azmirzed azmirzed

992 posts   2324 followers   467 followings

mohd azmir zanul abdin  A fulltime husband to Aida Munirah Azmi, father of two beautiful babies, an aspiring entrepreneur, founder of ATF & national rugby player 😊😊

https://m.facebook.com/coachazmirzed/

Here at MBPJ Stadium since morning to support my mates! Malaysia is en-route to win our first gold medal for rugby! Watch the game live on Astro Arena at 5.08pm!

#bangkitbersama
#seagames2017
#malaysiarugby
#ragbipadu

I had to miss today's Rugby 7s Sea Games match as I had to attend a Muaythai Kickboxing course organized by @fitmalaysia and @maximusacademy conducted by their master trainer @iamzawen !
.
.
Really had a good time learning the techniques and kickboxing moves and I will definitely integrate it in my programming for @warriorsfitcamp ! Watch out for more interesting programs next month 😎😎😎
.
.
I was fortunate enough to have @hefnysahad , the most talked about tv host as my sparring partner! Thanks bro πŸ’ͺ🏼
.
.
If you're looking for a kickboxing course, I would highly recommend this one! ⭐️ ⭐️ ⭐️ #coachazmirzed
#getfitwithaz
#warriorsfitcamp
#togetherwearefitter

Hoping a good partnership with @mesotropinhq soon! πŸ˜‰

#coachazmirzed
#warriorsfitcamp
#togetherwearefitter
#Repost @hazwanjasman (@get_repost)
・・・
Hari ni meeting bersama Senior 15 side Malaysia Rugby Player, Negeri Sembilan Wonders, full time Fitness Coach @azmirzed , nice meeting u brother, tak sangka circle of friend kita pun samaπŸ’ͺ🏻 #mesotropin #nutrition

HAPPY 3rd BIRTHDAY my dearest pwincess #aayra!
.
.
Thanks for coming into our life and add so many colours to it!
.
From being the chatty one and the most diva πŸ’πŸΌ of the #ateamkids! To being the sweetest little girl that you are.
.
Papa and mama @aidamunirahazmi pray that you will grow up to be a wonderful solehah lady! .
May Allah continue to bless you and our not so little family! We love you so much and you will always be my little princess πŸ‘ΈπŸ» regardless of your age! πŸ˜‰
.
Happy birthday again and hope you love the cakes and presents this year! 😘

www.azmirzed.com

#coachazmirzed
#birthdayshoutout
#lovesofmylife

Start my Saturday with a session with my lovely #sierrawarriors ! πŸ˜‰πŸ’ͺ🏼
.
How did you start yours? Have a great weekend everyone! 😘

www.azmirzed.com

#coachazmirzed
#getfitwithaz
#togetherwearefitter

Special shout out to my other half, @aidamunirahazmi !
.
Happy 31st Birthday to you πŸŽ‰ !!
.
Hope you love the little surprises that I've prepared. πŸ˜‰
.
May Allah bless you with good health and continues to bless our not so small #Ateam family! 😊
.
Love you with all my heart ❀️ and will always do!
.
Happy birthday once again!!
.
.
Much loves, 😘

Your Husband

#birthdayshoutout
#loveofmylife❀️

Salam dan Selamat Petang Semua! Alhamdullilah saya masih diberi kepercayaan oleh Cikgu Fitness Malaysia @kevinzahri sebagai Team Leader untuk musim ke-9! Insha Allah saya akan terus lead kawasan Ulu Klang #UKWarriors untuk kali ke-5 berturut2 dan akan terus menambah baik program saya!
.
.
Sepanjang penglibatan saya sebagai TL (JK1M5, JK1M6, JK1M7 & JK1M8), ramai yang berjaya menurunkan berat badan mereka secara sihat dalam masa 6 minggu SAHAJA! Saya akan kongsikan bagaimana anda boleh continue makan NASI (dan seangkatan dengannya) tetapi masih boleh menurunkan berat badan sekurang-kurangnya 2-3kgs! .
.
Jika ANDA serious dan betul-betul mahu berubah tahun 2017 ini, JOIN lah team saya dan saya akan bimbing anda sampai anda mendapat badan IDEAL anda! Ramai yang dah berjaya dan ada yang mampu turun sehingga 10kgs, ya 10kgs dalam masa 6 minggu sahaja. Dan semua ini mereka lakukan tanpa perlu BERLAPAR!
.
.
BERMINAT? Ingin tahu lebih lanjut? Sila check out page saya untuk details program atau WhatsApp saya SEKARANG di 0126281590 untuk keterangan lebih lanjut! Dan jika anda berada di luar kawasan Ulu Klang dan masih berminat untuk join JK1M, jangan risau ramai lagi Team Leader yang bagus SEDIA membantu anda! Tunggu apa lagi? .
.
Register Now ->http://jk1m9.com/teamleader/coach-azmir-zed/

#CoachAzmirZed
#getfitwithAZ
#teamUK
#UKWarriors
#JK1M8
#jomkurus1malaysia
#jk1m

Over 50 Warriors turned up tonight for our first August Session! .
Program tonight was kept simple, focusing on techniques and form!
.
Keep up the momentum and looking forward to make everyone fitter! πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼
.
Feeling bored working out alone? Why not join us @warriorsfitcamp for a fun-filled sweating workout 😘

www.warriorsfitcamp.my/wfcfreetrial

#warriorsfitcamp
#togetherwearefitter
#coachazmirzed

Start your day right, and you will be feeling great all day long! Good job #sierrawarriors ladies for an awesome "Pyramid Scheme" workout this morning! πŸ˜‰πŸ’ͺ🏼
.
.
www.azmirzed.com

#coachazmirzed
#getfitwithaz

Morning people! Today Coach nak share sket tips untuk kekal kurus or fit sepanjang tahun. Nak ke nak?
.
.
Simple jer, start planning exercise apa yang korang perlu buat untuk turunkan berat badan or maintain your fitness level. .
For example today Coach ada 5 open houses dan 1 wedding to attend! And of course coach akan makan byk, so apa coach buat utk enjoy all the foods tanpa rasa bersalah?
.
The answer is, Coach train dulu pagi ni! πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 Since Coach dah tahu pegambilan kalori coach akan tinggi hari ni, so coach pun decide utk buat some hill sprint pagi ni! Boleh tahan koyak, but yang penting Coach boleh makan dgn tenang satu hari ni πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Ramai yang nk kurus dan fit still tak plan their fitness journey, and at the end of the day don't see any results! πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ So guys and girls, know your goal and start planning tau. Training untuk turun 5kg and 1kg per week tak sama OK? πŸ˜‰
.
Nak senang, meh join kitorang dkt @warriorsfitcamp 3 kali seminggu! Insha allah you guys can achieve your goals in very short period of time. 😊
.
Okay that's all for now, have a great day and enjoy the last day weekend of raya! πŸ˜‹

www.azmirzed.com

#coachazmirzed
#getfitwithaz
#warriorsfitcamp
#togetherwearefitter
#tipsbycoachazmirzed

Ramai yang tanye Coach, what's the best exercise to lose weight, but in the end up doing nothing about it!
.
.
So bagi Coach the BEST exercise to lose weight is ANY exercise. As long as you start doing something and consistent with it, Insha Allah the results will come.
.
.
So stop waiting for the right moment, coz the right moment is NOW! Start exercising regularly and look after your food intake coz you will thank yourself in the future! πŸ˜‰

P/s: Coach ade program bulan 8 and 9 di @warriorsfitcamp dgn Dr Nurul Azreen dari PPUM, if serious nk jadi lebih FIT boleh contact coach laju2 k!
www.warriorsfitcamp.my

#coachazmirzed
#warriorsfitcamp
#togetherwearefitter

Semalam punya cerita, teman puan isteri @aidamunirahazmi yang di temuramah oleh host rancangan SIS TV9! .
.
Aida akan kongsikan pengalamannya sebagai seorang kanser survivor dan bagaimana beliau menyalurkan semangat berjuang untuk kanser ke arena larian. .
.
Insyaallah rancangan ini akan ke udara pada hujung bulan August. Nantikan update dari kami!

www.azmirzed.com

#coachazmirzed
#cancersurvivor
#togetherwearefitter
#warriorsfitcamp

Most Popular Instagram Hashtags