[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

bellasudeen bellasudeen

831 posts   76530 followers   177 followings

BELLA SUDEEN  Best girlfriend to @pwincessinara ❤️ DM FOR IG REVIEW

http://wwww.modefair.shop/bellasudeen

Cuma perlukan foundation @mekar_hq, make-up tahan lagi lama, tak perlu pakai bedak, terus tepek make-up. Ya Allah senang betul, lagi-lagi tekstur lembut senang nak apply. Follow @mekar_hq kalau tak nanti menyesal. 😊

Be inspired, but don't copy.

Kalau keluar mesti wajib bawa dua benda ni. Sebab kalau nak solat, boleh cuci muka pakai Facial Cleanser then lepas solat hydrate muka terus pakai Facial Treatment Essence dari @radiance_by_skii. Sesuai dengan cuaca panas sekarang. Ohh yaa, @radiance_by_skii tengah buat promo RM10 off untuk setiap pembelian produk best seller dorang. Promo tu 3 hari je tauuu dari 18hb hingga 20hb Oktober ni!!! 🌸

Time spent well. Thank you Aunty @____bunga for your time. Safe flight and take care 😘

Adakah anda kategori macam ini ❓❓
☘ Malas nak makeup lama-lama.
☘ Tak suka touch up banyak-banyak.
☘ Inginkan foundation yang boleh kekal lama di muka.
☘ Nak wajah nampak lebih glowing dari pagi sampai petang.

MEKAR FOUNDATION boleh menyelesaikan masalah anda. ❤

Siapa nak grab, meh whatsapp .
01127593703 dan like "@mekar_hq"
01127593703 dan like "@mekar_hq"
01127593703 dan like "@mekar_hq"
cepat okay. .
✔Kulit flawless dalam 5 minit.
✔Kulit nampak smooth tak bercapuk.
✔Pilihan wajib if korang nak keluar tapi taknak pakai heavy makeup. 🌹🌹FREE GIFT MENANTI ANDA 🌹🌹

At anytime, anywhere. #bestfriendgoals👭 @pwincessinara

Photoshoot @losravelda 😘
.
Product : Nursing Cover

Assalmualaikum 🌸

Jangan lupa sebelum tidur @pinklady_co.my dulu. Baru macam anak dara 😉

In a world full of Kardashians, aspire to be like a Khadija 🌸
Insha Allah...
.
📸 @firdaussuleman

And thank you to @bakeawish.my for helping me out this time. The desserts are incredibly delicious. Well the most friendly baker @maddymushh herself yang deliver kat kite okayhh. Korang wajib try. Sumpah tak menyesal 😍😍😍

Most Popular Instagram Hashtags