ayuneeazmee ayuneeazmee

6,439 posts   34,765 followers   1,296 followings

Ayunee Azmee  πŸ‘ Model & Brand Ambassador πŸ‘—Fashion Lover 🍴Food Lover πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡ΉπŸ‡­MalayThai 🎁DM Gift/Paid Review πŸ›@byayuneeazmee @shawlbyayuneeazmee @prelovedbyayuneeazmee

kita kalau nak cari kawan biar macam cermin, kita happy dia pun happy, kita sedih dia pun sedih.. jangan cari kawan yg macam duit syiling... depan lain belakang lain! selamat pagi☺️
πŸ“Έ : @shafawidanish
.
.
.
.
.

#sisters #sistershood #bff #bestie #bestfriendgoals #mygirl #kesayangan #tilljannah #sahabatduniaakhirat #penangkl #willmissyouguys #lovethem #truly #deeply #allwhite #whitetheme #ootd #mummyootd #aqiqahwaeden #aqiqahwannoahayden #gadismelayu

Bersemangat lain maciam tau kalau pakai tee dari @mafia.business ni.. Ayu ada semua collection dari @mafia.business tau! Suka sgt! Now diorg dah keluarkan collection baru, siap dapat bag, dapat sticker roadtax and dpt free postage lagi! jom la usha! ada byk design lawa2 weh❣️
.
Tee & bag by : @mafia.business
.
.
.
.
.
.
.

#mafiacute #mafia #mafiagang #mafiagirl #mafiabussines #bodytee #tshirtstylo #ayuneeazmee #streetshoot #idontcare #goaway #nomakeupnoproblem #imnotready #candid #candidphoto #reviewbyayuneeazmee #paidreview #giftreview
#sales #musthave #mustget #ayuneeazmee #bewhatyouare #peoplecreatives #freedom

kalau pakai tee dari @mafia.business ni, yg lemah lembut pn bole jadi garang tau🀭
skrg @mafia.business buat promo pakej beli tshirt dapat free bag & sticker roadtax tau.. RM80 je and FREE POSTAGE!!!❣️
.
.
.
.
.
.

#mafiacute #mafia #mafiagang #mafiagirl #mafiabussines #bodytee #tshirtstylo #ayuneeazmee #streetshoot #idontcare #goaway #nomakeupnoproblem #imnotready #candid #candidphoto #reviewbyayuneeazmee #paidreview #giftreview
#sales #ayuneeazmee #musthave #mustget #ayuneeazmee #bewhatyouare #peoplecreatives #freedom

🀱🏻
her smile make me smile,
her laugh is infectious,
her heart is pure and true,
above all, i love that,
she is my dotter❣️
@aurorahulyaalishba

π™Žπ™„π˜Όπ™‹π˜Ό π™”π˜Όπ™‰π™‚ π™‰π˜Όπ™† π™π™‰π™‡π™„π™ˆπ™„π™π™€π˜Ώ 𝙄𝙉𝙏𝙀𝙍𝙉𝙀𝙏?
β€’
INTERNET UNLIMITED TERMURAH
RM89 / Month πŸ”₯
.
FREE FREE Register, hanya perlu kasi alamat sahaja
β€’
β€’
Maxis Fibre New
RM89 = 30mbps πŸ”₯
RM129 = 100mbps
β€’
β€’
Unifi dah boleh bungkus,
sape yg pkai unifi, gi terminate
.
Dimana ada Unifi, disitu ada Maxis Fibre
.
Berminat nak apply? Boleh Click Link
wasap.my/60274162565
wasap.my/60274162565
wasap.my/60274162565
.
atau Direct Wassap admin :
0174162565 / @legacygarage91
0174162565 / @legacygarage91
0174162565 / @legacygarage91 .
.
.
#maxis #maxisfibre #maxisfibrenew #paidreview #giftreview #reviewbyayuneeazmee #maxisfibrepenang #maxispenang #maxisfibremalaysia #internetmurah #internetfree #internetunlimited

agak2nya bila dah mak mak ni selfie macamni masih bole terima dak🀣😜

GoodMorning! Today ayu buat PRP treatment kat @aoklinik ,biasalah lepas bersalin ni kulit dah tak macam dlu🀭hihi, korg bole tengok highlight ayu share some video.. ni firstime ayu buat PRP hold face.. sblum ni penah buat PRP tuk hair growth & eyebag.. tak sabarnya! PRP treatment ni sgtsgt bagus tuk skin tau! Its help to improve, DULL SKIN, PORE SIZE, MILD PIGMENTATIONS, ACNE PORE SKIN, OILY SKIN, DAMAGED SKIN & macam2 lagi kebaikkan PRP treatment ni.. jom la cantik sesama at @aoklinik πŸ’•
.
.
.
.
.

#glamabovetheordinary #abovetheordinary #aoklinik #aoklinikpenang #shareyourbeauty #jomcantik #sharingiscaring #perfectskin #loveyourskin #naturalwithoutmakeup #naturalbeauty #ayuneeazmee #prp #prptreatment #thebestklinik #velvetsignature #nomakeupnoproblem #momlife #ootd #topshop #breskha #gucci #converse #gshock

Salam & Hi Monday bluesss! Ayu nak tanya hampa mommy2, rambut selalu gugur bapa lama ye kalau anak main air liur? Tapi, yg peliknya kat ayu, bukan rambut ayu yg gugur, rambut hubs ayu yg gugur🀭 hahahaha! ALHAMDULILLAH!! selamatttt dennnn! hahaa.. kesian hubs! cuma nak tau tempoh keguguran itu berapa lama selalunya and ada petua share la dgn ayuπŸ’•
.
.
.
.
.
.
.
#mommy #hotmomsclub #makmak #rambutgugur #anakmainairliur #apakatawanita #momlife #ayuneeazmee #answerme #loveyourhair #mahkotawanita #selfie #selfieofday #malaythai #mummy #bekind #behumble #beyourself #hatersgonnahate

Most Popular Instagram Hashtags