[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aznilnawawihm aznilnawawihm

7678 posts   1151796 followers   1014 followings

Datuk Aznil Hj Nawawi  **YG PROMOTE IG AKAN DIBLOCK**

https://youtu.be/-xY88WICNzU

Yeah rambut dah trim. Tkasih @amadalamin atas sentuhan magis!! #BazaarPaknil

Best gila dapat berada di tengah2 padang stadium sebesar stadium nasional bukit jalil mengendalikan acara berprestij! Susah nak ungkap dgn kata2. Terima kasih YB @khairykj dan team #memories utk kepercayaan ini #bangkitbersama

Pelbagai laluan Kau berikan pada aku dlm tugas yg ku galas. Hampir semua laluan itu manis belaka. Tidak pernah aku terjangka akan berada di tengah2 satu gelanggang yg terbesar mengendalikan acara yang terjulang. Hadiah hari lahirku yang ke 55 telah ku terima satu persatu lebih awal dari Mu. Terima kasih ya Allah atas limpah rezeki dan peluang pada usia ku sebegini. Makin hari makin mendaki. Akan aku manfaatkan rezeki ini untuk dikongsi. Hidup ini tiada yg kekal. Bila tiba masa, nama harum, pangkat, harta dan keluarga semua dilepaskan. Yg ditanya nanti amal, ilmu yang dikongsi dan harta yang dibahagi. Doa anak2 yg soleh dan restu ibu ayah jaminan di sana.
Aku tangkas mengejar rezeki tapi jangan takut berbelanja utk kebaikan. Sebab tanam saham akhirat lebih abadi dari yang disini bersifat sementara.

Jangan sampai ada bintang pilihan korang pulak tersingkir besok sbb kurang undi. Yg pasti ada yg akan ikut jejak @adira.suhaimi dan @azharosmaan besok #afmegastar
Siapa Juara pilihan korang?

Terima Kasih Malaysia! 🇲🇾

Jom turun ramai2 ke acara penutup #sukanparaasean yg bakal berlangsung sedikit masa lagi. Untuk sukan ini kembali ke KL mungkin 22 tahun lagi. Silap2 #paknil pun dah tak de 😌#bangkitbersama #kamiluarbiasa

Jomlah turun ramai2 bersama di acara penutup Sukan Para ASEAN. Tah bila akan berlaku lagi di Malaysia..

Kencang larinya hari ni!! #bakar300cals #bakar400cals #bakar500cals

Terima kasih @ramlahram383 kerana sudi join temubual dgn #paknil.
Sekarang episode #NowYouKnow RamlahRam dah keluar kat YouTube dan Ramlah dah tonton! Ini komen dia ☝️
Wah! Bertambah semangat nak buat lagi #NowUknow ni bersama @thinker.studios
Korang dah tonton belum? Kalau belum, klik link youtube kat profile IG paknil kat atas tu!!

Korang peminat @thinker.studios kat YouTube? Mesti korang dah tonton #NowYouKnow kelolaan #paknil kan?
Ni ada episode terbaru #NowUknow cerita pasal permulaan kerjaya @ramlahram383
Jom klik link di profile #paknil kat bio paknil!!

Jom join #paknil besok di acara penutup #SukanParaASEAN
Bermula dari kul 4pm!! #kitaluarbiasa #bangkitbersama

Satu kehebatan kita yg normal tidak perolehi. #RunForrestRun @ridzuan.___ #kitaluarbiasa #bangkitbersama #SukanParaASEAN TAHNIAH!!!

Most Popular Instagram Hashtags