ayuni_lee ayuni_lee

34 posts   16080 followers   324 followings

cikgu ayu πŸ’•  Allahumma Aslih Qalbi πŸƒ ' Penangites ' Jilbab'slover πŸ’•

Nenek si bongkok berapa eyh ?

πŸ’•

Terima kasih sebab selalu redha ja perangai gila saya πŸ˜‚ sayang hampa semua , kak nawal busyukk saya awak dalam hati saya ni even takde dalam gambar πŸ˜‹

Jauh dari manusia 2 muka , bahaya !

Sejenis manusia yang suka travel πŸ’•

Yaaa kami 'penang travelog' dengan sorang satu motor skuter , sapa cakap pakai french jilbab tak boleh merempit , see berlambak check point kami sampai harini , syukran @shhrlshzln partner 'penang travelog' , partner merempit cant wait for next travelog .

Manusia selalu macam ni bila ada tak tahu hargai , bila nak belah baru tahu nak terhegeh hegeh hargai πŸ˜‚ tapi kami dua takdak arr lagutu 😚

Ada dak agensi agensi yang perlukan sukarelawan , tak kisah sukarelawan apa rumah orang tua ka hospital ka apa apa ja nah kalau sukarelawan untuk kuliah kuliah agama pun boleh , kalau ada please dm nah tapi agensi cari jodoh cikgu ayu takmauuuuu πŸ˜‚

R I N D U N E T !

πŸ’•

Panas keee ? Alahhh ni duniaaa πŸ˜‚

Tudung bawal instant siap ada reben lagi comel lagi dari tailor kitaaa @nikslhn_ πŸ’• syukran nik .
Model tengah panas with kakak kesayangan sayaaaaa πŸ™ˆ

Most Popular Instagram Hashtags