aznilnawawihm aznilnawawihm

6987 posts   1103960 followers   953 followings

Aznil Hj Nawawi  **YG PROMOTE IG AKAN DIBLOCK**

https://sayat.me/aznilnawawi

#PaknilReviewPercuma dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial .
#Repost @mizzi_ifwat
・・・
Berbuka puasa dengan nasi arab memang best. Dan kini nasi arab semakin mudah dengan Pes Nasi Arab RS.
PAKNIL dah cuba.. anda kena cuba juga.. Jom dapatkan. Whatsapp/sms/call kami di 011-28241125 atau PM saya

#nasiarab #pes #nasiarabrs

Buah hati #ted #myteddy @rumirizqeen nak ikut atok2 dia gi kerja. Alololo tak tenang atok2 kerja n nak balik cepat je...

Tengok ni!!! Eksklusif dr @hattadolmat_ @hattadolmatofficial .
Ramadan kareem to all! ❀ More detail about this design and all embloom eid luxe raya exclusive collection; πŸ‘‰πŸ» www.hattadolmat.my . . . Embloom Eid Luxe Exclusive Raya Collection by Hatta Dolmat Officially LIVE on Website www.hattadolmat.my keep updated! @hattadolmatofficial #lebarancollection #rayacollection #rayaluxe #raya2017 #bajulebaran #raya #rayacollection #rayaluxe #hattadolmat #hattadolmatraya2017 . πŸ‘‰πŸ» WWW. HATTADOLMAT.MY

Satu lagi usaha #paknil untuk peminat2 Paknil. Insyaallah. #PaknilKalauLaBoleh dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial sempena Hari Raya. Tu sebab Paknil harap korang dapat follow IG @bazaarpaknilofficial sebab secara tak langsung korang juga membantu 😁

Jom jumpa #paknil hari ini di #bazaarpaknil Tempat Orang Lokal Kompleks PKNS Shah Alam hari ni jam 2pm!!

Alhamdulillah. #PaknilReviewPercuma mendapat sambutan dari ramai peniaga2 kecil dan baru.
Namun, usaha dan penat lelah #paknil buat review tanpa kenakan sebarang bayaran ini lebih kepada belah Paknil sahaja.
Sokongan untuk follow IG @bazaarpaknilofficial dan FB BazaarPaknil dah semakin lemah malah ada yg menuduh Paknil sebagai 'jakun followees'.
Ini sekali gus melemahkan semangat Paknil.
Korang nampak kan kesungguhan Paknil setiap kali buat review?
Kalau kat IG lain yg buat review ini mungkin beratus atau beribu ringgit dikenakan. Tapi Paknil tidak kenakan sebarang bayaran. Dan pernah ada yg Paknil post, mencecah sehingga lebih 40k views.
Paknil minta maaf jika permintaan ini adalah sesuatu yg menyusahkan. Paknil ikhlas nak tolong tapi jika tak dihargai, lemah jugak semangat ini. Paknil anggap ini sebagai cabaran. Pada yang dah follow IG @bazaarpaknilofficial dan FB BazaarPaknil, Paknil pun takde cara lain untuk balas budi anda kecuali ucapan Terima Kasih πŸ˜”

@crunchycrunchy_marvelous hantar #paknil crunchy popia nestum dan milo yg rangup! Tak sempat tunggu raya hehehe 🀣🀣
.
Harap dapat follow IG @bazaarpaknilofficial untuk pastikan Paknil dapat terus kan #paknilreviewpercuma ini. Tkasih

Nachos telur asin dap dap dap dari @streeatslechef Satu kelainan yg berani!!! Syabas!!
.
Anyway, video ni dirakam semalam ok. Nanti ada yg suka buat andaian kata #paknil tak puasa pulak πŸ™Š
.
Sila follow IG @bazaarpaknilofficial jika anda mahu lihat #paknilreviewpercuma ini diteruskan k

Pertama kali buat kek ondeh2, seronok bila menjadi!!! #cakewhat

Cantik2 koleksi baju melayu kanak2 di @buudak2 !! Nak raya ni, anak2 boleh bergaya dgn baju melayu yg menarik!!! Stock terhad tau!! Order sekarang!!
.
#paknilreviewpercuma ini dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial Korang dah follow IG ni??

Jom shopping di #BazaarPaknil menjelang raya ni!! Hari ni pun dah penuh orang mula buat persiapan awal!! Besok #Paknil pun akan buat singgahan dan kemunculan. Jumpa di sanaaaaaa!!!

Most Popular Instagram Hashtags