bellaammara bellaammara

1082 posts   776797 followers   14 followings

MALAYSIA's #1 FASHION BRAND  πŸŽ‰ #BellaRaya2017 πŸ’ Bella Ammara Lovers 🏦 KL, Shah Alam, Modvier, Bangi, Sg.Petani, JB, Kuantan & Online πŸ–₯ GET IT NOW!!πŸ‘‡πŸ»

http://www.bellaammara.com/

Jom mengaji bersama ladyboss @bellealyahya, Ustazah Sharifah Khasif & Ustaz Don di Astro Oasis setiap hari sepanjang Ramadhan ini jam 8 pagi tau. Ramadhan Kareem 😍 Moga amalan kita di bulan Ramadhan ini diterima dan mendapat rahmat dari Allah SWT. Amin

Jom tonton Astro Oasis jam 8 pagi sekejap lagi tau ada mengaji bersama Ustaz Don dan ladyboss kami @bellealyahya 😍πŸ”₯ _

_

Boleh teka ladyboss pakai koleksi #BellaRaya2017 yang mana satu tak? 😍

Sebelum tidur, kan elok kalau meminta maaf dan maafkan orang sekeliling kita πŸ˜‡ .
-
Tapi sebelum raya, kan elok kalau dapatkan koleksi #BellaRaya2017 untuk dipakai sesi bermaafan pagi raya nanti 😘 Setuju tak #BellaAmmaraLovers ?

Serious cakap design ni simple tapi sangat sangat bergaya sebab jubah ini disertakan dengan 'cape' yang diperbuat daripada custom made lace .
-
Buat mereka yang sukakan design simple , tapi senang serta selesa dipakai, anda wajib dapatkan koleksi ini nanti ! Bila kami akan release ? Tungguuuuβœ‹οΈ#BellaAmmaraBaruBestRaya #BellaRayaPremier2017

Teruja dengan raya, jangan sampai lupa #HermiaSuit ni pula☝🏼 #HermiaSuit ni sesuai sangat dipakai untuk pergi shopping raya ataupun pergi cuci mata di mall πŸ˜‰ Jangan risau pasal material sebab dah semestinya sangat selesa dan sesuai dengan cuuaca kat negara kita .
-
Tak perlu fikir apa lagi, jom dapatkan sekarang di www.bellaammara.com atau pun grab terus di butik-butik kami nanti ok 😘 .
-
Bella Ammara Official Outlets:
@bellaammara.kualalumpur
@bellaammara.shahalam
@bellaammara.bangi
@bellaammara.johorbahru
@bellaammara.sungaipetani
@bellaammara.kuantanpahang

Antara ketiga-tiga ini, yang mana mencuri hati awak ? 😍 Margae'ry Kurung, Le'norah Kurung atau Galadriele Kurung ? Yang pasti semua design #BellaRayaPremier2017 ini nampak exclusive dan mewah 😍πŸ”₯

Haii #BellaAmmaraLovers , siapa yang tak berkesempatan nak grab Margaery Kurung ni semasa pre-order hari itu ? Nak tak kalau kami release di butik-butik pula ? πŸ€”

Dah fikir dah warna tema raya tahun ini ? πŸ€” Lagi best dan cantik kalau dapatkan koleksi sedondon satu keluarga dari @bellaammara untuk si ibu ,ayah , anak lelaki dan anak perempuan tauu😍😍 .
-
Warna apa jadi pilihan anda tahun ini ? #BellaAmmaraBaruBestRaya πŸ”₯

Tahniah PS @nanasyazana_ps kerana berjaya memiliki 1gram #BAGold secara PERCUMA dari @bellaammara.kualalumpur πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ .

Terima kasih PS Nana kerana shopping dengan kami. Siapa yang tidak sempat ke butik, boleh contact beliau ye. πŸ˜‰πŸ˜‰ .

Haa, beliau dah sudah. anda bila lagi? πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Congrats dear😘😍😘😍😘 .

Haa, macam mana nak dapatkan #BAGold secara percuma? Jom shopping sekarang juga di @bellaammara.kualalumpur!!😎✨😎✨😎✨

Comelnya @nishxnish dengan koleksi #BellaRaya2017 Bella Queen Jubah yang sangaaat cantik dan lain daripada lain 😍😍 .
-
Cantik tak ? 😍Kalau cantik dan tak sabar nak dapatkannya, like dan komen sebab apa anda suka dengan jubah ni β™₯️☝🏼

Merah membara semangat nak raya πŸ”₯πŸ”₯ Warna yang sangat menyerlah dan dijamin semua mata memandang Melisandre' Dress ni nanti 😍😍 .
-
Terpikat dengan Melisandre' Dress warna Maroon ni? Jom dapatkan sekarang di www.bellaammara.com sebelum kehabisan stok ! #BellaAmmaraBaruBestRaya πŸ”₯β™₯️

Betol ke? Kalau betol cuba like dan komen sikit dekat bawah.

_

Jangan tak tidur malam kalau hari ini tak ke butik-butik Bella Ammara dan secara online di www.bellaammara.com πŸ˜‚

Most Popular Instagram Hashtags