baby_blue_headbandsandcraft baby_blue_headbandsandcraft

19 posts   112 followers   250 followings

BABY BLUE  100% HANDMADE

http://www.wasap.my/60176846001

BABY BLUE HEADBANDS AND CRAFT
Price:
BUNGA NAN INDAH

1 pcs RM10.00 SAHAJA!!!
1 pcs RM10.00 SAHAJA!!!
1 pcs RM10.00 SAHAJA!!! Cepat - cepat... Lawa sangat ni.... Errmmm geram yee 😬😬😬
Cuba bayangkan baby uolls pakai... Berganda-ganda level cute die naik... Murah tu!!! Rm10.00 je uolls.... 😍 📱WhatsApp 017-6846001 ~> Headbands ini ialah 100% buatan tgn/handmade.
~> Harga kami sgt berbaloi
~> Boleh menempah design sendiri (jika mempunyai bahan)
~> Harga yang disiarkan tidak termasuk kos penghantaran (+Rm8) + size kepala baby 0 - 6 bulan (size boleh request) + tidak boleh basuh
+ sila simpan tempat yang sesuai
+ boleh tengok design lain di IG @baby_blue_headbandsandcraft follow jangan tak follow ye 😘😘😘 !!! PERHATIAN !!! Ibu, mama, ummi di nasihatkan untuk sentiasa peka. Jangan biarkan baby bermain dengan headbands. dikuatiri akan memudaratkan baby anda.... Bahan yang digunakan tidak sesuai untuk di mamam/masuk mulut baby.
#sayajualbarangbaby #babyheadbands
#babyheadbandsmalaysia #babyblueheadbandsandcraft #headbands #craftmalaysia #babymalaysia #sayajual #handmade #felt #flowers #sweetheart #sweetandnice #lovebaby
#diamond #baby_blue_headbandsandcraft #craft
#craftmalaysia #barangbabymurah #jualanmurah #bunga #bajuraya #tudungmoden #bajukurungbudak
#bajukurungbaby #bajurayababy #bajurayabudak #budak2 #sicomel

BABY BLUE HEADBANDS AND CRAFT
Price :
BUNGA CANTIK
1 pcs RM15.00 SAHAJA!!!
1 pcs RM15.00 SAHAJA!!!
1 pcs RM15.00 SAHAJA!!! Cepat - cepat... Lawa sangat ni.... Errmmm geram yee 😬😬😬
Cuba bayangkan baby uolls pakai... Berganda-ganda level cute die naik... Murah tu!!! Rm15.00 je uolls.... 😍 📱WhatsApp 017-6846001 ~> Headbands ini ialah 100% buatan tgn/handmade.
~> Harga kami sgt berbaloi
~> Boleh menempah design sendiri (jika mempunyai bahan)
~> Harga yang disiarkan tidak termasuk kos penghantaran (+Rm8) + size kepala baby 0 - 6 bulan (size boleh request) + tidak boleh basuh
+ sila simpan tempat yang sesuai
+ boleh tengok design lain di IG @baby_blue_headbandsandcraft follow jangan tak follow ye 😘😘😘 !!! PERHATIAN !!! Ibu, mama, ummi di nasihatkan untuk sentiasa peka. Jangan biarkan baby bermain dengan headbands. dikuatiri akan memudaratkan baby anda.... Bahan yang digunakan tidak sesuai untuk di mamam/masuk mulut baby.
#sayajualbarangbaby #babyheadbands
#babyheadbandsmalaysia #babyblueheadbandsandcraft #headbands #craftmalaysia #babymalaysia #sayajual #handmade #felt #flowers #sweetheart #sweetandnice #lovebaby
#diamond #baby_blue_headbandsandcraft #craft
#craftmalaysia #barangbabymurah #jualanmurah #bunga #bajuraya #tudungmoden #bajukurungbudak
#bajukurungbaby #bajurayababy #bajurayabudak #budak2 #sicomel

BABY BLUE HEADBANDS AND CRAFT
Price:
BUNGA 3 MUTIARA

1 pcs RM12.00 SAHAJA!!!
1 pcs RM12.00 SAHAJA!!!
1 pcs RM12.00 SAHAJA!!! Cepat - cepat... Lawa sangat ni.... Errmmm geram yee 😬😬😬
Cuba bayangkan baby uolls pakai... Berganda-ganda level cute die naik... Murah tu!!! Rm12.00 je uolls.... 😍 📱WhatsApp 017-6846001 ~> Headbands ini ialah 100% buatan tgn/handmade.
~> Harga kami sgt berbaloi
~> Boleh menempah design sendiri (jika mempunyai bahan)
~> Harga yang disiarkan tidak termasuk kos penghantaran (+Rm8) + size kepala baby 0 - 6 bulan (size boleh request) + tidak boleh basuh
+ sila simpan tempat yang sesuai
+ boleh tengok design lain di IG @baby_blue_headbandsandcraft follow jangan tak follow ye 😘😘😘 !!! PERHATIAN !!! Ibu, mama, ummi di nasihatkan untuk sentiasa peka. Jangan biarkan baby bermain dengan headbands. dikuatiri akan memudaratkan baby anda.... Bahan yang digunakan tidak sesuai untuk di mamam/masuk mulut baby.
#sayajualbarangbaby #babyheadbands
#babyheadbandsmalaysia #babyblueheadbandsandcraft #headbands #craftmalaysia #babymalaysia #sayajual #handmade #felt #flowers #sweetheart #sweetandnice #lovebaby #diamond #baby_blue_headbandsandcraft #craft
#craftmalaysia #barangbabymurah #jualanmurah #bunga #bajuraya #tudungmoden #bajukurungbudak
#bajukurungbaby #bajurayababy #bajurayabudak #budak2 #sicomel

BABY BLUE HEADBANDS AND CRAFT
Price :
BUNGA CANTIK
1 pcs RM15.00 SAHAJA!!!
1 pcs RM15.00 SAHAJA!!!
1 pcs RM15.00 SAHAJA!!! Cepat - cepat... Lawa sangat ni.... Errmmm geram yee 😬😬😬
Cuba bayangkan baby uolls pakai... Berganda-ganda level cute die naik... Murah tu!!! Rm15.00 je uolls.... 😍 📱WhatsApp 017-6846001 ~> Headbands ini ialah 100% buatan tgn/handmade.
~> Harga kami sgt berbaloi
~> Boleh menempah design sendiri (jika mempunyai bahan)
~> Harga yang disiarkan tidak termasuk kos penghantaran (+Rm8) + size kepala baby 0 - 6 bulan (size boleh request) + tidak boleh basuh
+ sila simpan tempat yang sesuai
+ boleh tengok design lain di IG @baby_blue_headbandsandcraft follow jangan tak follow ye 😘😘😘 !!! PERHATIAN !!! Ibu, mama, ummi di nasihatkan untuk sentiasa peka. Jangan biarkan baby bermain dengan headbands. dikuatiri akan memudaratkan baby anda.... Bahan yang digunakan tidak sesuai untuk di mamam/masuk mulut baby.
#sayajualbarangbaby #babyheadbands
#babyheadbandsmalaysia #babyblueheadbandsandcraft #headbands #craftmalaysia #babymalaysia #sayajual #handmade #felt #flowers #sweetheart #sweetandnice #lovebaby
#diamond #baby_blue_headbandsandcraft #craft
#craftmalaysia #barangbabymurah #jualanmurah #bunga #bajuraya #tudungmoden #bajukurungbudak
#bajukurungbaby #bajurayababy #bajurayabudak #budak2 #sicomel

BABY BLUE HEADBANDS AND CRAFT
Price:
BUNGA NAN INDAH

1 pcs RM10.00 SAHAJA!!!
1 pcs RM10.00 SAHAJA!!!
1 pcs RM10.00 SAHAJA!!! Cepat - cepat... Lawa sangat ni.... Errmmm geram yee 😬😬😬
Cuba bayangkan baby uolls pakai... Berganda-ganda level cute die naik... Murah tu!!! Rm10.00 je uolls.... 😍 📱WhatsApp 017-6846001 ~> Headbands ini ialah 100% buatan tgn/handmade.
~> Harga kami sgt berbaloi
~> Boleh menempah design sendiri (jika mempunyai bahan)
~> Harga yang disiarkan tidak termasuk kos penghantaran (+Rm8) + size kepala baby 0 - 6 bulan (size boleh request) + tidak boleh basuh
+ sila simpan tempat yang sesuai
+ boleh tengok design lain di IG @baby_blue_headbandsandcraft follow jangan tak follow ye 😘😘😘 !!! PERHATIAN !!! Ibu, mama, ummi di nasihatkan untuk sentiasa peka. Jangan biarkan baby bermain dengan headbands. dikuatiri akan memudaratkan baby anda.... Bahan yang digunakan tidak sesuai untuk di mamam/masuk mulut baby.
#sayajualbarangbaby #babyheadbands
#babyheadbandsmalaysia #babyblueheadbandsandcraft #headbands #craftmalaysia #babymalaysia #sayajual #handmade #felt #flowers #sweetheart #sweetandnice #lovebaby
#diamond #baby_blue_headbandsandcraft #craft
#craftmalaysia #barangbabymurah #jualanmurah #bunga #bajuraya #tudungmoden #bajukurungbudak
#bajukurungbaby #bajurayababy #bajurayabudak #budak2 #sicomel

NEW DESIGN WILL UPDATE SOON
@baby_blue_headbandsandcraft

BABY BLUE HEADBANDS AND CRAFT
Price:
Bunga 3 Sahabat RM13.00 (1pcs)

Cepat - cepat... Lawa sangat ni.... 😬😬😬
Manis je bile si comel pakai.. Berganda-ganda level cute die naik... Murah tu!!! Rm13.00 je uolls.... 😍 📱WhatsApp 017-6846001 ~> Headbands ini ialah 100% buatan tgn/handmade.
~> Harga kami sgt berbaloi
~> Boleh menempah design sendiri (jika mempunyai bahan)
~> Harga yang disiarkan tidak termasuk kos penghantaran (+Rm7) + size kepala baby 0 - 6 bulan (size boleh request) + tidak boleh basuh
+ sila simpan tempat yang sesuai !!! PERHATIAN !!! Ibu, mama, ummi di nasihatkan untuk sentiasa peka. Jangan biarkan baby bermain dengan headbands. dikuatiri akan memudaratkan baby anda.... Bahan yang digunakan tidak sesuai untuk di mamam/masuk mulut baby.
#sayajualbarangbaby #babyheadbands
#babyheadbandsmalaysia #babyblueheadbandsandcraft #headbands #craftmalaysia #babymalaysia #sayajual #handmade #felt #flowers #sweetheart #sweetandnice #lovebaby
#diamond #baby_blue_headbandsandcraft #craft
#craftmalaysia #barangbabymurah #jualanmurah #bunga

BABY BLUE HEADBANDS AND CRAFT
Price:
DIAMOND BOW - Rm15.00 (1 pcs)

Cepat - cepat... Lawa sangat ni.... 😬😬😬
Manis je bile si comel pakai.. Berganda-ganda level cute die naik... Murah tu!!! Rm15.00 je uolls.... 😍 📱WhatsApp 017-6846001 ~> Headbands ini ialah 100% buatan tgn/handmade.
~> Harga kami sgt berbaloi
~> Boleh menempah design sendiri (jika mempunyai bahan)
~> Harga yang disiarkan tidak termasuk kos penghantaran (+Rm7) + size kepala baby 0 - 6 bulan (size boleh request) + tidak boleh basuh
+ sila simpan tempat yang sesuai !!! PERHATIAN !!! Ibu, mama, ummi di nasihatkan untuk sentiasa peka. Jangan biarkan baby bermain dengan headbands. dikuatiri akan memudaratkan baby anda.... Bahan yang digunakan tidak sesuai untuk di mamam/masuk mulut baby.
#sayajualbarangbaby #babyheadbands
#babyheadbandsmalaysia #babyblueheadbandsandcraft #headbands #craftmalaysia #babymalaysia #sayajual #handmade #felt #flowers #sweetheart #sweetandnice #lovebaby
#diamond #baby_blue_headbandsandcraft #mimicucuwap_feltcraft

BABY BLUE HEADBANDS AND CRAFT
Price:
Mini Felt Flowers - Rm17.00 📱WhatsApp 017-6846001 ~> Headbands ini ialah 100% buatan tgn/handmade.
~> Harga kami sgt berbaloi
~> Boleh menempah design sendiri (jika mempunyai bahan)
~> Harga yang disiarkan tidak termasuk kos penghantaran (+Rm7) + size kepala baby 0 - 6 bulan (size boleh request) + tidak boleh basuh
+ sila simpan tempat yang sesuai !!! PERHATIAN !!! Ibu, mama, ummi di nasihatkan untuk sentiasa peka. Jangan biarkan baby bermain dengan headbands. dikuatiri akan memudaratkan baby anda.... Bahan yang digunakan tidak sesuai untuk di mamam/masuk mulut baby.
#sayajualbarangbaby #babyheadbands
#babyheadbandsmalaysia #babyblueheadbandsandcraft #headbands #craftmalaysia #babymalaysia #sayajual #handmade
#felt #flowers #sweetheart #sweetandnice #lovebaby

BABY BLUE HEADBANDS AND CRAFT
Price:
Mini Felt Flowers - Rm17.00 📱WhatsApp 017-6846001 ~> Headbands ini ialah 100% buatan tgn/handmade.
~> Harga kami sgt berbaloi
~> Boleh menempah design sendiri (jika mempunyai bahan)
~> Harga yang disiarkan tidak termasuk kos penghantaran (+Rm7) + size kepala baby 0 - 6 bulan (size boleh request) + tidak boleh basuh
+ sila simpan tempat yang sesuai !!! PERHATIAN !!! Ibu, mama, ummi di nasihatkan untuk sentiasa peka. Jangan biarkan baby bermain dengan headbands. dikuatiri akan memudaratkan baby anda.... Bahan yang digunakan tidak sesuai untuk di mamam/masuk mulut baby.
#sayajualbarangbaby #babyheadbands
#babyheadbandsmalaysia #babyblueheadbandsandcraft #headbands #craftmalaysia #babymalaysia #sayajual #handmade
#felt #flowers #sweetheart #sweetandnice #lovebaby

BABY BLUE HEADBANDS AND CRAFT
Price:
Pink Ribbon and Big Lace Flower - Rm15.00 📱WhatsApp 017-6846001 ~> Headbands ini ialah 100% buatan tgn/handmade.
~> Harga kami sgt berbaloi
~> Boleh menempah design sendiri (jika mempunyai bahan)
~> Harga yang disiarkan tidak termasuk kos penghantaran (+Rm7) + size kepala baby 0 - 6 bulan (size boleh request) + tidak boleh basuh
+ sila simpan tempat yang sesuai !!! PERHATIAN !!! Ibu, mama, ummi di nasihatkan untuk sentiasa peka. Jangan biarkan baby bermain dengan headbands. dikuatiri akan memudaratkan baby anda.... Bahan yang digunakan tidak sesuai untuk di mamam/masuk mulut baby.
#sayajualbarangbaby #babyheadbands
#babyheadbandsmalaysia #babyblueheadbandsandcraft #headbands #craftmalaysia #babymalaysia #sayajual #handmade
#felt #flowers #sweetheart #sweetandnice #lovebaby

Most Popular Instagram Hashtags