aynieymohd_ aynieymohd_

24 posts   1913 followers   2003 followings

🌷  🌸NURRAYSA BEAUTY🌸 πŸ“£TRUSTED SELLERπŸ’― πŸ“²WHATSAPP 018-4043452

SUPPLEMENT TANPA COLLAGEN UNTUK KULIT CANTIK 😍
.
Jadi yang amalkan collagen ada setengah yang badan naik,
yang pernah ada kanser, .
tak perlu risau, tak tau nak amalkan supplement apa, boleh amalkan Nurraysa supplement.
.
Stok terhad , cepat2 booking πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
whatsapp >>> www.wasap.my/60184043452

🌟 GLOWING DD MOIST CAKE (DDMC) NURRAYSA 🌟
.
Tak perlu mekap tebal2 πŸ˜‰
Pakai DDMC saja ja nmpk natural dan tutup semua 😘😘
.
Gabungan MANTAP :
🌸 Foundation
🌸 Concealer 🌸 Powder
.
Tak perlu risau kerana ianya :
πŸ’–πŸ’– Mesra Wudhu Dan mesra Solat πŸ’–
.
whatsapp >>> www.wasap.my/60184043452

5 hari dah nampak kesan ??? 😱😱
.
Biar betul ? Best lah Set Skincare ni ❀
.
Buat kulit muka makin licin dan tak berminyak lagi 😍 .
.
Hanya dgn RM65 sahaja 🌷
Harga Asal RM150 tau . .
Kalau nak menang EMAS & CASH , shopping Nurraysa dgn saya πŸ˜‰
.
whatsapp 0184043452

Set Jelita πŸ’ƒπŸΌ
.
Sabun collagen Nurraysa ni banyak kelebihan nya tau . Senang cite Sabun Ajaib 😍
.
Nak pakai dekat badan sekali pun boleh tau , haa πŸ“’ Bukan calang2 Sabun Collagen ni 😘😘😘
.
Eh Collagen Powder ni pun memang superb sebab dia menganjalkan kulit kita , anti penuaan dan awet muda tau uolssss πŸ˜†
Sesuai utk remaja yang belum kawin , lelaki dan perempuan . Lagi satu ibu mengandung pun boleh (6 bulan ke atas) 🌸 Golongan veteran sangat di alu alukan guna set ni . Hilang kedut2 tau , rawat dalaman kita sekali πŸ˜±πŸ“’ πŸ“Œ Nak menang EMAS & CASH ? Syaratnya shopping dengan saya 😝

whatsapp 0184043452

KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK: πŸ‘‰ Mesra solat
πŸ‘‰ Mengikut warna darah si pemakai
πŸ‘‰ Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar
πŸ‘‰ Tidak menyebabkan bibir kering
πŸ‘‰ Tidak mengandungi Plumbum yang boleh menghitamkan bibir
KANDUNGAN PEARL MAGIC LIPSTICK:

Collagen, Pearls, Vitamin E, Olive Fruit Oil, Sunflower Seed Oil, Virgin Coconut Oil.

Harga Asal RM30
Promosi RM24 😍

whatsapp 0184043452

BEST SANGAT SET MAKEUP NURRAYSA 😍😍 Kenapa set make up Nurraysa? 🚩 Set make up Nurraysa is the bestπŸ‘πŸ˜
🚩 Bukan sekadar make up tapi cantik berseri2 sambil merawat kulit.
🚩 Produk berkualiti tinggi setanding jenama Antarabangsa
🚩 Bebas silikon
🚩 Mesra wuduk & mesra solat
🚩 Mudah dicuci 🚩 Saya pakai kulit makin sihat dan cantik, tiada lagi jerawat tumbuhβœŒπŸ˜ƒ Anda juga mesti memiliki set make up nurraysa ini.

whatsapp 0184043452

πŸ’„πŸ’„FAST CLEAN EYEMAKE UP REMOVER πŸ’„πŸ’„
by NURRAYSA BEAUTY ******************************* Fungsi & keistimewaannya:
πŸƒMenanggalkan make up
dengan mudah. Terutamanya
yang 'heavy' di kawasan mata.
(Eyeshadow, eyebrow, eyeliner, mascara)
πŸƒBoleh juga di gunakan seluruh wajah.
πŸƒSesuai untuk semua jenama make up.
πŸƒ'water base' formula.
πŸƒMenanggalkan daki sambil merawat kulit.
πŸƒGunakan kapas, atau dengan jari lebih jimat.
πŸƒSemestinya 'MESRA
WUDHUK'
πŸƒ50 ml

Pm/whatsapp :0184043452

🌸MINERAL LOOSE POWDER🌸 🌷Menggunakan teknologi nano ( tekstur sangat ringan & halus).
🌷 Bedak mineral yang menggunakan bahan semulajadi.
🌷Mampu merawat masalah kulit.
🌷Sangat sesuai untuk kulit sensitif.
🌷Harga mampu milik.
🌷Free span.

Nak cuba? 😍

HARGA ASAL RM50
PROMOSI RM29.90 😍😍 Pm/Whatsapp :0184043452

Tempat paling best semua senior dah amik😜so kita kat lorong je mampuπŸ‘πŸ‘Œ
#smktambunraya

KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE

Siapa kat sini ada masalah tiap kali nak solat je susah nak tanggal makeup?

Anda patut cuba Glowing DD Moist Cake gabungan 3 in 1 iaitu Foundation, Powder & Concealer.

Bedak DD mesra wuduk dan mesra solat. Apa maksud dia?

Maksudnya adalah bedak ini tiada bahan silikon yang menghalang air daripada masuk ke dalam pori. Bila kita nak cuci sisa makeup, mudah je nak tanggal. Semudah 1,2, 3! 😘

Bedak ni jugak mengandungi bahan-bahan seperti Air Zam-Zam, Aloe Vera, Collagen, Stem Cell Epal dan bersifat merawat kulit dari dalam.

Terdapat dalam 3 tona warna iaitu Light sesuai untuk yang berkulit cerah, Medium untuk kulit sawo matang & Dark untuk berkulit gelap.

Harga: RM39 / RM45 SS
πŸ“²whatsapp:0184043452

BELI 1..DAPAT 4 BARANG??😱😱😱
JIMAT ke JIMAT??😍😍 Dalam Nurraysa Set Skincare ada 4 item:
πŸ‘‰ Collagen Soap 30gm
πŸ‘‰ Treatment Serum 15ml
πŸ‘‰ Miracle Whitening Spray 30ml
πŸ‘‰ UV Cream 5gm

Kelebihan set skincare ini: βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Melembapkan kulit
βœ” Merawat kulit yang telah rosak
βœ” Merawat jerawat dan jeragat
βœ” Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
βœ” Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead, blackhead, kulit berminyak

Set skincare ini sesuai: πŸ‘ Lelaki dan perempuan
πŸ‘ Boleh guna seawal umur 13 tahun
πŸ‘ Wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai

Set Skincare Trial Pack (1 set)
Harga Asal: RM150
Harga Promosi: RM75
Free postage🌹

Berminat nak CUBA?😘😘
πŸ“ž0184043452

Sebelum tidur jangan lupa cuci muka dulu ye dengan menggunakan nurraysa collagen soap.. Jangan nak malas-2 pulak.. Rajin-2 kan diri tu πŸ˜‡πŸ˜‡
Insyallah anda akan bertambah cantik dengan apa saa?? Nurraysa 😊😊 #Nurraysabeauty
#PROMOSIsabunFreePos

whatsapp 0184043452

Most Popular Instagram Hashtags