aydajebat aydajebat

1453 posts   2796114 followers   1427 followings

Ayda Jebat  πŸ–Petite

http://twitter.com/Ayda_Jebat

πŸ’ŒπŸ‘«
Teaser episod 3 harini! Excited sebab Nisha dapat belajar dekat Australia! Hahaha baby girl dah terbocor rahsia. Sebab dah bocor rahsia, semua kena tengok episod harini. ❀
.
Bagus Zarul ni.. Macam tu la jadi boyfriend. Nisha nk continue study, dia support. Mesti ada antara korang yang susah nak lepaskan gf/bf kemana mana kan? Ngaku!
.
Jangankan nak pergi study, nak keluar makan dengan kawan, nak selangkah keluar rumah pun dah bising! Takut naww kekasih kena ngorat. Kalau kekasih kat luar, kejap-kejap call sampai phone tu nak pecah asyik ringing! Takpun call kawan-kawan dia cari dia katmana. Ha! Takpun kejap-kejap friend finder. Ada kan? 😝😏
.
Relax wak.. kalau dia sayang kita, dia setia. Lain la kalau awak asyik kena tipu dengan dia je. Itu memang wajib tinggalkan je. Sebelum tinggal, bedok dia dengan kayu 50 kali. Haha! Ganashhhh tak.. πŸ˜‚πŸ‘Š
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #Zarul #RedzAyda #AJscreamer #TerimaKasih #TontonMacamVIP #Aydakakipukul 😾

πŸ‘­
I’m so glad you came into my life. You’ve always been great at sharing and caring.. Best wishes on your special day. Happy Birthday. I love you forever. My strong girl. ❀️
.
Tag bestfriend awak! 😘
.
#CacaaDadaa4ever #25tahundahkita #CacaadahkawinDadaabilalagi

πŸ‘«πŸ’Œ
Episod 2, jam 6.58 petang kejap lagi ni! Tweet sampai trending mcm semalam ok! Baby girl reply kat twitter! Love You! ❀️
@tv3malaysia @dramasangat @ajscreamer @tontonmy
@redzarosli @redzayda.official
.
Mak siapa yang takut kalau nak lepaskan anak dia belajar luar negara? Atau takyah sampai luar negara, kadang nak study jauh sikit pun takut. Takut nanti rindu, apa-apa jadi susah..
.
Ni yang jadi kat Nisha! Nak study jauh, mak tak kasi.. Kenapa tak kasi? Sebab mak tanya Nisha nak study apa? Nisha jawab "nak study macam mana nak mencintai bakal imam Nisha seumur hidup" hahaha! Nak kena pelangkong Nisha ni. Gatai punya budak kecik. πŸ˜‚
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #TerimaKasih #TontonMacamVIP #AJscreamer #RedzAyda #Aydagataikenapa #Aydatakuad πŸ˜…

πŸ’ŒπŸ‘«
Saya tak buat badan macam awak. Sado. Haha! Kanak-kanak ribena kembali. Okay dialog Farhan tu tak habis. Rasanya siapa boleh habiskan dialog dia? Drama yang kita pernah berlakon! Scene apa? Teka! Kalau teka betul, esok belanja video buli. @redzarosli

Clue : Orang Gaji. 😝
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AJscreamer #TerimaKasih #TontonMacamVIP #Aydakenabuli πŸ˜‚πŸ˜…

πŸ‘«πŸ’Œ
Terima Kasih semua yang tengok, comment and tweet! 1st episode trending! Jumpa lagi esok! Siapa tak sempat tengok tadi boleh tengok dekat tonton.com.my πŸ–
.
Comment sikit episod 1 ok ke tak? Next rasanya apa jadi? Zarul pengsan. Ke Zarul buat buat pengsan sebab nak manja dengan Farhan? πŸ˜‚πŸ˜
.
@tv3malaysia @ajscreamer @tontonmy @dramasangat @redzarosli @fahadiman @fizzfairuzofficial @juliafarhanamarin @zarinazainuddin_ @rosnahjohari_rj @royazman30 @zaidaismail @redzayda.official
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AkasiaTV3 #AJscreamer #TontonMacamVIP #Aydahappy πŸ€—

πŸ‘«πŸ’Œ
Mengganas pulak wolverine ni. Panggil woi woi woi! Panggil la cik adik manis ke.. Pwincess ke.. Baru la Nisha cair. Ada ke woi dia panggil kita wak! Tak pandai mengorat la Redza ni! Eh Farhan ni! Redza pulak. Sorry typo.. haha! Typo angaaat.. @redzarosli πŸ˜πŸ˜‚
.
Episod 1 malam ni! Jom tweet #KuKirimCinta okay! Jumpa kejap lagi! Standby depan tv or boleh tengok dekat tonton.com.my
Excited! See you! Love you! Nisha dah ready! πŸ–πŸ˜˜
@tv3malaysia @dramasangat @tontonmy @redzayda.official
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AkasiaTV3 #AJscreamer #TontonMacamVIP #MataManaMata πŸ€—

πŸ˜β›…οΈ
Zarul tengah usha Nisha la tu.. Tak boleh nampak perempuan lawa. Haha! Lawa la sangat. Kalau nak tau Zarul tu siapa dengan Nisha, 6.58 petang ni tengok drama 'Ku Kirim Cinta' slot Akasia di TV3. πŸ’ŒπŸ‘«
@tv3malaysia @fahadiman @dramasangat
.
Trick biasa nak usha masa study dulu? Makan tempat biasa dia makan! Tak dapat borak, dapat tengok pun jadi la.. kan?
Atau buat buat nak study group sama sama. Study 30% , borak suai kenal 70%. Siapa pernah guna trick ni mengaku jelah. Haha! 😝
.
Korang rasa selain dari trick ni ada lagi tak usaha lain untuk mengorat? Manatau boleh guna. Gitcheww.. πŸ˜‚
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #FahadIman #Zarul #BukanSengajaAkuBerdusta #AkasiaTV3 #AJscreamer #TerimaKasih #TontonMacamVIP #RedzAyda ❀️

🌸🌸🌸
This year Ariani RTW have come up with the Most Glam, Finest Quality & Affordable desserts that will make your Raya extra bit sweeter & luscious! Nyum! Nyum! 🍰
@arianirtw @arianiluxe @galeriariani
.
Thank you pilih baby girl lagi this year! Hehe! Yang dah tak sabar nak shopping baju raya, tunggu apa lagi.. Baju Ariani cepat habis girls! Baik beli cepat kalau nak nampak manis nak pergi bakal rumah mak mentua nanti. Esok lusa baby girl upload baju lain okay! 😏
.
Sekarang dah bole beli secara online! Worldwide shipping! Hebat!
πŸ€—
www.arianionline.com
.
🌸 Walk in boutique :
Ariani RTW, Jakel Mall Kuala Lumpur
Ariani RTW, Wisma Jakel Shah Alam
.
#AydaJebat #AydaJebatXAriani #ArianiRTW #ArianiLuxe #ArianiLebaran2017 #SemuaUntukmu #Aydaadabanyakbajuaraya 😘

πŸ–β›…οΈ'
Good morning! Siapa yang dah bangun jom tengok 'Sembang Seni' jam 11 pagi di Astro Awani 501. Thank You kak Fida and team! Banyak benda baby girl share! Tengok kejap lagi tau! @501Awani πŸ€—
.
Stay je depan tv! Baby girl live untuk @meloditv3 harini. Today Farhan kata dia nak jadi host untuk Melodi! Dia kata dia lagi hebat dari Nisha. Okay. Kita tengok kehebatan beliau. @redzarosli πŸ˜‚
.
Dah tau rupa anak awak cute macam mana kan nanti? Ok boih.
😝😊
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AJscreamer #MelodiTV3 #501Awani #SembangSeni #COYG

πŸ’ŒπŸ‘«
Cinta sukar dimengerti. Lebih sukar jika tidak cuba untuk difahami. @redzarosli ❀️
2 hari lagi, Ku Kirim Cinta.
6.58 petang, Akasia @tv3malaysia
.
πŸ‘— Top @arianirtw
.
Semua AJS tulis nama twitter anda di bawah! Baby girl nak spot check. Haha! Macam pengawas sekolah kan. Meminta eh semua tukar nama watak dalam drama Ku Kirim Cinta. @ajscreamer 😏
.
#AydaJebat #RedzaRosli #Nisha #Farhan #KuKirimCinta #RedzAyda #AJscreamer #BukanSengajaAkuBerdusta #TontonMacamVIP #TerimaKasih #ArianiRTW #AydaSayangAwak 🏝

🐝🐰πŸ₯πŸ¦‹
Nak bangun pagi cantik macam baby girl kat atas tu? Minum Aurawhite Sparkle Diamond! Hahaha! Untungla bangun pagi dah macam Rosalinda Ayamooooor.. Baby hair sejenis menyulam. πŸ˜‚
.
☎️ @aurawhiteofficial
.
πŸ– Makeup @alhaalfa
πŸ– Photo @nabil_nadir
πŸ– Editor @rockinstudio
.
'Don't let someone dim your light simply because it's shining in their eyes.'
.
#AydaJebat #Aurawhite #AurawhiteSparkleDiamond #AJscreamer #ShakeShakeUolls #RugiKalauTakCuba #Sideburnnakkemanatu πŸ˜‚

πŸπŸŽ‚
Terima kasih selalu ada untuk saya dan juga semua. Happy Birthday leelee! Enjoy every moment of your life!
Dadaa & @ajscreamer love you! Love you so much! ❀️
.
'Being honest may not get you a lot of friends, but it'll always get you the right ones.'
.
#Leeleedahtuatapinampakmuda #Ateam #AJscreamer

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags