bagdibella bagdibella

61 posts   2,835 followers   2 followings

Bagdi Bella  Életmódfejlesztő énekes 🎶🎤🎹 Pozitív pszichológia előadó 🎙💡✒ Jobb Veled A Világ Alapítvâny elnöke 🌍🏩🌷 Boldogságóra Program elindítója 🤗❤💝

Mindig olyan témákról írok dalt, amik valamiért az én életemben fontos szerepet játszanak. Ilyen téma az elengedés is. Nincs olyan nap, amikor ne kellene valamit elengednem.
Ma este klipbemutató 19 órakor.
#klipbemutató #november30

Ilyen egy forgatás pillanata. Jimy J. Hollywood, a rendező, Mayer Zoli, az operatőr épp nagyon koncentrálnak arra, ami történik. Tiszta mindfulness. Többet kellene forgatnom. :) #klipbemutató #november30

A Seres Brothers azt mondta, többet nem vesz fel farmert, annyira tetszik nekik ez a vászonnadrág. :) Ugye fiúk? Majd nézzétek meg, milyen jól áll rajtuk. November 30-án klipbemutató. 19 órakor figyeljétek a Facebook-oldalamat.
#klipbemutató #november30

"Előttem egy új világ, az ismeretlent vállalom, bár félek, mi vár rám." #klipbemutató #november30

Egy olyan pillanat a forgatásról, amikor felvétel közben valami poént mondott a Robi, és jól belenevettem magam a pillanatba.
#klipbemutató #november30

A fiúk épp dalt írnak az Elengedem című dalunk klipforgatásának szünetében. Én meg épp rögzítem videón, hogy el ne felejtsék a dallamot. :) Zoli sajnos nem szerepel a klipben, de ő írta a dalt.
#klipbemutató #november30

Ti milyen címet adnátok ennek a képnek?
#klipbemutató #november30
Nagyon kíváncsi leszek a véleményetekre!

Imádtam az egész klipforgatás hangulatát, mögöttem Seres Krisztián.
#klipbemutató #november30
Várjátok már?

Egy dal az elengedésről. Minden egyes alkalommal amikor eléneklem, úgy érzem valamit elengedek magamból. Nektek van mit elengedni most az életetekből?
#klipbemutató #november30

Egy jelenet a forgatásról. Szerintetek miről fog szólni a klip?
#klipforgatás #klipbemutató #november30

Ő itt Jimy J. Hollywood, a rendező, aki az Elengedem dalunkhoz készülő klipünket rendezte. Ki ismeri ezt a dalt a Lépj tovább cd-ről?
#klipbemutató #november30

Elkezdődött a könyvbemutató... mindenki boldogságára. :)
#könyvbemutató #iránytűaboldogsághoz

Most Popular Instagram Hashtags