[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ayuraudhah_7 ayuraudhah_7

131 posts   76429 followers   168 followings

Ayuraudhah_7  💕Founder Jus Cherah Ayyu 💕 @jus_cherah_ayyu

👫👦🏼👦🏼👼🏻

💋

Our new Love ❤️ #LauraZuleykha

Mummy ❤️Daddy #confinementday15

Eid Mubarak 🙏🏻

Seremban ➡️ ipoh ➡️Alor setar #imasihdalampantang😋

Tido pun bekerut ank mummy ni #mukadaddysgt

My Princess Laura Zuleykha binti Mohamad Zaquan Adha
Tq @fafi_adorable_touch for the adorable baby nest for baby Laura geramnye.. Tgk baby sgt selesa dok dlm tu ye😍😍😍

#Repost @masquline_zaquan (@get_repost)
・・・
Come on come on come on.. cepattt !!! Sapa yg nk cari baju melayu utk qaya ni @masquline_zaquan x smpat nk beli online bole walk in di vendville
#Repost @vendville with @repostapp
・・・
Ya Allah, segaknya alahai lagi-lagi bil siap berbaju melayu. kalau vendvillers especially lelaki ragu-ragu nak masuk vendville sebab katanya takde baju lelaki. Not anymore wahai vendvillers
.
Baju melayu yanh cantik, terletak dan kemas dari @zaqone_08 dah ada dekat Vendville Johor Bahru dan Kota Damansara! Ada pelbagai koleksi menanti semua tau
.
Apa tunggu lagi? semua ada dalam vendville, boleh match ibu anak bapak kan? Vendville di tutup jam 12 tengah malam setiap hari untuk johor bahru dan 11 malam untuk kota damansara sampai malam raya ok
.
Jom shopping sekarang!!! #vendvilleraya2017 @ayuraudhah_7 #vendville #vendvillers

@zaqone_08 "He is Amazing Man! "😘 segala pengorbanan, kasih sayang yg curahkan, segala usaha diberi Adalah yg terbaik dari dirinya.. dgn tangan ini diberi kan kasih syg yg xberbelah bagi kepada kami,dgn kaki ni tanpa mengeluh penat dan lelah dia berlari mencari rezeki utk memberi keselesaan keluarganya ni, dgn wajah dan bibir ini sering berkata dan berdoa yg baik2 bg menenangkn hati kami. Alhamdulillah syukur,Dia Daddy dan Suami yg TerIndah Yang Allah Anugerahkan utk Kami,
Thank You For Everything Sayang.. ❤️Happy Fathers Day Sayang ❤️

Salam Ramadhan!!! Nk habaq Ada seminggu nk cantik , kulit flawless Qaya ni minum @jus_cherah_ayyu bole didapati di booth byRCW @moodrepublik Mood Republic pwtc.. jom p serbuuu qamai2 booth byRCW Ada special discount yg x bole dpt kt lain!!!! Harga kasih sayang manja letuuppp !!!😍😍😘😘💋💋💋

Most Popular Instagram Hashtags