beadsnblings beadsnblings

3,171 posts   44,606 followers   482 followings

Beads, Patches, Accessories  🚚 Postage Everyday Whatsapp to order πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ πŸ“± 018-7708344 Check your tracking number everyday here πŸ‘‡πŸΌ

[PRODUK VERSATILE]
Korang tau tak lace patch ni kan, dia boleh jadi as β€œbase” kepada segala mcm aksesori yg korang nk tambah kt baju
.
Contoh kak bibi bagi, korang nak jahit bunga 3d, tp x reti nk design mcmana.. korang just jahit je lace patch ni dulu, pastu tambah bebunga kt atas dia. Confirm jadi πŸ‘πŸΌ
.
Sama jugak kalau nk tambah pearl ke, chunky beads ke.. memang kak bibi rekemen sgt2 letak lace patch dulu
.
Code: PL001
Size: 21cm x 11cm
Price: RM4.50/pc
20pcs ke atas = 50% less (boleh campur color & design)
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#lacepatch #patchlace #borderlace

[PRODUK VERSATILE]
Korang tau tak lace patch ni kan, dia boleh jadi as β€œbase” kepada segala mcm aksesori yg korang nk tambah kt baju
.
Contoh kak bibi bagi, korang nak jahit bunga 3d, tp x reti nk design mcmana.. korang just jahit je lace patch ni dulu, pastu tambah bebunga kt atas dia. Confirm jadi πŸ‘πŸΌ
.
Sama jugak kalau nk tambah pearl ke, chunky beads ke.. memang kak bibi rekemen sgt2 letak lace patch dulu
.
Code: PL002
Size: 20cm x 11cm
Price: RM4.50/pc
20pcs ke atas = 50% less (boleh campur color & design)
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#lacepatch #patchlace #borderlace

[PRODUK VERSATILE]
Korang tau tak lace patch ni kan, dia boleh jadi as β€œbase” kepada segala mcm aksesori yg korang nk tambah kt baju
.
Contoh kak bibi bagi, korang nak jahit bunga 3d, tp x reti nk design mcmana.. korang just jahit je lace patch ni dulu, pastu tambah bebunga kt atas dia. Confirm jadi πŸ‘πŸΌ
.
Sama jugak kalau nk tambah pearl ke, chunky beads ke.. memang kak bibi rekemen sgt2 letak lace patch dulu
.
Code: PL003
Size: 20cm x 9cm
Price: RM4.50/pc
20pcs ke atas = 50% less (boleh campur color & design)
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#lacepatch #patchlace #borderlace

[PRODUK VERSATILE]
Korang tau tak lace patch ni kan, dia boleh jadi as β€œbase” kepada segala mcm aksesori yg korang nk tambah kt baju
.
Contoh kak bibi bagi, korang nak jahit bunga 3d, tp x reti nk design mcmana.. korang just jahit je lace patch ni dulu, pastu tambah bebunga kt atas dia. Confirm jadi πŸ‘πŸΌ
.
Sama jugak kalau nk tambah pearl ke, chunky beads ke.. memang kak bibi rekemen sgt2 letak lace patch dulu
.
Code: PL004
Size: 18cm x 13cm
Price: RM3.50/pc
20pcs ke atas = 50% less (boleh campur color & design)
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#lacepatch #patchlace #borderlace

[PRODUK VERSATILE]
Korang tau tak lace patch ni kan, dia boleh jadi as β€œbase” kepada segala mcm aksesori yg korang nk tambah kt baju
.
Contoh kak bibi bagi, korang nak jahit bunga 3d, tp x reti nk design mcmana.. korang just jahit je lace patch ni dulu, pastu tambah bebunga kt atas dia. Confirm jadi πŸ‘πŸΌ
.
Sama jugak kalau nk tambah pearl ke, chunky beads ke.. memang kak bibi rekemen sgt2 letak lace patch dulu
.
Code: PL005
Size: 41cm x 14cm
Price: RM5.50/pc
20pcs ke atas = 50% less (boleh campur color & design)
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#lacepatch #patchlace #borderlace

[PRODUK VERSATILE]
Korang tau tak lace patch ni kan, dia boleh jadi as β€œbase” kepada segala mcm aksesori yg korang nk tambah kt baju
.
Contoh kak bibi bagi, korang nak jahit bunga 3d, tp x reti nk design mcmana.. korang just jahit je lace patch ni dulu, pastu tambah bebunga kt atas dia. Confirm jadi πŸ‘πŸΌ
.
Sama jugak kalau nk tambah pearl ke, chunky beads ke.. memang kak bibi rekemen sgt2 letak lace patch dulu
.
Code: PL006
Size: 39cm x 14cm
Price: RM6/pc
20pcs ke atas = 50% less (boleh campur color & design)
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#lacepatch #patchlace #borderlace

STOCK LICIN! Sorry korang 😒 buat masa skrg lace trimming yg hot ni dah out of stock utk color grey & biru ni.. color2 lain masih available ya 😊

BUNGA BARU DAH SAMPAI OI πŸ€—
.
Beli 100pcs, separuh harga drpd harga di gambar tau 😍 boleh campur dgn design2 lain plak tu asalkan nama dia #bunga3d
.
100pcs = 50% less
50pcs = 30% less
20pcs = 10% less
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian
.
#bungasequin #bungachiffon #3dflower

BUNGA BARU DAH SAMPAI OI πŸ€—
.
Beli 100pcs, separuh harga drpd harga di gambar tau 😍 boleh campur dgn design2 lain plak tu asalkan nama dia #bunga3d
.
100pcs = 50% less
50pcs = 30% less
20pcs = 10% less
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian
.
#bungasequin #bungachiffon #3dflower

BUNGA BARU DAH SAMPAI OI πŸ€—
.
Beli 100pcs, separuh harga drpd harga di gambar tau 😍 boleh campur dgn design2 lain plak tu asalkan nama dia #bunga3d
.
100pcs = 50% less
50pcs = 30% less
20pcs = 10% less
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian
.
#bungasequin #bungachiffon #3dflower

Nah kak bibi belanja #lacetrimming ni letak kt tgn pulak.. aduhhhh CAIR!! Kalau tak nak heavy2, letak kt tgn pun cukup korang
.
Kod: LT021
RM21/meter
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊

Serius bunga ni mmg best sgt! Kenapa? Meh kak bibi explain πŸ‘‡πŸΌ
.
❀️ MURAH
1pcs = 20 sen je korang! Kalau korang beli 12 paket ke atas, kak bibi bagi less 50% lagi. Jadi 1pcs = 10sen je 😁
.
❀️ SENANG JAHIT
Yg ni material dia mcm kain. Nak jahit sapa2 pun boleh mesti takde masalah
.
❀️ SENANG JAGA
Kalau nk basuh, kena air takde masalah. Cuma kalau baju yg ada bebunga ni selalu kak bibi rekemen basuh tangan, jgn masuk mesin
.
❀️ CANTIK
Bunga ni korang boleh buat tambah2 sebagai sampingan bunga2 lain. Serius mmg konfem cantik baju @ tudung korang
.
Igt ya, 1 paket ada 10pcs = RM2. Kalau korang beli 12 paket, harga dia jadi RM1 je sepaket 😊
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#bunga3d #bungachiffon

Most Popular Instagram Hashtags