bell_books bell_books

590 posts   3,783 followers   625 followings

Εκδόσεις BELL  Βιβλία, πολλά και καλά βιβλία 📚 Για τις δικές σας BELL φωτογραφίες χρησιμοποιήστε το #bell_books #bell_pop 👇🏻Διαβάστε γιατί τα BELL είναι pop 👇🏻

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ. Συγκαταλέγεται στα κλασικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας. Έχει κερδίσει το Βραβείο Πούλιτζερ και πολλές άλλες διακρίσεις. Μεταφράστηκε σε πάνω από σαράντα γλώσσες και μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο. To 1999 το περιοδικό Library Journal το ανακήρυξε «Το Καλύτερο Μυθιστόρημα του Εικοστού Αιώνα», ενώ το 2006 ψηφοφορία που διοργάνωσε το Συμβούλιο Μουσείων, Βιβλιοθηκών και Αρχείων του Ηνωμένου Βασιλείου το ανέδειξε ως το #1 βιβλίο που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει. Το 2018, στην έρευνα που πραγματοποίησε το αμερικανικό δίκτυο PBS με τη συμμετοχή τεσσάρων εκατομμυρίων αναγνωστών, και η οποία διήρκησε έξι μήνες, ψηφίστηκε ως το πιο αγαπημένο βιβλίο των Αμερικανών. .

Πρόκειται, φυσικά, για το αριστουργηματικό μυθιστόρημα της αξέχαστης #HarperLee #Όταν_Σκοτώνουν_τα_Κοτσύφια, το οποίο αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε να το αποκτήσετε στην ειδική, συλλεκτική, πολυτελή σκληρόδετη έκδοση που ετοίμασαν για το ελληνικό αναγνωστικό κοινό οι Εκδόσεις BELL.
. 🎄Φέτος, αυτό είναι το απόλυτο δώρο για κάθε βιβλιόφιλο! 🎄
.
#δώρα #diavazo #bell_books

🎄 Jingle BELL 🎄
Τα Χριστούγεννα ταιριάζουν στα BELL! Συμφωνείτε;

#bell_books #bell_pop

🔺 Πριν από 12 χρόνια ο Φιν έκανε μια στάση σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ και άφησε τη Λέιλα μόνη στο αυτοκίνητο. ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.
. 🔺 Τώρα ο Φιν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του με την Έλεν, την αδερφή της Λέιλα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα. Κάποιος έχει δει τη Λέιλα… ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑΜΜΕΝΑ.
.

Η #BAParis, η συγγραφέας των διεθνών bestsellers «Πίσω από Κλειστές Πόρτες» και «Η Κατάρρευση» επιστρέφει με ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα αγωνίας, με μια ιστορία γεμάτη απρόσμενες ανατροπές, που θα σας κόψει την ανάσα!
#Φέρε_με_πίσω: Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.
.
#bell_books #ψυχολογικό_θρίλερ #diavazo #vivlia .
(Photo credit: @naya_stav )

Το #όταν_σκοτώνουν_τα_κοτσύφια σε ειδική συλλεκτική σκληρόδετη έκδοση!
.
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ. Συγκαταλέγεται στα κλασικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας. Έχει κερδίσει το Βραβείο Πούλιτζερ και πολλές άλλες διακρίσεις. Μεταφράστηκε σε πάνω από σαράντα γλώσσες και μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο. To 1999 το περιοδικό Library Journal το ανακήρυξε «Το Καλύτερο Μυθιστόρημα του Εικοστού Αιώνα», ενώ το 2006 ψηφοφορία που διοργάνωσε το Συμβούλιο Μουσείων, Βιβλιοθηκών και Αρχείων του Ηνωμένου Βασιλείου το ανέδειξε ως το #1 βιβλίο που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει. Το 2018, στην έρευνα που πραγματοποίησε το αμερικανικό δίκτυο PBS με τη συμμετοχή τεσσάρων εκατομμυρίων αναγνωστών, και η οποία διήρκησε έξι μήνες, ψηφίστηκε ως το πιο αγαπημένο βιβλίο των Αμερικανών. .

Πρόκειται, φυσικά, για το αριστουργηματικό μυθιστόρημα της αξέχαστης #HarperLee «Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια», το οποίο αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε να το αποκτήσετε στην ειδική, συλλεκτική, πολυτελή σκληρόδετη έκδοση που ετοίμασαν για το ελληνικό αναγνωστικό κοινό οι Εκδόσεις BELL.
.

Φέτος, αυτό είναι το απόλυτο δώρο για κάθε βιβλιόφιλο!
.
#diavazo #δώρα #bell_books

⏳ Σεπτέμβριος του 1992 ⏳
.

Ο Αλέξανδρος είναι ένας νεαρός δάσκαλος και η καινούργια σχολική χρονιά τον βρίσκει με μετάθεση σε ένα άγνωστο, απομακρυσμένο νησί του Αιγαίου. Από την πρώτη στιγμή που πατάει το πόδι του στη Μακάρια αντιλαμβάνεται ότι οι λιγοστοί κάτοικοι είναι επιφυλακτικοί και καχύποπτοι απέναντί του. Και καθώς οι μέρες περνούν, ο Αλέξανδρος συνειδητοποιεί ότι πίσω από τις φαινομενικά ήσυχες ζωές τους οι ντόπιοι κρύβουν πολλά και επικίνδυνα μυστικά. .

Η περιέργειά του θα τον οδηγήσει στην αναζήτηση της αλήθειας και όταν τα θαμμένα στα βάθη του χρόνου σκοτεινά μυστικά της Μακάριας αρχίσουν να αποκαλύπτονται, όχι μονάχα θα κλονίσουν όλα τα πιστεύω του, αλλά και θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του.
.

#Οι_Μακάριοι είναι μια συναρπαστική μεταφυσική ιστορία, ένα ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα τρόμου, όπου το πιο σκοτεινό κακό έρχεται από το παρελθόν για να μας θυμίσει ότι οι αρχαίοι θεοί βρίσκονταν πάντα ανάμεσά μας... .
#diavazo #φαντασία #μάριοσδημητριάδης @dimitriadis_marios #bell_books #τρόμος

⭐️ Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ. ⭐️ Συγκαταλέγεται στα κλασικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας. ⭐️ Έχει κερδίσει το Βραβείο Πούλιτζερ και πολλές άλλες διακρίσεις. ⭐️ Μεταφράστηκε σε πάνω από σαράντα γλώσσες και μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.
.
🌟 Είναι το αριστουργηματικό μυθιστόρημα της αξέχαστης Harper Lee #Όταν_Σκοτώνουν_τα_Κοτσύφια, και από την Παρασκευή 7/12 κυκλοφορεί -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- σε ειδική, συλλεκτική, πολυτελή σκληρόδετη έκδοση!

#bell_books #harperlee #diavazo #vivlia #δώρα

Μια τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης αφήνει τον Λούκα αιμόφυρτο και αναίσθητο. Λίγες ώρες αργότερα ένας άντρας τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε και του λέει ότι πρέπει να φύγουν από εκεί το συντομότερο γιατί κινδυνεύουν θανάσιμα.
.

Ο Λούκα δεν ξέρει το λόγο. Δεν ξέρει το παραμικρό. Ένα από τα χτυπήματα του έχει προκαλέσει αμνησία. Αποφασίζει να πιστέψει τον άγνωστο… και το ανελέητο κυνηγητό ξεκινά. Δεν ξέρει καν αν είναι θύτης ή θύμα. Αν μάχεται για το κοινό καλό. Αν είναι δολοφόνος. Αν είναι τρομοκράτης. Και η μυστηριώδης, σαγηνευτική γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του; Είναι φίλος ή εχθρός; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ζωές εκατοντάδων ανυποψίαστων ανθρώπων διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο.
.

Όμως τα πάντα στο μυαλό του έχουν καλυφθεί από ένα σκοτεινό πέπλο…
.
#σκοτεινό_πέπλο του @georgedamtsios - Κυκλοφορεί στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία!
.
#περιπέτεια #bell_books #ευγενείς_άγριοι #διαβάζω #βιβλία #diavazo #γιώργοσδάμτσιος

Με τις επανεκδόσεις των πρώτων βιβλίων του #1 bestselling συγγραφέα #johnconnolly, οι Εκδόσεις BELL σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε όλες τις περιπέτειες του ιδιωτικού ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ από την αρχή! .
Μετά τα συναρπαστικά #Κάθε_Νεκρό_Πράγμα, #Το_Δέντρο_του_Θανάτου και #Φονικό_Είδος, σειρά έχει το 4ο βιβλίο του Κόνολι, #Στο_Λευκό_Δρόμο.
.
Μπείτε τώρα κι εσείς στον υπέροχα σκοτεινό κόσμο του Κόνολι και ανακαλύψτε τις εθιστικές ιστορίες του που συνδυάζουν το αστυνομικό με το μεταφυσικό!
.
#bell_books #αστυνομικό #μεταφυσικό

Μπορεί να αγαπάτε την τηλεοπτική σειρά ή/και να συλλέγετε τα κόμικς, αλλά παραδεχθείτε το: τα μυθιστορήματα του #RobertKirkman και του #JayBonansinga σας έχουν προσφέρει μια διαφορετική και απολύτως καθηλωτική οπτική στο σύμπαν του #The_Walking_Dead. Και το καλύτερο όλων; Ακόμη κι αν δε γνωρίζετε το παραμικρό για το The Walkind Dead, τα βιβλία διαβάζονται αυτόνομα και είναι μια πρώτης τάξεως εισαγωγή στο #1 παγκόσμιο φαινόμενο της σύγχρονης pop κουλτούρας αυτή τη στιγμή! .
🧟‍♂️ .
To “The Walking Dead: Η Πτώση του Κυβερνήτη – Μέρος Δεύτερο” είναι το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της ιστορίας του Κυβερνήτη –του αυταρχικού ηγέτη της προστατευμένης κοινότητας του Γούντμπερι. .
🧟‍♀️ .
Γρήγορο, σκοτεινό, συναρπαστικό και με τη γνώριμη ανάλυση χαρακτήρων του Kirkman, το φινάλε της ιστορίας που ξεκίνησε με το πρώτο βιβλίο (The Walking Dead: Η Άνοδος του Κυβερνήτη) θα σας μείνει αξέχαστο.
.
#bell_books #diavazo #horror #τρόμος

Παρασκευή βράδυ... τι διαβάζουμε;
📖
(Photo credit: @reading_tale )
📖
#bell_books #diavazo #harperlee #όταν_σκοτώνουν_τα_κοτσύφια

🎁 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 🎁
Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου #Η_Οργή_των_Αγγέλων υπογεγραμμένο από τον υπέροχο #JohnConnolly (+ ένα CD με τραγούδια επιλογής του συγγραφέα)
🎉
Τη Δευτέρα κυκλοφορεί η 4η περιπέτεια του Τσάρλι Πάρκερ #Στο_Λευκό_Δρόμο στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία και για να το γιορτάσουμε δίνουμε σε έναν τυχερό ή μία τυχερή ένα αντίτυπο της «Οργής των Αγγέλων»! 🎉
Για να μπείτε στην κλήρωση:
Α) Πρέπει να μας ακολουθείτε
Β) Πρέπει να κάνετε mention 3 φίλους σας και να τους πείτε πόσο υπέροχη είναι η σειρά βιβλίων με ήρωα τον Τσάρλι Πάρκερ και
Γ) Να προσευχηθείτε να κερδίσετε!
.

Αυτάααα! Καλή επιτυχία σε όλους και όλες (βασικά ένας θα είναι ο τυχερός, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα 😌❤️)
#bell_books #διαγωνισμός .

Υ.Γ. Ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα!

Με το #Νιώσε_το_Άγγιγμά_μου ολοκληρώνεται το ονειρικό ταξίδι της #Gena_Showalter στο Στρόμπερι Βάλεϊ!
.

Μετά τα απολαυστικά #Έλα_πιο_κοντά, #Κράτα_με_σφιχτά, #Φίλα_με_καυτά και #Νιώσε_την_ανάσα_μου, η αγαπημένη συγγραφέας των bestseller των New York Times παρουσιάζει μια καυτή ιστορία για έναν ψυχρό βετεράνο και τη μοναδική γυναίκα που έχει τη δύναμη να λιώσει τον πάγο μέσα του…
.
Κυκλοφορεί τώρα στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία!
❤️
#Επικίνδυνοι_Εραστές #silk_books #ρομαντική_λογοτεχνία

Most Popular Instagram Hashtags