bellaammara bellaammara

761 posts   754950 followers   15 followings

MALAYSIA's #1 FASHION BRAND  πŸŽ‰ Preorder #BellaRaya2017 now! πŸ’ Bella Ammara Lovers 🏦 KL, Shah Alam, Modvier, Bangi, Sg.Petani, JB, Kuantan & Online πŸ–₯ Preorder nowπŸ‘‡πŸ»

http://www.bellaammara.com/

Comelnya koleksi #BAkids ni 😍 Sedondon dengan baju si ibu, dihiasi dengan Custom Made Lily Lace khas untuk koleksi #BellaRayaExclusive ✨ .
-
Warna yang mana jadi pilihan anda ? Kiri atau kanan? Atau kedua-duanya sekali? 😘

Boleh tengok instastory kami kalau nak tahu macamana kami hasilkan detailing untuk Galadriele Kurung kami. Cantik tak? 😍😍😍😍πŸ”₯ #BellaRaya2017 #BellaAmmaraBaruBestRaya!

#BAkids untuk koleksi #BellaRaya2017 . Boleh sedondon dengan ibu dan ayah sekali tau 😍😍 .
-
Suka tak ? Siapa dah tak sabar nak dapatkan koleksi raya Bella Ammara πŸ™‹πŸ»

Siapa boleh teka design #BellaRaya2017 ini nama apa? Cuba like dan komen dibawah πŸ‘‡πŸ»Mana tahu ada rezeki 😍😍😍😍😍 _

Cantik takkkk? πŸ”₯

Salam #BellaAmmaraLovers. Mohon maaf atas kelewatan restock #BellaBasicJubah di setiap butik-butik dan di website kami buat masa ini. Dalam masa terdekat ini kami dapat restock sedikit demi sedikit sahaja #BellaBasicJubah diatas jadual padat di kilang-kilang jahit kami bersempena musim perayaan ini. Untuk mengetahui status kuantiti warna dan size #BellaBasicJubah. Boleh direct hubungi butik-butik kami sahaja. Mohon maaf sekali lagi dari kami. InsyaAllah kami akan cuba perbaiki perkhidmatan kami dari masa ke semasa.
_

Bella Ammara Kuala Lumpur β€”> +60174783866
Bella Ammara Shah Alam β€”> +60193334583
Bella Ammara Bangi β€”> +60193334178
Bella Ammara Johor Bahru β€”> +60193334915
Bella Ammara Sungai Petani β€”> +60195180043
Bella Ammara Kuantan β€”> +60189014061

Yeay! Bella Ammara will be launching our exclusive never seen before raya collections #BellaRaya2017 at #demurerayamodvier2017 @modvier presented by @erba.official POPUP STORE

_

Bila? Sabtu ni 29/4/2017 (yes esok!) di Zebra Square , KL 10pagi sampai 10malam. tag kawan2 jom dtg grab dulu πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» #modvierxerba #BellaAmmaraBaruBestRaya!

Nak bawa anak bercuti ? Bawa anak mandi pantai ? Tapi risau baju renang ketat? πŸ€” #BAkini kan ada πŸ˜‰ Bella Ammara dah cipta baju renang khas untuk muslimah di luar sana . Antara sebab anda perlu dapatkan #BAkini : .
-
βœ”οΈTidak ketat βœ”οΈTidak mudah terselak dalam air βœ”οΈTertutup dibahagian dada serta free tudung βœ”οΈMaterial yang senang kering dan tidak melekat βœ”οΈAda tali pengikat antara baju dan seluar supaya tidak terselak .
-
Jadi , tunggu apa lagi? Dapatkan #BAkini distokis-stokis sah kami atau pun website www.bellaammara.com 😍 .
-
πŸ“·@lukreiza

Creativity peserta contest #BawalCardiForLV @pastellapetals 😍😍Ada peluang nak menang tak ? Yang lain masih sempat untuk join contest ini sehingga 30/4/2017 (Ahad) .
-
Nak beraya dengan handbag LV tak ? Beli #BellaBawalSatin dan #CardiBlouse sekarang! .
-
Bella Ammara Official Outlets:
@bellaammara.kualalumpur
@bellaammara.shahalam
@bellaammara.bangi
@bellaammara.johorbahru
@bellaammara.sungaipetani
@bellaammara.kuantanpahang

Design pertama dari Bella Ammara yang mencetuskan fenomena Raya 2017 untuk tahun ini. Siapa pasti nak dapatkan design #BellaRaya2017 yang ini untuk hari raya anda tak lama sahaja lagi? Cuba like dan komen dibawah kenapa anda suka dan nak sangat design ini dan ceritakan tentang kelainan design ini 😍😍😍😍😍 #BellaAmmaraBaruBestRaya!

_

Bella Ammara Official Outlets:
@bellaammara.kualalumpur
@bellaammara.shahalam
@bellaammara.bangi
@bellaammara.johorbahru
@bellaammara.sungaipetani
@bellaammara.kuantanpahang

Gaya & cara unik ladyboss @bellealyahya mengayakan B'Belle Crystal Instant Shawl dari @bellaammara. Siapa dah cuba style yang macam ni? Cantik dan kemas sangat kan? 😍πŸ”₯ _

Siapa yang teringin untuk dapatkan koleksi B'Belle Instant Shawl dari Bella Ammara, anda boleh dapatkan koleksi ini di setiap butik-butik Bella Ammara atau secara online di www.bellaammara.com. Jom like & view video tutorial ini, mana tahu ada rezeki anda kan? 😍😍 _

Bella Ammara Official Outlets:
@bellaammara.kualalumpur
@bellaammara.shahalam
@bellaammara.bangi
@bellaammara.johorbahru
@bellaammara.sungaipetani
@bellaammara.kuantanpahang

Salam Jumaat #BellaAmmaraLovers ! Comel betul model cilik ni gayakan baju Melayu #BAkids untuk koleksi #BellaRaya2017 😍 .
-
Bestnya anak-anak pun boleh beraya dengan Bella Ammara tahun ini✨😘 #BellaAmmaraBaruBestRaya !

Cantik sangat kan si comel @nabillaammara dan si cantik @bellealyahya dalam persalinan istimewa #BellaRaya2017 dari Bella Ammara ni! 😍😍😍😍 Siapa nak warna ini untuk raya kali ni? Book cepat-cepat sebab dengar cerita warna ini antara yang top tahun ni πŸ”₯ #BellaAmmaraBaruBestRaya!

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags