azadsyazirarose azadsyazirarose

2,189 posts   483,044 followers   464 followings

Pak Azad ( KingSmaN C911 )  Daddy to my princess πŸ…°MARRπŸ…° n πŸ…°MEISYπŸ…° n AREISYA husband to EIRπŸ…° SYπŸ…°ZIRπŸ…° To register EVOCOIN watsapp 0173001152

#Repost @my.ebu with @get_repost
・・・
Dah macam ulat beluncas dah dua beranak ni πŸ˜‚tapi hebat jugak @anakdarapakazad menari bersungguh nak kalahkah daddy dia @azadsyazirarose 😍 jom kita tengok siapa yang akan menang dalam battle dance ni kejap lagi pukul 5petang di youtube eBu
Klik link di bio untuk ke youtube channel kami 😍
.
Jangan lupa untuk saksikan #OhMyFamily episod 3 setiap RABU 9malam hanya di Astro Ria, Ria HD & Astro Ceria

Queen of my heart @eirasyaziraofficial Congratulations for your SERI LADY my love #prelaunch #serilady #eirasyazira @seriladyofficial Proud of you 😘

#Repost @my.ebu with @get_repost
・・・
Siapa selalu tak sabar nak tengok #OhMyFamily angkat tangan πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ haa episod 3 kalini sekali lagi kami bawakan keluarga @azadsyazirarose dan @ritrud727 😍😍
.
Berbeza dengan episod sebelum ni, kali ini mereka @anakdarapakazad @airitryan727 @airitqaqa727 diberi tugasan untuk mengemas dan mendeko rumah 😱 boleh tak diorang buat? Sama tak kemasnya rumah macam mommy @eirasyaziraofficial dengan mommy @ritrud727 kemas?πŸ€”
.
Nak tahu kesudahanya? Jangan lupa untuk saksikan #OhMyFamily setiap RABU 9malam hanya di Astro Ria, Ria HD & Astro Ceria

#Repost @my.ebu with @get_repost
・・・
Main apa tu @anakdarapakazad dengan @dahliaarissaaaron πŸ€”
Main pie face challenge rupanya anak dara dua orang ni πŸ˜‚
.
Siapa yang menang siapa yang kalah? Jomm kita tengok malam ni pukul 8malam di youtube eBu(click link at bio)
.
Tahniah @anakdarapakazad dan @dahliaarissaaaron sebab sahut cabaran #OhMyFamily 😍
.
Jangan lupa untuk saksikan episod 3 #OhMyFamily minggu hadapan setiap RABU 9malam hanya di Astro Ria, Ria HD & Astro Ceria

Hahaha Girlfriend no 2 #ameisyaleannerose romantic hehehe mom singing, Dia feeling terus hahaha ratu air mata mcm Mak Dia jugak! Hahaha! setiap kali Mom nyanyi dia mesti sedih ingat Mom marah dia πŸ˜‚πŸ˜‚ Meisya ni mmg sensitif sikit 😍 #SAY @eirasyaziraofficial @positifart

Bini Aku sebenarnya yg buat hal.. semua nak record.. sampai terkeluar pondan Mak.. hehehe #Repost @eirasyaziraofficial with @get_repost
・・・
@azadsyazirarose 🀣🀣🀣 #pakazadbuathallagi πŸ€ͺ

#Repost @ritrud727 with @get_repost
・・・
Tq eira 😘 @seriladyofficial patut cantik jaa walaupon anak dah 3org ...

Nantikan single terbaru @eirasyaziraofficial berjudul #SAY (sayang) very soon @positifart #jakarta #kualalumpur #2018

Most Popular Instagram Hashtags