[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ayuaditya_ ayuaditya_

134 posts   1965 followers   538 followings

Ayu Aditya Andayani 

Teman pertamaku dari maba, teman ngecat rambut mejikuhibiniu, sampe diomongin satpam asrama (lol), teman yg gkpernah kesel sama kerempongan kealayan dan gakmaususahku (atau kesel tp sabar aja?!). Seneng adela udah wisuda seneng juga adel ambil apoteker seneng juga kalo sama yg itu, namanya sama kayak punyaku ehe πŸ˜ΆπŸ’•
Seneng pokoknya jangan balik singkil yah nanti gada yg masakkin aku mie telor enak πŸ˜™

#graduation #wisudaui

keluarga 🌲

My 2017 was full of happiness, love, and grateful moments. God gave me literally anything i asked. Anything. Its all came true🌠 so you know the reason why i put that bigbig smile in this picture πŸ‘§

πŸ–€

desperately need some kind of holiday

#apothecarylifekillingmeslowly

Never did a review before but well tonight i want to share one of my current skincare regimeπŸ™ˆ
.
Ok so i got a package from @zheo.kefir and been using this mask for a month now. Tonight i'm telling you that this range of @zheo.kefir mask totally delivers their promises 🌼
Rangkaian coffee mask dan tonernya diklaim bisa untuk mencerahkan kulit & menghilangkan jerawat, and yes it works that well. Acnes jadi kering2, flaky skin hilang, dan tekstur kulit jd lebih enak. Jugaa, kalo mau pergi2 sebelum apply makeup maskeran pakai ini dulu deh nanti pori2nya jadi lebih tertutup and make the skin looks healthier β˜”

never ending graduation post. and here with my personal 911β˜”

Everyone has a friend during each stage of life, but only lucky ones have the same friend in all stages of life. 15++ years of friendship, unbelievable πŸ€

still on #graduation vibes 🌻

eternal supporters πŸ™Œ

#wisudaui

the sponsor of all my college & research fee and the sponsor of that hawk nose

#wisudaui #universitasindonesia #daddy

Things in uni-life are never quite as scary when i've got them

#UIgraduationrehearsal #gladiresikwisudaui

melawan arus timeline instagram

basi tapi genepin feed

as blue as the skyβ›…β˜

πŸ‘—πŸŽˆπŸ’™

Celebrating one of my biggest day with them🌈
Bersyukur sama Allah dikasih keluarga & teman2 yg sangat baik dan sayang, selalu support dari awal hingga akhir, makasih banyaakk!! makasih jg untk orang2 yg gaada di foto tapi yg sudah sangat baik membantu & menemani selama perskripsian. You guys means a lot to me☺❀
Sending my warmest hug to each of you! 😘
.
.
Skip ketagπŸ˜‚ Ada sissyku yg cantik @citradmalia dan adik unyu kita @gerrysusanto 😻

Literally had the biggest grin on my face and biggest bouquets in my handsπŸ’•

"Far up in the deep blue sky,
Great white clouds are floating by;
All the world is dressed in green;
Many happy birds were seen,
Roses bright and sunshine clear
Show that lovely #June was here."

steal a glance 🍦

Smile. because looking happy is more gorgeous than looking cool :)

my kind of solace since 1995🌞
dari bayi udah main bareng pokoknya.
.
.
(Salah tag terus ga bisa di edit. ampuni aku @delacynthia )

Anti, the human diary. teman cerita hingga jam 3 pagi hehe

Most Popular Instagram Hashtags