azierayazid azierayazid

754 posts   1,717 followers   1,202 followings

Aziera Yazid  👶Ibu anak 3 👩🏻‍💻Bekerja dari dari rumah 💃🏼Coach Turun Berat Badan 🏃🏻‍♀️Sukakan gaya hidup sihat 📩bit.ly/azierayazid 📲017-9360797

Bertuah betul budak ni 🤦🏻‍♀️
.
Nasib baik cetek je kolam tu. Tiba2 je tengok dah dalam kolam
.
Lainkali kena bawak baju spare sentiasa 💪🏻
.
.
.
#myboy

Kalau nak exercise, free pun boleh
.
Ada banyak pilihan nak exercise tanpa perlu keluar duit. Antaranya skipping, berbasikal, ataupun just pusing-pusing jalan kaki keliling kawasan perumahan
.
.
Bersenam dapat bantu kita turun dan kekalkan berat badan. Bersenam juga dapat mengurangkan risiko banyak penyakit
.
So, jom kita start exercise 3-4kali seminggu untuk kesihatan jantung dan bakar lemak 🔥 .
Ingat! Senaman ni 20% je. 80% lagi dan paling penting ialah pemakanan
.
.
Nak dapatkan berat ideal? ===================
.
Jom dapatkan pelan pemakanan yang betul dan geng senaman yang fun dan best dengan Program #mohkuruskuantan .
PENDAFTARAN BULAN OKTOBER DIBUKA SEKARANG!
. 📲 Coach Aziera 017 936 0797

Every woman is beautiful in her own way. Most importantly is how you feel about yourself
.
Pilih untuk sayangi diri anda. Pilih untuk jadi lebih sihat dengan berat ideal
.
.

Nak tau lebih pasal cara turun berat berkesan khas untuk wanita? Jom join #teamcoachaziera
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Aziera 017-936 0797
(Total turun 20kg dan maintain berat lebih 9 tahun)
.
#teamcoachaziera

Meraikan rakan kelab yg sudah 8 hari konsisten datang ke kelab nutrisi Sahabat123
.
Tahniah untuk Roza dah turun 2.2kg & Kak Normah pun 1.6kg 😱😱
.
.
Bayangkan! Kalau diet sendiri nak turun 1kg sebulan pun susah, kan?
.
Jom belajar tentang ilmu pemakanan, nutrisi dan gaya hidup sihat di #kelabnutrisi. Special trial coaching session utk first timer 😉
.
DM @ whatsapp 0179360797 utk lokasi dan waktu kelab

After some workout today, I deserve some ice cream 🙄🤦🏻‍♀️
.
#lifeislikethat #macamananakkurus #caloriesout #caloriesin #snack #bukanselalu

Throwback last Sunday, so happy dapat jumpa @tyogesgishay for the first time since kenal dari 2011
.
Thank you sebab sudi singgah Kelab Nutrisi walaupun tak banyak free time. Happy dpt bagi you rasa Shake Choc Mint 😋
.
So proud of you dapat complete 12km race in Kuala Terengganu walaupun baru baik dari sakit
.
Thank you much for dedicating the trophy to all members in #teamcoachaziera 😱
.
You are truly an inspiration to us and all others
.
Let’s continue to achieve the best results
.
Doakan Coach berjaya join Marathon jugak one day 😆
.
.
.
#tbt #tbthursday #lost30kg

Easy made snack. Air-fried tempe. .
Tak perlu tambah apa2 dah. Sedap makan panas2
.
Dahlah murah pulak tu. Beli kat pasar sini RM1 dpt 3. Makan 1 dah kenyang sementara nak tunggu lunch
.
Harini Jumaat hari sibuk amik anak sekolah dan balik dari asrama. Lunch pun memang lewat sikitlah. Jadi kena ada snack supaya kita tak terlalu lapar dan makan berlebihan nanti masa makan nasi 😅
.
Kenapa snek penting hntuk turun berat? Apakah contoh snek yg bagus utk diet? .
Anda boleh belajar tentang pelan pemakanan yang betul dan dapat jadual makan utk turun berat dgn daftar Cabaran 21 #turunberatdarirumah under Coach Aziera. DM atau whatsapp 0179360797 utk mendaftar
.
Sekarang jom baca kelebihan tempe:-
...
Tempeh boasts an impressive nutrient profile. It is high in protein, vitamins and minerals but low in sodium and carbs.

A 3-ounce (84-gram) serving of tempeh contains these nutrients:

Calories: 162
Protein: 15 grams
Carbs: 9 grams
Total fat: 9 grams
Sodium: 9 milligrams
Iron: 12% of the RDI
Calcium: 9% of the RDI
Riboflavin: 18% of the RDI
Niacin: 12% of the RDI
Magnesium: 18% of the RDI
Phosphorus: 21% of the RDI
Manganese: 54% of the RDI
.
Tempeh is also a good dairy-free source of calcium. One cup (166 grams) of tempeh contains about 2/3 of the calcium found in one cup of whole milk
.
.
.
#healthyeating #diet #nutrition #healthysnacks #healthysnacking #makansihat #menusihat #eatclean #eatcleanmalaysia

Halpy Birthday to my one and only ❤️❤️❤️

Kalau anda nak rasa sendiri pengalaman dengan nutrisi #Herbalife, tanya saya tentang 3 hari Pek Percubaan (Trial Pack)
.
Khas untuk orang #kuantan sahaja 🤗
.
.
#healthydinner #turunberatbadan #loseweight #nakkurus #naksihat #nakcantik #kuantanonline #kuantanpahang #herbalifekuantan

Kat tampat kerja pun boleh #mohkurus 😅
.
Dr Farina ni walaupun dah turun lebih 30kg dgn #mohkuruskuantan tetap konsisten join setiap bulan. Pasti akan dapat berat ideal tak lama lagi kan?
.
Hari ni last day timbang Mohkurus September. Yg daftar dah hampir penuh, tunggu sesi malam shj utk finalize
.
Kepada yg decide last minute nak join cabaran bulan ni, cepat2 dtg timbang di Kelab Sahabat Nutrisi Bukit Rangin malam ini jam 8:30pm
.
PM atau Whatsapp utk location ✌🏻
.
.
#nakkurus #naksihat #idealweight #turunberatdarirumah #turunberatbadan #kuantan #kuantanpahang #tamantaskuantan

Jangan lepaskan peluang utk daftar #btc Body Transformation Challenge
.
Anda layak dapat versi terbaik utk diri anda
.
.
#loseweight #loseweightchallenge #weightlosstransformation #weightlosschallenge #bodytransformationchallenge #mohkurus #mohkuruskuantan #kuantan #kuantanonline #kuantanpahang

Sharing a good news from Sungai Petani, Kedah 👶
.
Disclaimer: Always consult your health care provider concerning your health. You should consult with your doctor before consuming Herbalife products while pregnant. Herbalife products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
.
.
#herbalifebaby #babygirl #newborn #herbalifecoach #coachherbalife #herbalife #herbalifekuantan #shakeherbalife #kurusselepasbersalin

Most Popular Instagram Hashtags