beauteelady.my beauteelady.my

300 posts   808 followers   1,061 followings

FEVER GLAM NEGERI SEMBILAN ๐Ÿ’„  ๐Ÿ“‹SSM : NS016XXXX-D ๐Ÿ’‹Dropship & Agen wanted ๐Ÿ’„Cosmetic Malaysia HALAL ๐Ÿ’„#FeverGlam ๐Ÿ“ฒws 013-7781769 . ๐Ÿ“ฎRM8 sem/RM10 ss ๐Ÿš›COD Nilai/Seremban ๐Ÿ›’Order klik๐Ÿ‘‡๐Ÿป

FEVER GLAM PROMO RAYA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
setahun sekali jer tau
.
1 pcs RM36
2 pcs RM66
3 pcs RM90
-
Tambahan koleksi LIMITED EDITION dari #KebayaGang dengan warna super memukau.
.
Koleksi Kebaya Gang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ’‹Berry Kebarung
๐Ÿ’‹Ginger Saloma
๐Ÿ’‹Dusty riau
๐Ÿ’‹Peachy Chitty
๐Ÿ’‹Red Kebaya
๐Ÿ’‹Rose Nyonya
๐Ÿ’‹Brick Songket .
Koleksi โ€˜Smashโ€™ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ’‹Amour
๐Ÿ’‹Ariana
๐Ÿ’‹Insatiable ๐Ÿ’‹BigBang
๐Ÿ’‹Unicorn
๐Ÿ’‹Good Lady
๐Ÿ’‹Kiss me
๐Ÿ’‹Cherry Bomb
๐Ÿ’‹Dolce Glam
.
.
Tekstur lipsmattae yang sangat ringan tak terasa di bibir. Dengan aroma cokelat vanilla, terbau-bau di hidung bila pakai di bibir. .
Bukan tu jer, lipsmatte FG di adun dengan *Argan Oil*, *Shea butter* dan *Vit E* yang beri zat tambahan pada bibir tanpa sebabkan bibir kering dan tidak menggelupas.
.
Memang tak heran, ada yang kata lipsmatte FG ni berhantu. Dah beli sekali mesti nak beli lagi dan lagi.
.
Harga pulak memang sangat berbaloi dengan kualiti lipsmatte mengalah lipstik jenama antarabangsa. .
============
HARGA 1pc RM36
(Exc postage) .
**Setiap pembelian ada FREE GIFT ๐Ÿ’ **Pembelian 3pcs keatas ada extra FREE GIFT MAKE UP BEG (bergantung pada stok sedia ada)
**6pcs keatas dapat semua FREE GIFT ๐Ÿ’ dan kos postage kak Lela belanja โœŒ๐Ÿผ
. ===========
.
.
Whatsapp 013-7781769 atau tekan link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
.
#feverglam #lipsmatte #lipsmattemalaysia #lipstickmurah #muamalaysia #muabellaz #thinkers #liquideyeliner #foundatinmurah #foundationviral #perlaking #vivyyusof #maybelinemalaysia #hudabeautymalaysia #dropshipwanted #dropshiagentwanted #dropshipdiperlukan #makeuptutorial #tutorialmakeup #makeuplive #motifviral #fattzura

Most Popular Instagram Hashtags