[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

baringoreklam baringoreklam

199 posts   345 followers   214 followings

Baringo reklam & kommunikation  Mitt i Gävle har vi byggt upp en gemytlig oas för människor och klok kommunikation.

http://www.baringo.se/

Vi ska aldrig tappa bort dig @elinm78 ❤️ #nuärnu

Julkul på Baringo idag tillsammans med FPX 👌
#reklambyrå #kommunikationsbyrå #reklambyrågävle #gävlecity
RepostBy @futurepositionx: "Här vill man alltid ha möten⭐️✨⭐️ @baringoreklam
#gävleinnovationarena #innovation #webbutveckling #gävle #fpx #knowit" (via #InstaRepost @EasyRepost)

Att vara konsult innebär bland annat förmånen att få besöka kunderna i deras miljö. Idag i Leksand hos @ylvaskarp och nyöppnade @studioskarp. Vilken fantastisk miljö!
Tack för värdskapet och kreativa diskussioner.

Vissa dagar är bara bättre än andra! Idag filmade vi härliga Bea på @gefleskincare 🎬 Vilket driv hon har, och vilken glöd 🔥 Tack fina du för att vi fick ”låna” dig en stund!
RepostBy @gefleskincare: "Vilken otroligt rolig dag det har varit! Anna-Carin och Micke från @baringoreklam var här hela förmiddagen och filmade och intervjuade mig åt @almi_foretagspartner vägnar! Så tacksam för att ni har sån stark tilltro till mig som företagare, entreprenör och inspiratör! Svävar ff på mina limegröna moln upp i det blå!! Tack @ida77andersson och ALMI att ni tror på mig och det jag gör! ❤️🤩 @gavle_city @arbetarbladet @svtgavleborg @mittgavle" (via #InstaRepost @EasyRepost)

Nu blir det skoj! Bästa Micke förbereder inför filmning. #filmuppdrag #reklambyrågävle #kommunikationsbyrå

Ibland är det extra lätt och kul att jobba med kommunikation. Tack för mötet, kaffet och härliga diskussioner @tradgardsinterior!
#Repost @tradgardsinterior
・・・
Alltid lika trevligt att ha möte med Wilma och Anna-Karin från @baringoreklam 🌿 #trädgårdsinteriör#trädgård#garden#gardendesign#trädgårdsdesign#design#gävle#gefle

Hej då kontoret. Vi ses i morgon. #stansfinastekontor #baringoreklam #baringo

Om kontorsplatser låg på Hemnet skulle våra ha många klick.

Mitt i Gävle, i en sekelskiftesvåning under takåsarna, erbjuder vi på Baringo en kontorsplats lite utöver det vanliga.
När några av våra kollegor nu byter jobb, flyttar hem, flyttar bort eller annat som hör livet till, får vi platser lediga. Här finns utrymme för dig som jobbar med reklam och kommunikation, men också för dig som verkar i någon annan bransch.
Som vår hyresgäst vet vi att du är egenföretagare, vi tror att du mår bra av att jobba i ett sammanhang där du delar såväl erfarenheter som lunchrum med andra människor, och vi hoppas att du ser potentialen i att göra det hos oss.
Läs mer om oss på www.baringo.se, slå oss en signal på 026-22 22 024 eller skicka oss ett mail om du har några frågor, info@baringo.se

#hyrakontor #kontorsplats #hyrhososs #hyr #ledigaplatser #baringoreklam #kommunikationsbyrå #gävle #gavlestad #gavle #gävlecity

Missade ju varmrätten mitt i allt frossande. Friterad ockelbokyckling med kräftost, rotfrukter, grönkål och annat smått & gott.

Middagen avslutas med efterrätt bestående av Chokladsorbet med päronterrine, syltade päron, kaffejord & mackmyraskum. #baringoreklam

Hej och skål från Baringo-gänget!

Most Popular Instagram Hashtags