[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

beadsnblings beadsnblings

2061 posts   30589 followers   623 followings

Beads, Patches, Accessories  🚚 Postage Everyday Whatsapp to order 👇🏼👇🏼👇🏼 📱 018-7708344 📱 018-9618344 Check your tracking number everyday here 👇🏼

http://www.facebook.com/beadsblings

❤️❤️❤️
.
Repost from @ejjaaddeenaje Susah rupanya main bendalah ni. Raya lagik 3 hari. Kalau tak siap, pakai telekung jela seharian. Huwaaa nk nangis rasaaaaaaaaaaaaa. Anyways, thanks @beadsnblings! #siscuba

❤️❤️❤️
.
Repost from @nurulsaal Ni la jadi kalau mak yg terlebih seronok.. 😆 #sakinahsofia #sayangramadhan #sayangraya @beadsnblings seronok shopping kat sana 😊

❤️❤️❤️
.
Repost from @nurnara94 Alhamdulillah.. Siap belah depan.. Belakang je belum.. 😘 Siapa nak lawa².. Beli dekat @beadsnblings touch up baju kasi lawa

Kak bibi pun excited nk tgk u olls semua pakai produk dari beads n blings raya ni 😊 jgn lupa tag ok 😘 btw thank you @eizamyza awal2 dh share gmbr baju raya 😋 bunga 3d + crystal hotfix + pearl hotfix

Salam 28 Ramadan kesayangan kak bibi 🤗 hari ni LAST DAY UTK SALE tau. Jemput dtg walk in ke BEADS N BLINGS BANGI & BESUT 😊

Siapa pernah terfikir yg bunga sequin ni boleh letak kt earring. Cantikk sgt kan subang bebunga nak buat raya ni 😍 mmg kreatif @amyanyliadiana thanks dear share gambar 😘
.
#bunga3d #3dflower #floralearrings

Suasana Beads n Blings, Bangi Sentral malam ni.. bila u olls semua balik kg ☺️ cuba share sikit u olls balik kg mana & bila balik.. kak bibi balik Besut 🤗 share tau kt bawah 👇🏼👇🏼👇🏼

Tgk sulam reben ni u olls.. mmg puas hati kan.. byk feedback customer kami dpt, ckp bila dh jahit sgt cantik 😍 tq sis @finaz_yusof sudi kongsi gmbr 😘
.
#sulamreben #feedbackcustomer

Pagi2 dah serbu u olls 👏🏼👏🏼 ni semua last minit preparation utk raya ni 😋 tp jgn risau, semua produk yg kami jual, u olls boleh jahit/iron sendiri kt baju. Mlm raya pun boleh buat lagi 😅

Most Popular Instagram Hashtags