beadsnblings beadsnblings

2163 posts   34789 followers   627 followings

Beads, Patches, Accessories  🚚 Postage Everyday Whatsapp to order πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ πŸ“± 018-7708344 πŸ“± 018-9618344 Check your tracking number everyday here πŸ‘‡πŸΌ

http://www.facebook.com/beadsblings

Ada yg suka DIY headband gegel kt sini? Kak bibi ada jual jugak lace utk buat headband tu tau.. tambah pulak dgn bunga 3D.. boleh buat ikut citarasa u olls 😊

Tak nak ketinggalan trend terkini? Raya ari tu byk kan u olls tgk org dok pakat pakai bunga 3D ni.. mmg cuns wallawei baju diorang kan 😎
.
Harga x mahal mana, u olls mix n match mesti cam gini ha πŸ‘πŸΌ result dia. Kalau beli byk? Of cos ada harga baek punya kak bibi bagi 😘
.
50pcs - 10% less
100pcs - 30% less
200pcs - 50% less .
πŸ‘†πŸΌ boleh campur2 color & design lain tau!
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie)utk pembelian
.
#bunga3d #bungasequin #bungachiffon #fabricflower

Tak nak ketinggalan trend terkini? Raya ari tu byk kan u olls tgk org dok pakat pakai bunga 3D ni.. mmg cuns wallawei baju diorang kan 😎
.
Harga x mahal mana, u olls mix n match mesti cam gini ha πŸ‘πŸΌ result dia. Kalau beli byk? Of cos ada harga baek punya kak bibi bagi 😘
.
50pcs - 10% less
100pcs - 30% less
200pcs - 50% less .
πŸ‘†πŸΌ boleh campur2 color & design lain tau!
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie)utk pembelian
.
#bunga3d #bungasequin #bungachiffon #fabricflower

Tak nak ketinggalan trend terkini? Raya ari tu byk kan u olls tgk org dok pakat pakai bunga 3D ni.. mmg cuns wallawei baju diorang kan 😎
.
Harga x mahal mana, u olls mix n match mesti cam gini ha πŸ‘πŸΌ result dia. Kalau beli byk? Of cos ada harga baek punya kak bibi bagi 😘
.
50pcs - 10% less
100pcs - 30% less
200pcs - 50% less .
πŸ‘†πŸΌ boleh campur2 color & design lain tau!
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie)utk pembelian
.
#bunga3d #bungasequin #bungachiffon #fabricflower

Tak nak ketinggalan trend terkini? Raya ari tu byk kan u olls tgk org dok pakat pakai bunga 3D ni.. mmg cuns wallawei baju diorang kan 😎
.
Harga x mahal mana, u olls mix n match mesti cam gini ha πŸ‘πŸΌ result dia. Kalau beli byk? Of cos ada harga baek punya kak bibi bagi 😘
.
50pcs - 10% less
100pcs - 30% less
200pcs - 50% less .
πŸ‘†πŸΌ boleh campur2 color & design lain tau!
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie)utk pembelian
.
#bunga3d #bungasequin #bungachiffon #fabricflower

Tak nak ketinggalan trend terkini? Raya ari tu byk kan u olls tgk org dok pakat pakai bunga 3D ni.. mmg cuns wallawei baju diorang kan 😎
.
Harga x mahal mana, u olls mix n match mesti cam gini ha πŸ‘πŸΌ result dia. Kalau beli byk? Of cos ada harga baek punya kak bibi bagi 😘
.
50pcs - 10% less
100pcs - 30% less
200pcs - 50% less .
πŸ‘†πŸΌ boleh campur2 color & design lain tau!
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie)utk pembelian
.
#bunga3d #bungasequin #bungachiffon #fabricflower

Tak nak ketinggalan trend terkini? Raya ari tu byk kan u olls tgk org dok pakat pakai bunga 3D ni.. mmg cuns wallawei baju diorang kan 😎
.
Harga x mahal mana, u olls mix n match mesti cam gini ha πŸ‘πŸΌ result dia. Kalau beli byk? Of cos ada harga baek punya kak bibi bagi 😘
.
50pcs - 10% less
100pcs - 30% less
200pcs - 50% less .
πŸ‘†πŸΌ boleh campur2 color & design lain tau!
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie)utk pembelian
.
#bunga3d #bungasequin #bungachiffon #fabricflower

[NEW DIAMOND PATCH, 50% LESS UTK 20pcs KE ATAS 😱]
.
Makin senang makin menarik.. dulu dulu nak susun pas tu nak jahit bagai tp sekarang beli siap n iron je. Ringkas kan?? Cantik pun cantik.. .
Kod: DP008
Harga: RM3.50/pc
20pcs ke atas: RM1.75/pc
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian
.
#diamondpatch #rhinestone #chunkybeads

Sharing dari customer kesayangan kak bibi lagi.. jubah plain dari #bellaammara tambah sendiri bebunga 3d barulah x segan kalau jumpa org pakai baju sama kan.. sbb u olls punya dh upgrade hikss πŸ˜‰ .
Nk beli bunga 3d? Boleh Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian
.
#bunga3d #bungasequin #bungachiffon

Kak bibi mmg tergugat betul la tgk color2 pastel mcmni.. stock bunga design baru ni bakal sampai bulan depan ok. Sempat u olls nak buat raya haji 😁
.
U olls plak mcmana, suka color pastel ke bold?

Asyik main flora je kann.. sekali sekala kita guna fauna plak, u olls suka tak? Ni survey je tau.. kalau ramai komen n like.. kak bibi jual 😁

Rugi rugi rugi kalau x whatsapp admin skrg tau.. mana nak dapat RM1 je sekeping uittt πŸ˜… sampai 13hb ni saja ok.. selepas tu harga normal balik tau
.
Whatsapp πŸ“²0187708344 (azie) utk pembelian.

Most Popular Instagram Hashtags