[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

azri5828 azri5828

235 posts   2262 followers   700 followings

Muhammad Azri  Π’Ρ€Π°Ρ‡ ΠΠ·Ρ€ΠΈπŸ‘·πŸΌ. Survived 6 years in πŸ‡·πŸ‡Ί and currently working in Hospital Batu Pahat πŸ₯. ADRENALINE JUNKIE ! NATURE LOVER πŸ•

http://www.facebook.com/sifu.azri

Sepanjang penglibatan saya menjadi bomoh moden ni, ni first time nampak bp ptiet tinggi camni.. dan dan pulak spo2 drop on vm50.. jadi abang amek gambar sebagai kenang kenangan nak tnjuk kat anak cucu nanti.. But patient asymptomatic.. steady.. enjoy life.. Allow discharge with icb advice lol !!! #postcall #sayatakjonah

Good morning !
Ade sesapa plan nak g hiking/camping/outdoor activity from 1-5 nov ni ?? Pm tepi..

Us and nature .. happy deepavali.. #abangbasikal
#hammock
#camping
#bbq
#gopro

Memandangkan tgh musim luruh.. seluruh hatiku.. Autumn in my heart
-moscow,russia.
#throwback

Gunung irau @ mossy forest..
Subhanallah.. indah ciptaan tuhan..
Lain daripada gunung lain.. good team good friend.. Ada rezeki, ada masa, ada tenaga, ada kudrat, kita teroka gunung lain pulak lepasni..

Postcall on friday 12noon..
Terus gerak pergi irau lepas solat jumaat.. 8 hours journey.. Start hiking pukul 245am to catch the sunrise.. and this is the result !
Breathtaking view plus handsome boy there.. hahaha

Gunung irau checked !
2110meter.. Next on the list, and paling nak pergi, mount rinjani.. (tunggu bajet ada)

Postcall !! Lanyard manchester united tu abam pakai dari zaman mula kerja lagi k.. bukan mase manu tengah power je abam pakai tau.. abam bukan lalang.. hehehe

Bedessssuuppppp πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#bmw
#s1000rr

Kriket sbp zon selatan.. dapat la lepas gian sikit..

"Encik ! Tempat ni dah jadi kawasan larangan.. leh naik sampai 2.8km je bawah tu.. "

Sebab da jadi tempat larangan, abam tangkap la sekeping gambar buat kenangan.. sebab abam ni ikut undang2 orangye.. πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ Morning !

Lama dah x cuti.. nak g manaaaa ah pasni ? Sesapa ade plan best, hiking ke, pulau2 ke roger cepat.. 🀣

Mat moto bukan mat rempit..
Dimana ada kemahuan, disitu ade highway..

Most Popular Instagram Hashtags