[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

azianasulaiman_ azianasulaiman_

75 posts   908 followers   1738 followings

Dikbunaa🕊  👉 ingat pada diri betapa indahnya BERSABAR🕊 🆔 sekut_cotek7888 21💃 GANUyooo😆 Sekkober🌬

Cap ibu dan anak😄

Kasut dok tahu pah mane, jupe lipar rare kite saut je g keda👡😂

Malaysia so hot 🌞

bile ade org kbo ke mu "mu start muto g kb street". Dlm pale amende plok kb street😂 puas pkir rupeny ni kb street, duduk kober 21tahun dh tpi xprnh perasan bnde ni🤣 #sekkober🙆🏻

tidak memberi harapan , tidak juga menaruh harapan . hidup kali ini berjalan seadanya . tidak memerlukan sesiapa pun disisi cuma aku perlu kekuatan dalam diri untuk terus berdiri🤘🏾

🌷👶🏻😑

sekadar mengulit kenangan zaman mude🕺🏻

❤️🌷

Berakhir sudah perjuangan di CIAST. Selamat tinggal ciast🌸 #VTOLULUS❤️

Happy Birthday MyHero🎉🎊 Semoga ayah diberi kesihatan mcm dulu🙆🏻 iloveyou ayah💞 #Turn44

maka tamat sudah riwayat cikyana, tq student for suprise today🌸 Gonna missyou so much❤️

Tarikh keramat cikyana dah nk sampai🌸 tq student untuk 6bulan🙆🏻💕#281217

Andai hidup ini sebuah kisah dongeng, aku akan terus berfantasi agar tak perlu menghadapi realiti🤘🏾

Today is myday😍 tiba2 no xkenal col suh trun bwh, tup tup dapat suprise💕 entah dari mana dtgnyaa, terkedu hadik🤷‍♀️ buka kad terselit nama awak, apa2 pun tq si pemberi, wlaupun jauh dari mata, tetap mintak org suprisekan delivery❤️ Happy Birthday To me🎉 Turn20🌸

Done🙌🏻😻💕🌸

Cukuplah sekadar biasa biasa , Kerana dunia sekarang terlalu ramai yang luar biasa🍂

Cinta itu bila kau lihat dia,kau tersenyum tanpa sebab dan jawapan😌

Sebab warne ijo , nye bg name Fastaqim😂

Di sebalik sebuah janji, lahir sebuah cintaa sejati🌹

ketikaa masih berpeluang, hargai lah apa yang ada sebelum ia bertukar menjadi kenangan🌹

Thor done🎬 Tgu citer ni plok❤️

Tersingkir daripada AF🙇🏼‍♀️

Makin hari makin kurus😐

Welcome November🍃

Most Popular Instagram Hashtags