyak.. .
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. .
.
Whatsapp +6018-9641874 (Strictly no calls)
.
.
#cindella
#complexion6
#complexion6plus
#mixingwhite
#soulcrystal
#slc24a5nexentury
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#treninjection
#placentalucchinisheep
#tranexamicacid
#glutax70000gm
#miraclewhiteinjection
#botoxinjections
#tren500mg
#nanguang
#cindelle
#cindelle3000
#evgenis
#evgenisdumovit
#aquaskinveniscy
#glutax180000gr
#nangkuang
#whiteningbooster
#whiteninginjection

Most Popular Instagram Hashtags