bangbernard bangbernard

1,715 posts   2,210 followers   590 followings

🇮🇩 Bernard Simanjuntak  aut viam inveniam aut faciam ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

PDA is common in Seoul. Young couples do not hesitate to show their affection in public. Gue aja yang risih liatnya (baca: iri soalnya pengen tapi gak bisa wkwkwkwk)

Not all who wander are lost. Maybe only some. Maybe only me, especially in Korea 😂.
.
If you are, just use Naver. It helps. Thanks to @trinitytraveler 😁
.
.
📷 by @mungkairos

Selamat berbuka puasa temen-teman. Minggu ini banyak hari kejepit kan? Pada cuti gak?

Beautiful scenery of Nami Island. Have you watched Korean drama ‘Winter Sonata’? They took some scenes in this island.

It is sad that tourism has ruined the life of some local community. So please behave when you’re visiting :)

Intermittent fasting doesn’t match with holiday. So yeah, next time 😂

Jakarta this afternoon...

Walking alone doesn’t mean you’re lonely. Sometimes it means you’re udah tua trus ditinggal sama yang laen gara-gara dikit-dikit ngaso 😂😂😂
.
.
Anyway, can you spot the moon?

Good morning! ☀️

Udah tau Observatorium Bosscha yang di Lembang, Bandung kan? Nah, gimana cara bacanya? Bosca, Boska, Bosssa, apa gimana? Hahaha.
.
.
.
Anyway biarpun telat hampir setahun, tulisan gue soal birthday getaway ke Bandung bisa dibaca di link di bio ya 😁😁

Udah pada nungguin buka puasa yhaaa... 😁

Good morning!
Forget Everything And Run or Face Everything And Rise? Your choice!

Most Popular Instagram Hashtags