azlindawatiaziz azlindawatiaziz

2,714 posts   1,671 followers   1,825 followings

Azlindawati Abd Aziz  *34,Teluk intan Perak *wife ❤ Zulkhairy *mama 😘NurAlisya,Asyraf,AdamZikri * mencari rezeki halal *♥shopping & foods *0194775030

Love my life.....

Hai...selamat berhujung minggu...
#sendayutinggi #sayagunasayajual #serumwajah #gentlescrub

Salam Rabu💕
Semoga dipermudahkan urusan kita harini dan dihujani rezeki dari pelbagai sudut secara berterusan,
Aamiin
#mohdzulkhairy7 #AdamZiqri #husbandandwife #loveforever

Dah kenape kamu Adam...dok minum air mama tu 😅😂
#AdamZiqri #macam2ragam #anakmamapapa

Fikirkan yg baik2...InsyaAllah semuanya akan baik2 sahaja...

Main buai jap...Mama paling galak..haha😂..Ambil angin pantai 😍😜
#jalanjalan #tepipantai #sundayfunday

Happy Saturday 🤗😘
#familytime

Salah satu dari produk bestseller dan restock. Alhamdulillah semua produk baru yg @sendayu.tinggi_hq dpt sambutan luar biasa. Hr tu UV Cream ni baru launch tak sampai 2 weeks dah sols out

Yg suka “tak rasa pakai apa” pun kat muka kena cuba ni. Mmg best giler uols. Plus sunscreen yg ni bukan semata2 UV Filter tapi di formula juga dgn bhn anti aging & moisturising. Tekstur transparent ya. Sesuai utk semua skin type & ia waterbased
UV CREAM SPF50++ Hydra Fresh Sun Protection Translucent Cream RM39.00 (ahli RM35.10) @azlindawatiaziz

#sendayutinggi #lindasendayutinggi #uvcream

Assalammualaikum dan
Selamat Pagi Semua...❤ Segala sesuatu yang terjadi ada hikmahnya dari Allah. Maka tetaplah bersabar💋
#kauyangsatu

Siapa yang dah cuba Rose Stem Cell Moisturiser rata2 komen best. Rasa skin sgt berbeza keesokannya. Alhamdulillah 🥰😘😘 #azlindawatiaziz #sendayutinggi #dahtrybarutau

Suka sangat tu...😊
#AdamZiqri

Most Popular Instagram Hashtags