[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ayuneeazmee ayuneeazmee

6286 posts   34594 followers   1217 followings

Ayunee Azmee  👠Model & Brand Ambassador 👗Fashion Lover 🍴Food Lover 🇲🇾🇹🇭MalayThai 🎁DM Gift/Paid Review 🛍@byayuneeazmee @shawlbyayuneeazmee @prelovedbyayuneeazmee

http://www.facebook.com/pages/Ayunee-Azmee/122797347750416

Hi Kome!

Rabu ni moh kite Lepak Santai dengan MB!
Di mana? Di Perkarangan Kawasan Lapang (Belakang Starbucks, Mc Donalds, Medan Gopeng.

Bila? Rabu ni! 21hb Februari 2018. (5.30pm - 8.30pm)

Moh ler Yeop Yong. Banyak aktiviti menarik tau! antaranya ialah
LIVE DEMO MAKEUP CLASS bersama MakeUp Artist terkenal NURULMF!
Yuran Penyertaan hanya RM35 sahaja diknon!
Apa yang anda akan dapat? ni dia 👇🏻 *T'Shirt *Kupon Cabutan Bertuah (Menangi hadiah berupa barangan Makeup Dari SEPHORA & SASA!
Rugi tau kalau tak join! 😎

Ayuh kome! tunggu apa lagi! Whatsapp kami segera untuk menempah tempat duduk anda!
019-5512511 (Azie)
010-2211722 (Kika) 🔛❌🔛

Layan selfie lu... hgway jem🤳🏻
.
.
.
.
.
#melaka #malacca #selatanutara #ayuneeazmee #chopard #chopardglasses #cny #cny2018

GONG XI FA CAI to all my chinese friends!! May this year bring you prosperity, luck and happiness... Happy chinese new year dear friends❤️
.
.
.
MUA : @rinakoooi
Photo : @jwphotography.my
Figure : @ayuneeazmee
.
.
.
.
#happychinesenewyear #cny #cny2018 #gongxifacai #ayuneeazmee #angpaw

Finish video shooting for today... hmmm video apa ye?? Haaaa nnt ayu share dgn korang ye😘
.
.
.
.
.
.
#tvc #videoshooting #shooting #gudang #ayuneeazmee #bigcartel #penangmodel #malaymodel #officegirl

Repost @kikayaacob
.
SANTAI ANAK MUDA
.
SEMPENA PERMUKIMAN YAB MENTERI BESAR PERAK DAERAH KINTA .
Dijemput semua datang dan get involved dengan semua aktiviti yang ada utk memeriahkan lagi majlis, there are tons and tons of activities guys!!! banyak sgt hadiah hadiah yang worth to join tau!!! please come and join us and be a part of it!!! .
SEE YOU THERE GUYS!!!
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Salam syg2, ayu nak share something ni.. nampak tak ayu pegang apa tu.. ayu pegang AMOUR FLUER 24K GOLD by @luvriellalove_hq ! Bole order direct dri @luvriellalove_hq tau! ia sejenis ARGAN OIL tau.. and ayu amalkan sapu di stiap malam di wajah seblum tidur.. and sapu dulu di wajah sebelum ayu start memakai any makeup.. kulit korang mesti akan rasa berbeza and akan makin cantik.. serius!! Bawah ni ayu share kebaikkan dia.. baca tau!!
.
.
.

mengapa harus menggunakan minyak argan dlm kehidupan seharian kita??
.
🎗️minyak argan asli 100% dgn izin allah akan menjadikan kukit, rambut dan kuku anda cantik bertenaga dan LEBIH MUDA
🎗️secara turun temurun minyak argan telah digunakan selama berabad -abad sebagai rahsia utk kelihatan lebih muda oleh wanita di maghribi / morocco
🎗️minyak argan adalah anugerah utk MENCEGAH KEDUTAN PENUAAN & KEROSAKAN PADA KULIT ...LEBIH AWAL ANDA MENGGUNAKAN 'ARMOUR FLEUR GOLD' MAKA TANDA2 PEMULIHAN KULIT AKAN LEBIH CEPAT KESAN YG ANDA AKAN ALAMI..
🎗️mnyak argan yg penuh dgn nutrien yg anda boleh gunakan utk rawatan utama kulit anda.
🎗️hanya 2 3 titis pada waktu pagi dan malam sangat berkesan utk kulit sehat glowing dan tampak sehat dan muda..
.
APA KELEBIHAN 'GOLD 24K' DI DALAM ARMOUR FLEUR?!
.
🎗️Anti penuaan
🎗️menegangkan kulit
🎗️melancarkan peredaran darah
🎗️menghaluskan kulit
.
RM70
WS/DM/PM : @luvriellalove_hq / @shazreeyusof .
.
Photo by : @cloud_media_studio
MUA : @cikbetty
.

#lurviellalove #amourfleur #photoshoot #productshoot #deluxious #localbrand #goodproduct #haruscuba #productmeletop #deluxious #cloudmediastudio #amourfleurgold #budakawan #cloudmedia #jomcantik #sharingiscaring #arganoil #arganoil24k #ayuneeazmee

I believe all women are pretty without makeup.... BUT! With the right makeup can be pretty powerful💕
Good Morning Lovers💋
.

Model: @ayuneeazmee
MUA By: @makeupbylulunanieto
Makeup Class By: @makeupbyhanizah
Hairstylist By: @iamkang90
Photo By: @aril_co
Venue: @fcc_btmertajam_dsweetlavender
.
.
.

#muafav #hairstylist #muapenang #muakulim #muaseberangjaya #hairstylistpenang #cutcrease #cutcreasemakeup #ayuneeazmee #modelmakeup #modellife #asiamodel #muajohor #makeupclass #classmakeup #ratucutcrease #ratucutcreasejohor

Thankyou hot mua @makeupbylulunanieto ambil ayu as ur model today! Sumpah lawa sgt makeup ni.. tak ley move on!! And thankyou my fav hairstylist @iamkang90 sebab mencantikkan rambut ayu! Semoga terus success and berjaya dalam bidang masing2! Much love!
.
.
.
.
#muafav #hairstylist #muapenang #muakulim #muaseberangjaya #hairstylistpenang #cutcrease #cutcreasemakeup #ayuneeazmee #modelmakeup #modellife #asiamodel

Ipoh Mali VS Penang Mai
*sila berdiri di belakang pasangan masing2🤣
.
Photo : @raffirosli
.
.
.
#ipoh #penang #ipohmali #penangmai #laksatempurung #pantaiombakdamai #ipohpenang #geng #gangs #jalanjalancarimakan #sweetmoment

Morning sygs! Saja cewei nak tunjuk casing hp yg berwajahkan diri sendiri.. tantik tak? Bole print gambar sendiri tau.. tak kisah la gambar apa2 pn semua bole.. fast respon, harga yg tak masuk akal, kualiti tiptop, siap dlm masa yg cepat!!korang mesti puas hati punya.. korang nak casing macam ayu bole direct DM/WS @magic_casing 014-2324520 !!
.
.
.
.
#casingmurah #casing #magiccasing #casingmukasendiri #tiptop #highquality #fastrespon #musthave #mustget #reviewbyayuneeazmee #ayuneeazmee #paidreview #giftreview #casinghplawa #casingphone #casingphonecantik #casingphonemurah

G I R L F R I E N D S will make you laugh so hard, hold you when you hurt, and always seem to know just when you need them the most💕
.
.
.
.
.
#girlfriends #bestfriendgoals #myprettyfriend #ipohpenang #telukkumbar #laksatempurung #pantaiombak #bffgoals #9yearsbestfriend

Ayu ada kat sini sampai 10 malam tau!
@Regrann from @lokalic_
.
LIVE
GADIS MARKET!!!
27 Jan 2018
10pagi - 10malam

Tempat : LOKALIC

C194, Lorong 12, Taman Sejati Indah, Sungai petani kedah.

Berdekatan Parkson taman sejati.

Waze/google map : LOKALIC

Jualan barangan seperti
-Kosmetik
-Henna (Inai)
-perfume
-branded preloved
-Pakaian
-Shawl
-Bawal (Aidijuma)

Dan macam2 lagi 👠👔💄💍💋👄🤳👙 So wanita2 & gadis2 semua yg bergelar ibu, mommy, mama, isteri, sister , adik manis , bonda even nenda sekalipun

Lets rock. This is our party! 💃
.
.
.
#lokalic #byayuneeazmee #shawlbyayuneeazmee #vendorsungaipetani #event #gadismarket #sales #lelong

Salam.. afternoon kawan2... ada yg org SP or hari ni jalan2 SP tak? Hari ni @lokalic_ ada buat event GADIS MARKET tau.. 10 pagi - 10 malam.. macam2 ada sni.. shawl,bawal tabur, mask, snowcap, henna, preloved, makeup, handbag, baju kurung n macam2 lah.. semua SALES tau! Mai lah singgah..❤️
*slide jangan tak slide 😛
.
.
.
.
.
@lokalic_
@byayuneeazmee
@shawlbyayuneeazmee
.
.
.
#event #vendor #vendorutara #gadismarket #lokalic #byayuneeazmee #shawlbyayuneeazmee #vendorsungaipetani

Love is like a beautiful flower which i may not touch, but whose fragrance makes the garden a place of delight just the same...🌹
.
*kesian security paragon kena tlg snap hahahaha
.
.
.
.
.
#aftershooting #shopping #walkin #usha #flowers #iloveflowers #paragon #gurneyparagon #whiteday #peoplecreatives #ayuneeazmee #alone #noproblem

Bila kau try byk baju yg kau berkenan,pastu try, pastu takda satu pn yg kau pakai cantik....👊🏼
.
Btw casing hot berwajahkan muka sendiri ni dari @magic_casing ! High quality n murah!!!
.
.
.
.
.
#magiccasing #casingphone #casingmukasendiri #paragon #fittingroom #fashionlover #review #paidreview #givereview #reviewbyayuneeazmee #gurneyparagon #ayuneeazmee

Most Popular Instagram Hashtags