[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

beadsnblings beadsnblings

2773 posts   40097 followers   648 followings

Beads, Patches, Accessories  🚚 Postage Everyday Whatsapp to order πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ πŸ“± 018-7708344 Check your tracking number everyday here πŸ‘‡πŸΌ

http://www.facebook.com/beadsblings

Ptg2 hujan2 ni meh kita cuci mata ngan color2 terbaru ostrich feather ni 🀩 size ni sesuai kalau uols letak kt tudung. Nk letak kt baju pun sesuai. Size sedang elok 😊
.
Beli byk lagi murah.. boleh campur2 color2 lagi tau
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#ostrichfeather #buluostrich #feathertrimming

Ptg2 hujan2 ni meh kita cuci mata ngan color2 terbaru ostrich feather ni 🀩 size ni sesuai kalau uols letak kt tudung. Nk letak kt baju pun sesuai. Size sedang elok 😊
.
Beli byk lagi murah.. boleh campur2 color2 lagi tau
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#ostrichfeather #buluostrich #feathertrimming

Ptg2 hujan2 ni meh kita cuci mata ngan color2 terbaru ostrich feather ni 🀩 size ni sesuai kalau uols letak kt tudung. Nk letak kt baju pun sesuai. Size sedang elok 😊
.
Beli byk lagi murah.. boleh campur2 color2 lagi tau
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#ostrichfeather #buluostrich #feathertrimming

Ptg2 hujan2 ni meh kita cuci mata ngan color2 terbaru ostrich feather ni 🀩 size ni sesuai kalau uols letak kt tudung. Nk letak kt baju pun sesuai. Size sedang elok 😊
.
Beli byk lagi murah.. boleh campur2 color2 lagi tau
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#ostrichfeather #buluostrich #feathertrimming

Ptg2 hujan2 ni meh kita cuci mata ngan color2 terbaru ostrich feather ni 🀩 size ni sesuai kalau uols letak kt tudung. Nk letak kt baju pun sesuai. Size sedang elok 😊
.
Beli byk lagi murah.. boleh campur2 color2 lagi tau
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#ostrichfeather #buluostrich #feathertrimming

Ptg2 hujan2 ni meh kita cuci mata ngan color2 terbaru ostrich feather ni 🀩 size ni sesuai kalau uols letak kt tudung. Nk letak kt baju pun sesuai. Size sedang elok 😊
.
Beli byk lagi murah.. boleh campur2 color2 lagi tau
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊 .
#ostrichfeather #buluostrich #feathertrimming

Ruangan baru di Beads n Blings Bangi.. yeayyy lepas ni kak bibi ada jual lace2 premium, mcm2 design yg rare, mcm2 color.. x sabar nak penuhkan πŸ˜‹ baru letak satu je dah eksaited nak amik gambar hehe
.
Sapa x sabar nak melawat ruangan ini..😁😁

Spotted! Neelofa pakai skirt layered tulle sama sebijik yg mcm kak bibi jual 😊 uols xnak ke buat satu hehe
.
Harga RM58 je semeter.. stock limited tau uols kena cepat2 πŸ˜… swipe utk color yg available ok
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊

Ramai sgt2 yg tanya kak bibi, ada jual hotfix applicator ni tak.. ada! Mmg berbaloi guna menda alah ni x yah risau la baju uols terbakar kalau nak iron #crystalhotfix .
Percayalah kalau ada menda ni, semua baju @ tudung uols nak tampal crystal hotfix hehe
.
Harga seunit = RM47
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊

Sapa kata pompuan je suka bling2 😏 abam ni bawak coat dia utk enhance kan lagi penampilan dia.. so menda yg nampak simple tapi effect dia wow, #diamondstrip la 🀩
.
Alang2 dia bawak coat, weols terus je iron kt situ.. siap terus 😊
.
Customer menggunakan diamond strip kos DS002
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊

Uols igt x kak bibi pernah tanya pasal lace ni? Jeng jeng jeng..... dia sudah sampai tau 😍😍 uols nak kak bibi released sekarang ke atau time gaji nnt πŸ˜‹

#crystalhotfix AB size SS16.. mmg jadi kegemaran ramai.. size sedang2 elok & kilauan merelipppp.. video ni x tipu ok πŸ˜‰
.
Swipe utk tgk harga paket besar & paket kecik 😊
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian 😊

Most Popular Instagram Hashtags