bellasudeen bellasudeen

930 posts   82,645 followers   173 followings

BELLA SUDEEN  Best girlfriend to @pwincessinara ❀️ DYXY AGENT πŸ’‹

Yeayyy esok balik rumah mertua kat Bangi!! Tapi kan........ kita ada present nak bagi. So siapa nak join COD Dyxy esok?? Cepat DM Bella ❀️

"The PRIMARY ROLE of a flight attendant is to ensure passenger SAFETY. In addition to this, flight attendants are often tasked with customer service duties such as serving meals and drinks, as a SECONDARY responsibility." - Wikipedia

You've been amazing, you'll be my everything till my last breathe.

Where to next? πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§

328 days with love 🌹

Sometimes when I need a miracle, I look into my daughter eyes. And realized that I've created one.

Love ❀️

Before & After menggunakan DYXY πŸ˜‚
Sila DM kalau tak percaya! 😍

Happy sangat tu. Tak ingat esok nak ke nursery dah πŸ˜‚

Suami mengeluh isteri dah tak cantik macam dulu. Di media sosial, layan gambar-gambar perempuan cantik. Habis semua di 'like' nya 😏 .
Tanpa disedari, si isteri makin lama makin makan hati dengan si suami
.
Apa kata kalau kita jangan biarkan semua ini terjadi?

Buat suami uolls jatuh cinta SEKALI LAGI dengan m-coll.
sebotol je cnfrm berseri gebu mcm NORA DANISH. tambat hati suami. Begitulah caranya uolls

Biar encik suami pun mula menghargai anugerah ISTERI CANTIK bagai bidadari datang dari syurga. Gitew

Ape tu m-coll?
dengar cerita gula-gula gebu paling HOT dipasaran. ?? cepat WhatsApp ke
013-5056404 atau follow ig @mcollbydatinmia

#KUNYAH-KUNYAH GEBU GEBAS
#Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #convenientcollagen #reverseyourskinage
#supplementpemutih #wajahputih #kulitlembab #kulitkering #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #kolagen #tipscantik #gadisidaman #rahsiakulitputih #cantiksemulajadi #gojes #awetmuda #jamumantap #tipscantik #jomcantik

Specially made for mothers. Prolactina Top from @cozy_lady ❀️

Handbag : @by_lilyrose

Most Popular Instagram Hashtags