aydajebat aydajebat

1389 posts   2634953 followers   1409 followings

Ayda Jebat  Petite🌼

http://www.anugerahmeletopera.com.my/

πŸ™‹πŸ™†πŸΌπŸ’πŸΌ
Good Morning! Aurawhite Bubbly Collagen Dust untuk remaja lelaki & perempuan 12-25 tahun. Yang ni macam serbuk gula-gula! Makan je. Sedap gila.. Rugi Kalau Tak Cuba! @aurawhiteofficial
.
Tips :
Ambil 1 scoop pagi, 1 scoop sebelum tidur malam! Baik untuk kesihatan rambut, mencantikkan kulit & kuku. Bagi awak bertenaga, cergas sepanjang hari & kekal remaja macam saya. πŸ€—
.
Cara Pembelian :
Beli di stokis, toko jamu berhampiran atau whatsapp terus ke
+60142399995 atau +60142388884
.
Jangan lupa undi babygirl untuk 4 kategori di Anugerah Meletop Era 2017. Boleh undi online & sms jugak! Yang taktau boleh tengok cara nak undi di instagram @ajscreamer hehe! Mekasih! πŸ™ˆ
.
#AydaJebat #Aurawhite #RugiKalauTakCuba #AurawhiteBubbly #AME2017 #PenyanyiMeletop #PelakonTVMeletop #DramaMeletop #LaguMeletop #AJscreamer #AwaaSaiaTaKuad #Muahciked

Press Conference Anugerah Meletop Era 2017
πŸ‘— Outfits by @shanellharun
πŸ’„ Makeup by @nuex_rosli
.
Looking back, makes me smart. Looking forward, makes me mature. Looking down, makes me wise. Looking up, makes me strong. Looking at you? I nampak rupa anak kita. Takuad.. πŸ˜‚πŸ˜
.
Happy voting guys! 😁
.
#AydaJebat #AME2017 #AJscreamer #PenyanyiMeletop #LaguMeletop #PelakonTVMeletop #DramaMeletop #Aydasayangawak 🌹

πŸ™πŸ»β€
Alhamdulillah. Terima kasih semua yang undi baby girl! Hasil undian awak. Syukur. @ajscreamer 😘
.
Dah boleh mula undi! Link dekat bio! 🌹
.
#AydaJebat #AnugerahMeletopEra2017 #AME2017 #PenyanyiMeletop #LaguMeletop #DramaMeletop #PelakonTVMeletop #AJscreamer #Aydahappy πŸ™ˆ

🌹
Once again, another done up by @nuex_rosli for today's photo shoot. Thank you. Loving the make up line by @nrcosmetics_my
Look out for this upcoming piece.. Soon! Muahciked! πŸ’ƒ
.
Rosalinda Ay Amor! Ay Amor! Tiba-tiba feeling macam Rosalinda pulak dalam gambar ni. Dulu balik sekolah je terus on tv sebab nak tengok telenovela ni! Okay! Rosalayda tengah pilih siapa bakal Fernando JosΓ© sambil pintal rambut kepok-kepok selit rose tepi telinga. Hiks!
😝🌹
.
#AydaJebat #Aydafeelingnakjadirosalinda πŸ’‹πŸ‘ 

πŸŽπŸ›πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽˆ
Baru nak bukak hadiah! Thank you semua! Baby girl happy! Nak birthday everyday boleh? Haha! Terima kasih sayang. πŸ€—
.
#AydaJebat #AJscreamer #AydaJebatTurns18 😁

πŸ‘°πŸ»
DRE Spa Collection by @houseofdre_my
.
Use lotion daily to soften, smooth, and hydrate. For best results, massage onto slightly damp skin just after bathing to seal in moisture.
.
πŸ‘  www.houseofdre.com.my
☎️ + 60172859944
.
Live more, complain less.
More smiles, less stress.
Less hate, more blessed.
🌹
.
#AydaJebat #HouseOfDRE #DRESpaCollection

😘
Kosmo today! Thank you team. Habis basah kuyup haritu taraaaa ini hasilnya! Thanks a lot! Jangan lupa beli. πŸ€—
.
___________________________________________________________
.
πŸ’„ MUA | @nuex_rosli
.
πŸ‘— Outfit | Ariani's Sport Attire @arianirtw
.
πŸ–Œ Writer | Nan Hidayat Nan Azmie @daei.azmie
.
πŸ“Έ Photographer | Nooradzrene Mohammed Noor
@nooradzrene @lensarencam
.
πŸ“– Concept Coordinator | Edy Azis Abd. Azizroyazis @royazis
.
πŸ’¦ Prop & Effect Coordinator | Shiddieqiin Zon @shiddieqiinzon
.
πŸ‘« Crew | Nurazwa Zaini & Syefful Ezwan Khalin
.
__________________________________________________________
.
Siapa free pergi booth AJS VIP di NU Sentral sempena Projek Throwbaek Drama! Main game dan dapat hadiah exclusive dari AJS. Thank you team & crew @ajscreamer yang terlibat! Jangan lupa jugak like gambar artis & drama favourite awak di @officialhlive untuk projek ni! 😘
.
#AydaJebat #AJscreamer #ArianiRTW #NakalNakalNakal #HeroinThrowBaekDrama #MalamThrowbaekDrama #ThrowbaekDramaTerbaik #Aydasayangawaksemua

😘🌹
Baby girl dah ready nak jumpa awak semua di Marey Karnival, Dataran Klebang Melaka sekarang! Orang kampung saya tunggu kat sana tau. Kasi gegau satu Melaka! Gegau Melaka Gegau. 😝
.
πŸ’„ Makeup @along_5ruz
.
#AydaJebat #MareyKarnival #NakalNakalNakal #SayaAnakMelaka #GegauMelakaGegau #UlauMelingkauAtasPagau πŸ˜‚πŸ

πŸ€—
Orang cakap kalau nak anaknya kena mengorat emaknya dulu. Ya? Ini mak Nisha! Dia tegas. Okay bagila pikatline power kasi dia, tengok mak cair ke tak. Kalau cair dia kasi lepas anak dia kat awak. Berani? 😏
.
Jangan kasi ayat buat mak Nisha cair sampai mak yang nak kat awak pulak! Haha! Maknya pun single jugak tu. Eh meminta.. πŸ˜‚
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #Maisara #AkasiaTV3 #AydaKirimCinta #Aydanakawakkasipikatlinekatmak

πŸŽˆπŸŽ‰πŸŽ‚
Nak tahu sikit pasal kenid? Perangai? Suka lepak kat mana? Garang ke tak? Masakkan paling sedap saya pernah masak? Ada boyfriend ke? Nah! Video interview untuk birthday haritu. Slide kiri sampai habis. Hahaha! Habis pecah rahsia.. πŸ˜‚
.
Thank you to @redzarosli eh dia cakap tu tipu je tau. Dia yang message kita. Haha! Kantoikan orang la dia ni. Caring angaaaat.. Thank you team Ku Kirim Cinta, Family & A Team. Full video dekat Youtube AJscreamer! @ajscreamer
.
#AydaJebat #AydaJebatTurns25 #AJscreamer #KuKirimCinta #Nisha #Aydamemanggarangdancomel πŸ˜‚πŸŽˆ

πŸŽˆπŸŽ‰πŸŽ‚
May your memories today be warm ones. May your dreams today be dear. May your joy last through the year. Happy Belated Birthday my brother! Umur sudah bertambah. Hihi.. @syarriz_one 😘🎈
.
Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.
.
#AydaJebat #HappyBirthdayAbang #AydaJebatLiveInSingapore

Most Popular Instagram Hashtags