azrianna azrianna

890 posts   28,526 followers   3,993 followings

. 

Kita ada nak buat lagi setup photoshoot, yg lagi besar, lagi customize, yang tak pernah lagi dibuat orang! Tak sabar nya rasa nak minggu depan😂😂 sape yang nak buat photoshoot yg WOW dgn custom backdrop, mmg campaign shoot habis, cpt book dgn kita ok. Kali ni, comeback bukan main-main. ✌🏼 @azriannaphotography

❤️

Best sangat dpt spend time dengan you makcik @mfmirafilzah ❤️ Nanti kita repeat lagi dkt
@yoyoykamphoraspa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

To ❤️ or to 💔

I do flatlays and creative shoots too ✌️

Anyone wants to buy this chest drawers? Boleh tukar color pun juga or nak remain white pun boleh, and later u can choose the handles.

Shooting with @ayse_cosmetics yesterday .
.
Nampakla sipi2 waktu i bekerja jadi photographer..lama tak update gambar nanti kita update gambar2 commercial shoot cmni..
.
.
Photographer @azriannaphotography
Video cantik ni by @harizayiz

Bila kita berada di kedudukan kita ni tak layak berkata apa-apa, lebih baik kita senyap. Kita cakap baik, untuk kebaikan, tapi kalau tetap disalah erti, di mana lagi kebaikannya? .
.
Kecerdikan itu datang dari akal berfikir. Jika baik itu boleh diterima maka berakal dan cerdiklah orang itu..
.
.
#hopeyourheartisaspureasthesnow
#atauhatibekuke

Happy birthday @ameerazaini i love you so much ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #wordscanneverdesribemylovetowardsyou #doadarijauh

InsyaAllah. #selfreminder

Never had a chance to experience anything like this, so after tengok this video I was a bit emotional. She is a lucky girl, and I’m lucky too from other aspects. Thank you to my mama for doing all mother & father duties all by herself. And bringing me up tanpa rasa kekosongan. Cuma bila dah besar, baru sedar semua ni..
.
.
.
My father’s children are so blessed to have him all by themselves. You both did no mistake, but your father and mother did not think about how I would feel for my entire life with that decision they made in the past. Tapi bila sakit you dare enough to text me. You never ever cared when I got sick or being hospitalized or even to remember my BIRTHDAYS. .
.
I even asked you for money not because I have none but because IT WAS YOUR DUTY!
.
.
💔

We’ve come all the way! 😂😂😂 so from being the school photographer to where I’m standing now, untung jugak since I get to keep all the photos #frommyfacebookprivatealbum #shouldichangeittopublicview #onlyicanbringcameratoschooleveryday #sriamanians

Most Popular Instagram Hashtags