beatrixcrew beatrixcrew

796 posts   3,617 followers   4,634 followings

Beatrix Dance Studio  NEW VIDEO @skrozbala 's choreo with our crazy juniors

Дали знаете како се чувствува вашето дете денес?
Знаете ли дека секоја постапка остава своја трага врз развојот на децата?
Затоа дозволете нашата „Тишина“ и перформансот на танчерите од @danceteamfusion да допрат длабоко до вашите срца и да ве замислат за миг, дали барем некој го слуша детскиот невин крик?

15.11 Театар Куманово 18ч
#beatrixteam #unicefmk #ИродителствотоСеУчи

Нашата прва станица е Куманово, каде низ сегменти од танцовата претстава „Тишина“ и перформансот на танчерите од @danceteamfusion ќе ви доловиме колкава е важноста на тематиката Позитивно родителство и насилството како еден нејзин негaтивен аспект, осврнувајќи се на СТРАВОТ како емотивна реакција на конфликтните ситуации меѓу родителите и децата.

#campaign #dancecrew #mentalhealth #unicefmk #beatrixcrew #positiveparenting #fear #domesticviolence #black #kumanovo #ИРодителствотоСеУчи #ПозитивноРодителство #danceteamfusion

Здраво Трикстери!
Со огромно задоволство го најавуваме нашето учество во новата кампања "Позитивно родителство" на UNICEF MK.
Во рамките на овој проект ќе можете да проследите сегменти од нашата претстава "ТИШИНА" која ја обработува тематиката на семејното насилство како еден од можните аспекти на родителството.

15.11.2018
18ч
#campaign #dancecrew #mentalhealth #unicefmk #beatrixcrew #positiveparenting #fear #domesticviolence #black #kumanovo #ИРодителствотоСеУчи #ПозитивноРодителство #danceteamfusion

Главниот виновник за прекрасниот Реге стил на нашата Сара❤ Прекрасна енергија меѓу нашите Реге лидери!

Еве ја и нашата прекрасница Сара Ничота ширејќи огромна позитива и прекрасна енергија на нејзиниот #beatrixspecial! Таа е нашата Рага Грл и преку ова парче, Сарче ни го сподели својот посебен стил, а ние уживавме учејќи!
Уживајте и вие!

Музика: Mabel - Finders Keepers ft. Kojo Funds
Full video: https://youtu.be/cowEnNjsRCA
Видео продукција: @marsben.creators

#ragga #finderskeepers #workshop #dance #danceworld #positivity #goodvibes #energyboost

Our ladies enjoying our amazing 'Specials' with @nichotas

After workshop!
#live #family #beatrixspecials

This beautiful lady rocked her workshop!
#love #dancehall #hiphop #family #joy #teachers #beatrixspecials

❤❤❤❤

@naj_s__ ги раздрма емоциите во салата. Никој не остана рамнодушен на муабетот дека сите се обидуваме да дознаеме кои сме, што сме и зошто сме. Прашање кое најверојатно никој никогаш нема целосно да го одговори, бидејќи поентата е всушност да се сакаш онаков каков што си!
Full video: https://youtu.be/8-g5ydiOCBY

#jessiej #whoyouare #beatrixspecials #beatrixcrew
#jessiej #whoyouare #beatrixspecials #beatrixcrew

@naj_s__ 's workshop at "Beatrix Specials" ❤️

Most Popular Instagram Hashtags