bellasudeen bellasudeen

763 posts   66037 followers   178 followings

BELLA SUDEEN  Best girlfriend to Nur Sofea Inara πŸ‘­

http://wwww.modefair.shop/bellasudeen

Apa nak pau Daddy pulak eh Nara? Kita kena fikir ni πŸ€”

Passport photo πŸ“Έ

😜

Food makes me happy 😍

πŸ‘ΆπŸ»#noiceinsidemyjuice

Couldn't resist the cuteness of all their knitted beanie. Thank you Aunty Anna for the kind wishes. Thank you @barangkaitbaby ❀️ #nursofeainara #princessinara #inaragiftreview

Counting hours for Princess's first short getaway 🌸

πŸ’ͺ🏼

❀️

Nur Sofea Inara, Happy 2 Months girlfriend. I'm going to wish it again and again to you this whole day. Semoga anak Ummi terus membesar dengan sihat. Ummi sayang Nara Lillahita'ala. -your best girlfriend, UmmiπŸ’‹ ( Inara's baby nest and crown pillow from @kekabuby.fz ❀️❀️ & pinky zebbb dress from Mommy @_syaraaaa93 😘 with cute headband from @elise_headband 🌸) #nursofeainara #princessinara #nyawaUmmi

Happy 2 months sayang ❀️ #nursofeainara #nyawaUmmi

Inara, hari ke-19. Tetiba terscroll album belah atas. Dah lama sangat tak scroll, sebenarnya sengaja. Sebab taknak tengok Inara macam dulu. Waktu melawat habis jam 7.00pm, tiba-tiba Inara menangis macam ni. Tak sampai hati nak tinggal, memang takkan. Ummi terbayang, macam mana Ummi tak ada. Inara nangis sorang-sorang dalam incubator. Tak ada orang pujuk, orang usap. Nurse bukan kena jaga Inara sorang, ramai lagi kat situ. Tambah nak dekat waktu berbuka. Inara pandang, macam nak cakap "janganlah balik Ummi, Daddy. Temanlah Nara kat sini." 😒 Well, last-last Ummi ulik Nara sampai tidur dulu. Baru Ummi dengan Daddy balik. Memang guard akan singgah tempat kita untuk remind waktu melawat dah habis. Malam-malam bila kat rumah Opah, Ummi selalu tenung siling, dinding, pejam mata tak boleh. Teringat Nara sorang-sorang. Airmata mesti meleleh, mesti. Bila orang nasihat Ummi jangan ajar dukung, riba, jangan manjakan, jangan itu dan ini. Ummi angguk, Ummi baca, faham dan diam. Dalam hati Ummi, manakan sanggup tidur jauh-jauh dari Inara sekarang, manakan sanggup biar Inara menangis lama-lama. Senang orang bercakap, bila dia tak merasa. Tapi Ummi tak marah tak juga melawan. Ummi buat je apa yang Ummi rasa Ummi mampu. Tenaga Ummi mampu lagi nak melayan kerenah Inara. Dalam hati, Alhamdulillah, banyak-banyak bersyukur Allah dah tolong bawa Inara pada Ummi semula. Sekarang kita tidur pun share selimut sama-sama. The greatest moment yang Ummi dapat sekarang. Doa Ummi selalu dengan Inara. Kita bestfriend sampai syurga kan Nara? 😍 #nursofeainara #greatmoment #strongdaughter #princessinara

Most Popular Instagram Hashtags