bajubabymurah_qaisha bajubabymurah_qaisha

1,234 posts   5,043 followers   703 followings

MOMMY HANA PRODUCT EBOOK NASAL  Qaishamie Enterprise since 2010 👕MAIN IG @babystuff_qaisha 🎯Kids Accessories & Stuff 👚BAJUBaby & Kids 📮POSTAGE SETIAP HARI 📲WHATSAPP click link n

'PORTABLE SUCTION' UNTUK MOMMY!
Kalau ibu2 tanya barang apa kena ada untuk anak masa kecik ni, #penyeduthingus ni salah satunyaaa. Recommended sangat! 🌸
.
.
Senang nak bawak balik kampung, bawak kat rumah pengasuh. Apa lagi masa ibu tak sihat selsema batuk, mana la boleh nak buat manual kat anak kannn? .. #NasalCleanerAutomatic ni la pembantu ibu2!
Ibu2 nak pembantu ni ada kat rumah? Jom dapatkan 1... .
Hanya RM119 sahaja
<FREE BATTERY >
DAN PELBAGAI FREE GIFT LAIN 😘😘
.
.
Mehh wasap, tekan je link kat bio di atas 😊
Atau
Whatsapp kami 0126879004
.

#qaishamieboutique #ebookmommyhana #ajimaura #biteallteam #terapiinstagram #bazarkarat #santaijim #ebookmommyhanna #ebookviral #nasalaspiratormommyhana #nasalaspirator #nasalaspiratorbymommyhana #nasalaspiratormalaysia #penyeduthingusautomatik #penyeduthingusbayidankanak2 #barangbaby #BARANGKANAK2

Jom dapatkan ebook dengan kami.. Harga promosi masih ada..
.
Seronok anak2 mengaji kan.. 😍
.
RM69
.
Whatsapp kami 0126879004
.
#qaishamieboutique #ebookmommyhana #ajimaura #biteallteam #terapiinstagram #bazarkarat #santaijim #ebookmommyhanna #ebookviral

Sambil sedut dengar muzik..
Seronok baby kan 💕💕
.
💕 Nasal Aspirator ni TIDAK PERLU PICIT,
TIDAK PERLU SEDUT.
💕 Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic.
💕 Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2.
.
.
Yang paling BEST, bukan itu sahaja, anda akan dapat 5 lagi FREEGIFT bernilai lebih RM100++
.
✔️ FREE Battery
.
✔️ FREE 3 Silicon probes untuk bayi (0-3m, 3-1y and 1y above) bernilai RM50
.
✔️ FREE 25 Hygiene disposable caps bernilai RM20
.
✔️ FREE 2 Spared sealing bernilai RM30 .
.
Dapatkannya segara supaya ibubapa dapat tidur yang sempurna!!
.
HARGA PROMO!! RM119
Postage RM 9 sm/ RM 14 SS
.
WHATSAPP KAMI 0126879004
.
#qaishamieboutique #ebookmommyhana #ajimaura #biteallteam #terapiinstagram #bazarkarat #santaijim #ebookmommyhanna #ebookviral #nasalaspiratormommyhana #nasalaspirator #nasalaspiratorbymommyhana #nasalaspiratormalaysia #penyeduthingusautomatik #penyeduthingusbayidankanak2 #barangbaby #barangkanak2

Ready Stock..
NASAL ASPIRATOR BY MOMMY HANA (Nose Cleaner) (PENYEDUT HINGUS)
.
💕 Nasal Aspirator ni TIDAK PERLU PICIT,
TIDAK PERLU SEDUT.
💕 Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic.
💕 Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2.
.
.
Yang paling BEST, bukan itu sahaja, anda akan dapat 5 lagi FREEGIFT bernilai lebih RM100++
.
✔️ FREE Battery
.
✔️ FREE 3 Silicon probes untuk bayi (0-3m, 3-1y and 1y above) bernilai RM50
.
✔️ FREE 25 Hygiene disposable caps bernilai RM20
.
✔️ FREE 2 Spared sealing bernilai RM30 .
.
Dapatkannya segara supaya ibubapa dapat tidur yang sempurna!!
.
HARGA PROMO!! RM119
Postage RM 9 sm/ RM 14 SS
.
WHATSAPP KAMI 0126879004
.
#qaishamieboutique #ebookmommyhana #ajimaura #biteallteam #terapiinstagram #bazarkarat #santaijim #ebookmommyhanna #ebookviral #nasalaspiratormommyhana #nasalaspirator #nasalaspiratorbymommyhana #nasalaspiratormalaysia #penyeduthingusautomatik #penyeduthingusbayidankanak2 #barangbaby #barangkanak2

EBOOK BY MOMMY HANA..
.
E-BOOK KU SPECIAL EDITION ni, terdapat bnyak kelebihan yg ada. antaranya adalah :-
.
. 🎀 dapat mengurangkan ketagihan smartphone/ipad utk kanak2.
🎀 mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.
🎀 boleh menarik minat dan fokus anak-anak untuk belajar lebih tekun.
🎀 masa juga terluang dgn berfaedah.
🎀 anak boleh belajar solat dengan mudah.
🎀 boleh menguatkan daya ingatan dan hafalan bagi kanak-kanak.

banyak kan kelebihan yang terdapat di E-BOOK KU SE by MOMMYHANA?
normal price untuk EB, RM99. tapi kt sini nak bagi promosi RM69! 😱 tuan/puan akan jimat RM30 tau!! 😱
terdapat FREE GIFT :- 👉 marker (RM5) 👉 dummy stylus pen (RM5)

p/s warranty dari MommyHana adalah 1 bulan!!! 😱🤗
.
Whatsapp kami 0126879004
.
#qaishamieboutique #ebookmommyhana #ajimaura #biteallteam #terapiinstagram #bazarkarat #santaijim #ebookmommyhanna #ebookviral

Pyjama Full Printed MINI FORCE Short Sleeve .
Ready STOCK .
.
Size
2 ( FIT UMUR 1-2y)
4 (FIT UMUR 2-3Y)
6 (FIT UMUR 3-4Y)
8 (FIT UMUR 4-5Y)
10 (FIT Umur 5-6Y)
.
.

TAKE NOTE!! SIZE FOR NORMAL CUTTING KIDS. IF YOUR KIDS BIG CUTTING, PLEASE CHOOSE A BIG SIZE .
Small cutting
.
**Take 1 or 2 size bigger than your kids age**
**Ambil satu atau dua size besar dari size anak**
.
Rm17
Whatsapp 0126879004
.

#pyjama #pyjamasmurah #pyjamaskids #pyjamaskanak2 #pyjamasbudak #pyjamasmalaysia #kidsclothing #kidsfashion #girlsclothing #girlfashion #barangbaby #biteallteam #terapiinstagram #ajimaura #santaijim #pakciktopeng #boyclothing #boysclothing#babyshar#pyjamasdoeramon #doeramon #sesamestreet #doeramon

Pyjama Full Printed ELMO Short Sleeve .
Ready STOCK .
Size
2 ( FIT UMUR 1-2y)
4 (FIT UMUR 2-3Y)
6 (FIT UMUR 3-4Y)
8 (FIT UMUR 4-5Y)
10 (FIT Umur 5-6Y)
.
.

TAKE NOTE!! SIZE FOR NORMAL CUTTING KIDS. IF YOUR KIDS BIG CUTTING, PLEASE CHOOSE A BIG SIZE .
Small cutting
.
**Take 1 or 2 size bigger than your kids age**
**Ambil satu atau dua size besar dari size anak**
.
Rm17
.
WHATSAPP 0126879004
.
#pyjama #pyjamasmurah #pyjamaskids #pyjamaskanak2 #pyjamasbudak #pyjamasmalaysia #kidsclothing #kidsfashion #girlsclothing #girlfashion #barangbaby #biteallteam #terapiinstagram #ajimaura #santaijim #pakciktopeng #boyclothing #boysclothing#babyshar#pyjamasdoeramon #doeramon #sesamestreet #doeramon

Pyjama EJEN ALI Short Sleeve
Ready STOCK .
.
Size
2 ( FIT UMUR 1-2y)
4 (FIT UMUR 2-3Y)
6 (FIT UMUR 3-4Y)
8 (FIT UMUR 4-5Y)
10 (FIT Umur 5-6Y)
12 (FIT UMUR 6Y)
.
.

TAKE NOTE!! SIZE FOR NORMAL CUTTING KIDS. IF YOUR KIDS BIG CUTTING, PLEASE CHOOSE A BIG SIZE
Small cutting
**Take 1 or 2 size bigger than your kids age**
**Ambil satu atau dua size besar dari size anak**
.
Rm17
Whatsapp 0126879004
.

#pyjama #pyjamasmurah #pyjamaskids #pyjamaskanak2 #pyjamasbudak #pyjamasmalaysia #kidsclothing #kidsfashion #girlsclothing #girlfashion #barangbaby #biteallteam #terapiinstagram #ajimaura #santaijim #pakciktopeng #boyclothing #boysclothing#babyshar#pyjamasdoeramon #doeramon #sesamestreet #doeramon

DARK PINK 💋🌹
.
🔥CADAR MURAH VIRAL🔥
.
BEDSHEET/CADAR ASRAMA SINGLE PLAIN || HOT SALES READY STOCK
.
.
CADAR ASRAMA ~ SINGLE
Ada 6 warna..
Soft pink, Green, Purple, Meroon, Royal Blue, Dark pink ..
.
1 pc CADAR FITTED
1 pc SARUNG BANTAL.
🔷Set single saiz:.
🔵 Sarung Bantal : 17.5×27.5 inci.
🔵 Sarung Tilam : 75×36×5 inci.
🔷 Muat-muat untuk tilam ukuran 6inci sahaja.. Lebih dari ukuran tu tak muat..
🔷Material : Tetron cotton.
🔵Kain tak panas.
🔵Tak mengecut bila basuh.
🔵Warna tak luntur
.
.
Fakta apa itu TETRON COTTON?

TETRON COTTON adalah terdiri daripada 65% polyester dan 35% rayon.
TETRON COTTON digunakan kerana kainnya tidak akan mengecut selepas dibasuh dan warna dikain dapat tahan lebih lama daripada 100% cotton yang mudah pudar warna serta mengecut selepas dibasuh.

Kain tetron cotton lebih tahan lasak dari 100% cotton dan tidak berbulu dan kulapuk pula hanya tumbuh pada bahan material organic seperti kapas tapi tidak pada polyester dan ini menjadikan kain tetron cotton lebih sihat dan selamat.

1SET: RM25
Nak Borong?? Whatsapp kami 0126879004 untuk Harga BORONG 😍
.
.
#cadarasrama #cadarsingle #setcadar #setcadarsingle #cadar #bedsheet #SINGLEBEDSHEET #biteallteam #terapiinstagram #ajimaura #pakciktopeng #

ROYAL BLUE.. CANTIK KAN 😘😘
.
🔥CADAR MURAH VIRAL🔥
.
BEDSHEET/CADAR ASRAMA SINGLE PLAIN || HOT SALES READY STOCK
.
.
CADAR ASRAMA ~ SINGLE
Ada 6 warna..
Soft pink, Green, Purple, Meroon, Royal Blue, Dark pink ..
.
1 pc CADAR FITTED
1 pc SARUNG BANTAL.
🔷Set single saiz:.
🔵 Sarung Bantal : 17.5×27.5 inci.
🔵 Sarung Tilam : 75×36×5 inci.
🔷 Muat-muat untuk tilam ukuran 6inci sahaja.. Lebih dari ukuran tu tak muat..
🔷Material : Tetron cotton.
🔵Kain tak panas.
🔵Tak mengecut bila basuh.
🔵Warna tak luntur
.
.
Fakta apa itu TETRON COTTON?

TETRON COTTON adalah terdiri daripada 65% polyester dan 35% rayon.
TETRON COTTON digunakan kerana kainnya tidak akan mengecut selepas dibasuh dan warna dikain dapat tahan lebih lama daripada 100% cotton yang mudah pudar warna serta mengecut selepas dibasuh.

Kain tetron cotton lebih tahan lasak dari 100% cotton dan tidak berbulu dan kulapuk pula hanya tumbuh pada bahan material organic seperti kapas tapi tidak pada polyester dan ini menjadikan kain tetron cotton lebih sihat dan selamat.

1SET: RM25
Nak Borong?? Whatsapp kami 0126879004 untuk Harga BORONG 😍
.
.
#cadarasrama #cadarsingle #setcadar #setcadarsingle #cadar #bedsheet #SINGLEBEDSHEET #biteallteam #terapiinstagram #ajimaura #pakciktopeng #

🔥CADAR MURAH VIRAL🔥
.
BEDSHEET/CADAR ASRAMA SINGLE PLAIN || HOT SALES READY STOCK
.
.
CADAR ASRAMA ~ SINGLE
Ada 6 warna..
Soft pink, Green, Purple, Meroon, Royal Blue, Dark pink ..
.
1 pc CADAR FITTED
1 pc SARUNG BANTAL.
🔷Set single saiz:.
🔵 Sarung Bantal : 17.5×27.5 inci.
🔵 Sarung Tilam : 75×36×5 inci.
🔷 Muat-muat untuk tilam ukuran 6inci sahaja.. Lebih dari ukuran tu tak muat..
🔷Material : Tetron cotton.
🔵Kain tak panas.
🔵Tak mengecut bila basuh.
🔵Warna tak luntur
.
.
Fakta apa itu TETRON COTTON?

TETRON COTTON adalah terdiri daripada 65% polyester dan 35% rayon.
TETRON COTTON digunakan kerana kainnya tidak akan mengecut selepas dibasuh dan warna dikain dapat tahan lebih lama daripada 100% cotton yang mudah pudar warna serta mengecut selepas dibasuh.

Kain tetron cotton lebih tahan lasak dari 100% cotton dan tidak berbulu dan kulapuk pula hanya tumbuh pada bahan material organic seperti kapas tapi tidak pada polyester dan ini menjadikan kain tetron cotton lebih sihat dan selamat.

1SET: RM25
Nak Borong?? Whatsapp kami 0126879004 untuk Harga BORONG 😍
.
.
#cadarasrama #cadarsingle #setcadar #setcadarsingle #cadar #bedsheet #SINGLEBEDSHEET #biteallteam #terapiinstagram #ajimaura #pakciktopeng #

🔥CADAR MURAH VIRAL🔥
.
BEDSHEET/CADAR ASRAMA SINGLE PLAIN || HOT SALES READY STOCK
.
.
CADAR ASRAMA ~ SINGLE
Ada 6 warna..
Soft pink, Green, Purple, Meroon, Royal Blue, Dark pink ..
.
1 pc CADAR FITTED
1 pc SARUNG BANTAL.
🔷Set single saiz:.
🔵 Sarung Bantal : 17.5×27.5 inci.
🔵 Sarung Tilam : 75×36×5 inci.
🔷 Muat-muat untuk tilam ukuran 6inci sahaja.. Lebih dari ukuran tu tak muat..
🔷Material : Tetron cotton.
🔵Kain tak panas.
🔵Tak mengecut bila basuh.
🔵Warna tak luntur
.
.
Fakta apa itu TETRON COTTON?

TETRON COTTON adalah terdiri daripada 65% polyester dan 35% rayon.
TETRON COTTON digunakan kerana kainnya tidak akan mengecut selepas dibasuh dan warna dikain dapat tahan lebih lama daripada 100% cotton yang mudah pudar warna serta mengecut selepas dibasuh.

Kain tetron cotton lebih tahan lasak dari 100% cotton dan tidak berbulu dan kulapuk pula hanya tumbuh pada bahan material organic seperti kapas tapi tidak pada polyester dan ini menjadikan kain tetron cotton lebih sihat dan selamat.

1SET: RM25
Nak Borong?? Whatsapp kami 0126879004 untuk Harga BORONG 😍
.
.
#cadarasrama #cadarsingle #setcadar #setcadarsingle #cadar #bedsheet #SINGLEBEDSHEET #biteallteam #terapiinstagram #ajimaura #pakciktopeng #

Most Popular Instagram Hashtags