bellaastillah bellaastillah

1,854 posts   588,926 followers   606 followings

Bella Astillah  Believe in miracles | Wife to @aliffaziz91 | Mummy to @aydenadrean17 | bellaastillah@gmail.com

Hidung tu hidung 👃🏻 .
.
Anak kesayangan mommy ni halah halahhhhh @aydenadrean17 💕

Plaza Singapura 🇸🇬 x 🌝

Tengah tunggu depan rumah ni😅
.
.
Mat ri yeeeee 🙏🏻 📸: @aliffaziz91 #instagramhusband

Okayy.. dah sampai rumah☺️ senyuman dalam gambar masa baru lepas padam make up. Tahun pertama raya bawa baby kesayangan @aydenadrean17 🤱🏻👶🏻tahun lepas saya bawa perut jak 🤰🏻. Perbezaan yang ketara, nasib saya gunting rambut saya sebab dukung baby sini sana tukar diapers kasi makan dan macam2 lagi. Lagi2 kalau tempat beraya ramai betul orang. Tapi itulah pengorbanan seorang ibu mama saya cakap. Bayangkan org dulu2 berbelas anak. Darah muda memang kita mudah stress, tapi bila saya tengok muka Ayden, he needs the attention and love 💕 Dan dia adalah hadiah yang paling berharga selain kedua orang tua saya🙏🏻 .
.
Goodnight ✨ #coretanraya1

Our not-so-perfect family portrait 😂 .
.

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin dari Bella dan Keluarga✨ .
.
*p/s @aliffaziz91 Dia cakap kejap2 lagi malam sikit baru besalam laki bini (Duit Ri Yeeee ke🤪)

So fast like its our last fasts, & pray like its our last prayers, for indeed we still have the opportunity to make a du’aa that will change our lives, a rak’ah that will change our outlook & read a verse that we ponder over that will perhaps turns us to the straight path forever.
.
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin✨ Ikhlas dari Bella dan keluarga❤️
.
.
#MutiaraHati💎

Yayyy! Shopping raya dengan adik kat @IPCShoppingCentre.
Setiap musim Raya, Bella selalu teringat betapa pentingnya meluangkan masa besama keluarga. So happy to spend time with my lovely sister & bermain giant congkak ni! Besar gilaaaaa 😂 Psst.. it’s our favourite childhood game! .
.

Datanglah ke #IPCShoppingCentre kalau anda berada in KL raya ni. Boleh beli-belah, makan-makan, dan menikmati keseronokan thema ‘Keriangan Adilfitri’ dengan keluarga kesayangan.
.
#RayaWithIPC
#IPCSoMuchMore

Rambut raya ka pipi raya yang ketara? 😁

Hi, kalau ada open house raya nanti jangan lupa jemput saya 😜

Haaa..Bella nak share kat kakak2 adik2 yang aset nya leper dan jatuh tu boleh cuba butt lifter panties kat ig kakak ni @hunnymahadi . Memang selesa sangat kain dia tak gatal tak ruam dan yang penting boleh bagi aset bentuknya terletak gitu. RM55 sahaja untuk promosi sebelum raya! 💋
.
@hunnymahadi
@hunnymahadi
@hunnymahadi
.

Kelebihan butt lifter panties;
RM55
.
• Mengawal perut buncit
• Menyerlahkan bentuk aset semulajadi/asli
• Selesa dan lembut rasa seperti pakai panties biasa sahaja
• Memberi kesan serta-merta bentuk aset yang bulat dan montok
• Fabrik yang menyediakan ruang udara
• Fabrik berkualiti dan tidak menimbulkan rasa gatal
.
Stok terhad sebelum hari raya!

Happy Birthday to my Queen @eina_astillah .
.
You are the strongest person I’ve ever seen! She’s the real best friend that won’t take advantage and love me unconditionally 🙏🏻 semoga mama sentiasa dirahmati dan panjang umur di murahkan lagi rezeki. Pertolongan mama pada kak long dari kecik tak terbalas. (Banyak betul permintaan kak long yg tah apapa pun mama turutkan😅) minta maaf andai kak long terkecikkan hati mama ya. Happy Birthday Mama❤️

Jum sahur mamak? 🧟‍♂️🧟‍♀️

Most Popular Instagram Hashtags