bellaastillah bellaastillah

1445 posts   421072 followers   505 followings

Bella Astillah  Believe in miracles | Wife to @aliffaziz91| Mummy to @aydenadrean17 | bellaastillah@gmail.com

This is soooo you! @aliffaziz91 😂😏

Hai uolls , harini bella nak share satu foundation yang sangat best 😘 , those yang tak suka makeup tebal tebal nak nampak natural je korang boleh try @moyjflawscure sebab foundation ni memang best bella suka sangat moyj ni, ringan dan nipis je tauu lagi satu moyj ni bukan hanya untuk cover jerawat batu atau parut je tau , boleh jugak membantu merawat masalah kulit 💓💓 korang tunggu apa lagi jangan lupa grab sekarang sebab dengar cerita diorang tengah buat promo raya haji sekarang 😍

Kena pilih lagu untuk drama #MehSandarLagi
#MehSandarPadaAku2 🌹
#SyedNadzhan
#AfnanTasneem
.

Tapi kan sis tu pilih lagu ke termenung sis🤔😂😘

For the soft launch of NÆLY BEAUTY, we would like to start with our girls in MY and SG!

Ladies, if there are any HUDA BEAUTY or ANASTASIA BEVERLY products that you've been wanting to get your hands on but it's just not available, hard to get, and maybe a lil pricey, holler at us.
We wanna make it possible for you to own your favorites, through a good price - let's just say like a warm welcome and a thanks from us for showing your support.

Please don't hesitate to DM us for these SPECIAL PRICES that will run till end of September 2017, and also for any queries you have - we hear you.
We are an online reseller platform, and all our products are originals - guaranteed. .
@naely.beauty
@naely.beauty
@naely.beauty

Let me share this video with all of you my dear followers :') .

The precious moment captured.
Despite being unprepared for labor, I am proud and grateful to be able to have experienced one of life’s unforgettable moments surrounded by my family.
.
Saya hargai semua ibu-ibu di dunia🌹especially my mom❤️ Sebagai anak kita jaga perasaan ibu dan ayah kita, jagalah maruah mereka dgn hanya menjaga diri kita. #AnugerahAllahswt
.

@aydenadrean17
@aliffaziz91
@eina_astillah
@agastillah
@fizaaziz
@habibah_sharif
@aisyaah_aziz
@ayeenaziz
@didiastillah
@eriqaastillah
@wan_astillah
@officialboyastillah
@bellagurdians
@teambellaastillah
@aliffbellaaydenlovers
@aliff_bellaastilah
@official_bellaaliff

Sometimes the only blessing you need to count is, your heartbeat. .
P/s:
Bunyi sudah ni saya punya perut, lapar betul😂😅 apapun thank you adik saya yang rajin betul bha ambil gambar kak long dia! @eriqaastillah 😘

Assalamualaikum semua🙈

Hi:) Dah kunyah SAHI ke belum hari ni? rasanya tak perlu bella cerita bnyk pasal SAHI sarang burung ni lagi.. mesti ramai dah tau kan😉
.

Jom sama-sama sihat dan cantik dengan bella. Yang dah kunyah tu, cuba komen sikit bella nak tengok hehe @sahisarangburung_hq

Promosi untuk jadi team sahi masih open tau.. contact number ni ya 0177089376 atau 01131738548

#sahisarangburung
#sarangburung
#sahibirdnest

Mama sama ayah bella.. susah senang sama2💪🏻 kesayangan saya bha ni! ❤️

A few tears won't kill you, only heal you. A little pain won't destroy you, only strengthen you. So cry, forgive, and move on.
.

It takes many good deeds to build a good reputation, and only one bad one to lose it.
.

You'll find a peace inshaAllah by treating others with kindness, respect and honest.
Remember 'you get what you give' kerana kifarah itu pasti.
Berbuat baik selagi bernyawa🌹 .
@bellaguardians
#MutiaraHati💎

Goodnight 💎

Yeyy , thanks to @extype.iphone for this iphone 6s rosegold. Tak sia sia bella beli tau. Sebab apa ? Sebab harga sangat sangat murah. Then dapat terlalu banyak freegift macam ACTION CAM dan macam macam lagi. Paling best service cod boleh sampai depan rumah tau. Dijamin service terbaik dan laju sangat. Paling penting @extype.iphone sangat trusted ! Bella ingat nak beli lagi 3 biji iphone. Dan nak bg pada followers bella. Kalau korang nak , pergi follow @extype.iphone okay. 😊

Sharing good vibes❤️
.

#MutiaraHati💎

Special nya harini, Bella pakai shawl @sazuk.co for the first time. Cantik tak ? 😊🙈 •••••••••• Thank you @sazuk.co untuk shawl yg mudah, cantik & selesa ni 😊 •••••••••• 🔴 Use PROMO CODE - "Bella for Sazuk" to get Special Price & Free Postage 🚚 (no min purchase)
••••••••••
Doakan yg baik2 untuk Bella & family ye.. ☺
••••••••••
#SazukEidAdha2017 #tutorialshawl #tutorialhijab #heavychiffonshawl #looseinstantshawl #instantshawlloose #instantshawlflare #instantshawlkids #instantshawl2muka #instantshawlduamuka #chiffonshawl #instantscarf #shawlraya2017 #shawlduamuka #instantshawl #hijabtutorial #shawltutorial #instanthijab #instantshawlmurah #tudungtutorial #shawlinstant #scarftutorial #tutorialtudung #pinlessshawl

Most Popular Instagram Hashtags