ayeen_speed ayeen_speed

166 posts   20834 followers   4439 followings

AYEENSPEED  TWO MIDDLE FINGERS FOR HATER AYEENโŒSOMBONG Id: AYYEN_SPEED #WEFIGHTTOGETHER #GENGGONJOL

done terawih.. okay now tukar baju sesiap pi kerja pulak.. hmm ape kan daya.. tahun ni x puasa dgn family.. selamat malam mat rempit semuaa.. slamat menyambut bulan ramadhan semuaa

Salam kepada semua followers ๐Ÿ‘‹ anda inginkan gambar anda direpost ๐Ÿ“ค sebelum gambar direpost mari follow dulu @kamixjahat_ ๐ŸŽ‰ @kamixjahat_ @kamixjahat_ @kamixjahat_ akan repost gambar terbaik korang ๐ŸŽŠ tapi pastikan disetiap gambar anda semua gunakan #kamixjahat untuk direpost kan atau boleh DM di page ๐Ÿ“ฅ

apo nak dikato mono patah buat kali kedua.. haha duit lagii.. podaaa btw acelamat petang kawan kuu
#diamintakpkaiohlinsni
#haha

pejam celik pejam celik... ehh jap.. esok dah puase arr geng.. haha jum kita main meriam mehh haha.. SALAM JUMAAT DAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK SEMUA.. KLAU AYEEN ADE SALAH SILAP YG YEEN AD BUAT KAT KORANG YEEN MOHON AMPUN DAN MAAF DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI YAA.. SEIHKLAS KATA DARI AYEENSPEED
@ELLALOY_ @boyycrew @eypul_senrossse @ewan_superr @rizuanyuusof @_firzaaa @_aaafi @fiq_pec @ributtaufan_ @idahudsons @bunga_jaybee @_loyy98 @mekfarahh @mr_ajies @eikin_ibrahim @aristegar_ @caez__ @duniakapcai_ @queenarisya_ @jenterapejuang @musang_comeii @zerocarbonmalaysiahq

Kau tak muka ke nak pakai orang punya gambar n ngaku tu video kau, tuhan dah bagi muka handsome2 kau sibuk nak pakai gambar orang. hahaha pelik orang zaman skang

jum follow kawan sekampung ayeen niyh dah bape bulann kita x jumpaa kann hmm.. btw xpadan dgn kecik tapi cita rasa tinggi tau dia ni.. haha
@aristegar_ @aristegar_ @aristegar_ @aristegar_ @aristegar_ @aristegar_ @aristegar_ @aristegar_ @aristegar_ @aristegar_

orang nya baik minat berkawan tapi xleh kene bahan.. haha #gurau
@_loyy98 @_loyy98 @_loyy98 @_loyy98 @_loyy98 @_loyy98 @_loyy98 @_loyy98

korang kenal ke tak dia ni??๐Ÿ™ˆ tipu laa enn klau x kenal๐Ÿ˜„ inilaah pokok beras yg korang mkn tuhh tuh๐Ÿ˜‚๐ŸŒพ๐ŸŒพ gurauu je kak jgn mrhh ehh..
@_aaafi @_aaafi @_aaafi @_aaafi @_aaafi @_aaafi @_aaafi

selamat malam dari๐Ÿ’• @gadisenkei_
@queenarisya_

Most Popular Instagram Hashtags