ayeen_speed ayeen_speed

132 posts   29645 followers   2955 followings

AYEENSPEED  RIDE WITHOUT STYLE.. "SET2 SELIPAR JEPUN TEMBAKAU INDON" . EIKIN IBRAHIM🤘 😚 . ID: AYYEN_SPEED "DM FOR PAID REVIEW😚"

Done racing..
Srsly moto awak semua peluru hahaha.. #GENGSUNGAIBULOH
@muceedz @_firzaaa @supermanjalananofficial

Mehh sini satay minang..

Tinggal 1 jaa ni ... sapa yang nak kita kasi hargaa murah..
Sapa cepat dia dapat.. cod area kl/sgbuloh
Ws 0196772764

Xpe laa orang dah x sayang xkn kita nak paksa kann... sbb bnde ni bukan boleh paksa2 kan..

Jum lawakan monoshock korang dengan cover mono ohlins ni✌yg baiknya cover ni dia jaga mono korang dari kene pasir dan air sebab dia kalis air tau😙 stock dah x banyak tinggal 20 set jaa😀
Harga orang lain 60... ni saya offer 50 sahaja free pos lagi tau.. Kalau ade yang berminat boleh ws saya.. chat x dilayan😝
Ws.. 0196772764
.
@kapcaimalaya
@kapcailover
@thekapcai
@duniakapcai_
@kapcaimania
@kapcai2stroke.official
@budak_kapcai_
@peminat2rodamalaya
@kapcaikeriaw_
@kapcairidercrew
@kapcaikampung
@kapcaipaduuu_
@kapcai_empire
@kapcaiwengweng
@pejuang_kapcai_
@kapcaimalayahouse_
@pecinta_kelajuan_
@wilayahpermotoran
@supermandarat
@peminatshoeiaraimalaysia
@jiwa_rempit_malaya
@jenterakita
@kita_rider_official
@sistorrare_
@idolamalaya___
@abam2_sisto2_malaya
@jenteraterbang
@sukanduaroda
@pulas_style

Salam insyak semua..
Rempit2 jugak enjoy2 jugak.. tanggungg jawab jangan lupa.. sebab kita x bawak 2t dgn spoket time pergi akhirat nanti..
"KITA JUST CAKAP JAA BANG"

Buat laa ape yang kau suka..
Janji aku nak tgok kau happy.. moning "PUAN RUSSEL"
@eikin_ibrahim

Gila ke ape ?? Ni nak pegi gath ke nak pegi openhause?? Hahaha gilaa laa you ni sygg oii!! "GILAPUNSAYANGJUGAK"
@eikin_ibrahim

⭕official @meter.koyak sticker. ✅2 pcs rm15
✅pos +rm5
✅cod area cheras & ampang shj
⭕jenis:sticker potong overlap bukan printing.
sticker pantul dan tahan hujan panas.🤘🏻💯
⭕saiz sticker kecik:
3.5 inch x 1.5inch
saiz sticker panjang:
5 inch x 0.5 inch
🏍keluaran khas #meterkoyak utk idola2 semua. 🏍Dah tampal nnt jgn lupe dm atau #meterkoyak utk repost gambar anda..
🔛sebarang pertanyaan dan pembelian boleh tros whatsapp ke : 014-2222306 (jaja)

Haha asik custom moto jaa..
Kali ni ayeen custom lighter pulak.. haha
@miss_polarisss

Most Popular Instagram Hashtags