azierayazid azierayazid

798 posts   1,789 followers   1,150 followings

Aziera Yazid  👶Ibu anak 3 👩🏻‍💻Bekerja dari dari rumah 💃🏼Coach Turun Berat Badan 🏃🏻‍♀️Sukakan gaya hidup sihat 📩bit.ly/azierayazid 📲017-9360797

#10yearschallenge 2009 vs 2019
Alhamdulillah for a great decade
.
.
#begrateful #alothaschanged #improveyourself #behealthybehappy

Strengthen your abs muscle by plank! Plank is able to burn higher calories if compared to sit-up and crunches as it recruits more muscles engagement, such as arms, legs and rear. #HealthyActiveLifestyle

Kuatkan otot abdomen anda dengan Senaman Plank! Semanan Plank mampu membakar kalori yang lebih tinggi jika dibandingkan dengan "sit-up" dan "crunches" kerana ia melibatkan lebih banyak otot, seperti lengan, kaki dan belakang
.
.
#plank #plankchallenge #21dayschallenge #herbalifemalaysia #herbalifekuantan #fitness #goals #2019goals

We are pleased to announce that Formula 1 has won the GOLD AWARD for Best Breakfast in 2019, by Health & Fitness Magazine! .
Mulakan sarapan anda dengan shake No 1 di dunia
.
Dapatkan shake Herbalife anda di http://sarapansihatmy.wasap.my atau klik link di bio .
.
#sarapansihat #shakeherbalife #herbalifeshake #herbalifekuantan #herbalifemalaysia #healthybreakfast #weareno1 #thebestbreakfast #fitness #health

So me 💁🏻‍♀️

United States of America #116thCongress has SO much to be proud of: ✅1st Somali-American + Refugee
✅1st Muslim women (@rashidatlaib & I)
✅1st Indigenous women
✅1st Palestinian-American
✅Youngest (28) ✅Record 100+ women ✅Largest ever Black (55), Hispanic (37), & Progressive (98) caucuses

Repost @ilhanmn with @get_repost
・・・
Hey, Ilhan’s dad here:
Twenty three years ago, my family and I arrived at an airport in Washington DC. We were newly arrived refugees in this country, from a refugee camp in Kenya. I had heard about the promise of America, prosperity for all and hope for a better tomorrow.
I could never have dreamed that twenty three years later I would return to the same airport with my daughter Ilhan by my side, the day before she is to be sworn in as the first Somali-American elected to the United States Congress.

You, of course, can imagine how emotional this is and why I am incredibly proud of her.

It’s an honor to have her represent me and our family is so humbled that Ilhan has the opportunity to serve in our democracy. I wish Ilhan's grandfather could be here to witness this historic moment. He will be here in spirit as Ilhan will place her hand on his Quran for the ceremonial swearing in.

Tomorrow, members of Ilhan's team will be covering the events of the day. We all hope you will follow along and share in our excitement for what the New Year will bring.

As Ilhan would say, forward together.

Nur Mohamed

#Hope #ilhan

Semoga tahun baru membawa kegembiraan, kedamaian dan kebahagiaan dalam kehidupan anda
.
Selamat Tahun Baru 2019

Kajian mendapati hanya dengan menonton video kucing dalam internet, boleh bantu naikkan tenaga dan tukarkan emosi seseorang menjadi positif
.
Mengikut filem The Secret #lawofattraction pula, binatang peliharaan dapat menghasilkan emosi yang bagus dan menarik kejayaan dalam hidup kita
.
Kucing juga merupakan haiwan kesayangan Rasulullah SAW
.
Selalu bersyukur dengan kehadiran Oren dalam keluarga kami
.
#orenthecat #mycat #catisawesome #love #familymember

Nampak tak siapa yang sibuk sekali join meeting Focus Group petang tadi?
.
Orang lain semua kena layak baru boleh masuk team FG. Sib baik dia belum cukup umur nak daftar Herbalife 😒😒
.
Tq Coach Haslina& Azizi tumpangkan rumah utk meeting hari ni. Tak sabar nak ke Supervisor Retreat minggu depan! 🤩🤩
.
#myboy #my3rd #herbalifebaby #herbalifecoach #coachherbalife #teamkuantan #herbalifekuantan #leadershipretreat #teamwork #teambuilding

NAK IKUT ARNAB ATAU KURA-KURA?
.
.
Menjelang tahun baru 2019, jom sama-sama lebih serius untuk capai berat ideal
.
Jangan ikut macam arnab, cuba macam-macam cara untuk kurus cepat tapi hasilnya tak kekal. Jika fokus kepada nak turun banyak dalam masa singkat, akhirnya nanti kita akan kembali kepada berat yang sama macam diet yo-yo .
Pilihlah cara kura-kura, walaupun lambat tapi konsisten. Kita akan dapat turun berat secara sihat dan akan dapat kekalkan berat yang dah turun tanpa perlu risau naik semula. Ini kerana kita dan amalkan tabiat dan gaya hidup sihat
.
.
Untuk tahun 2019 nanti, berhentilah cuba macam-macam cara kurus yang tak pernah berjaya tu
.
Jom mulakan langkah pasti kurus dengan mendaftar Program 21 Hari Moh Kurus (Kurus Challenge) dan anda boleh turun 1-5kg berat badan dengan sihat bersama bantuan Coach
.
Klik link di bio untuk mendaftar
.
Pendaftaran untuk Januari kini hampir penuh. Cepat2 daftar sebelum terlambat!

Tuesday is #fitclub day!
.
Seronok harini dapat workout ramai2. Dahlah percuma, ada Coach yang tolong guide pulak tu. Tq Coach Khai!
.
Bila exercise dengan kawan-kawan, masing-masing tolong bagi semangat dan tegur posture kita, tak sama kalau exercise sorang2 kat rumah
.
Workout ramai-ramai memang lebih fun, tak cepat rasa penat. Tapi sangat berkesan
.
Aqif pun seronok ambik peluang main slides kat playground Taman Bandar ni
.
Jom sama-sama join kami untuk exercise percuma hari Khamis nanti
.
Hubungi saya kalau anda nak join!
.
.
#workoutbuddy #fitandfun #exercise #fitness #kuantanfitness #zumbakuantan #kuantan #kuantanpahang #mohkuruskuantan

Kena try ni 😋🤤
.
.
#Repost @herbalifemalaysiaofficial with @get_repost
・・・
Let's try out our new recipe today, Green Tea Latte Shake! The taste is extremely awesome!

Ingredients:
- 2 scoops of Herbalife Formula 1 Cappucino
- 240ml of Low Fat Milk
- 1 TSP of Green Tea Mix Original / Pomegranate
- 50ml of Expresso (Optional to those who preferred stronger taste)

Direction:
- Pour in all the ingredients to a blender.
- Blend well and ready to serve.

Disclaimer: These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Most Popular Instagram Hashtags