aydajebat aydajebat

1418 posts   2721722 followers   1416 followings

Ayda Jebat  Petite🌼

http://www.abpbh.com.my/

πŸ™πŸ»πŸ€—
Lovely comments dekat Youtube channel Meletop. Antara highest viewers dekat Youtube untuk performance malam AME2017. Thank you! Banyak kekurangan, nanti baby girl improve lagi insyaallah! Doakan. πŸ€—
.
Sikit bts before concert. 2 days training sebab busy shooting! Sempat lari training. Thank you semua yang beri kerjasama dengan baik. See you dekat next concert! Full video nanti baby girl upload dekat channel AydaJebat okay? Boleh la usha geng kuehtiawlaici so salty. @budakjoget yang helok helok tu. Ramai single, bole la dm dorang. Now! Lalalaa.. πŸ˜‚
.
#AydaJebat #AME2017 #NakalNakalNakal #BudakJoget #BudakJogetSangatNakal #NakalNakalNakalRemix

πŸ˜‚πŸ˜πŸ€”
Rest sekejap dari gambar AME. Hm.. Nisha tengah ambil mood, mata pun dah macam panda ni sebab banyak scene sedih episod episod lepas ni dalam drama Ku Kirim Cinta ni.
.
Kalau baby girl sedih, awak sedih tak? Orang yang awak tunggu, yang awak sayang, yang awak cinta tinggalkan awak. Selamanya.. Sedih? Kuatkan Nisha. πŸ˜”
.
Amaran! Jangan close up gambar di atas. Nanti nampak misai dan bulu tangan baby girl. Dah tak baby la kalau camni! Baby tahun monyet.. faham faham la yer. Okay Nisha nak sedih balik! Boih! πŸ’πŸ˜‚
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #AkasiaTV3 #TV3Malaysia #AkasiaRamadhan #AJscreamer #Aydasayangawaksemua

❀️
Be thankful for all the struggles you go through. They make you stronger, wiser and humble. Alone we can do so much little, together we can do so much. Stay together, forever.
'I Love You Forever @ajscreamer '
.
#AydaJebat #AJscreamer #SiJantungHati #AME2017

😘
A special thanks to Budak Joget & Abam Sepet for making that performance night, a vibrant number! You guys were superb! The dance number done on Remix Nakal3 was with such "Saltiness" that one can literally have a heart attack! I almost did towards the end of the performance. Tercungap jugak baby girl. Haha! You guys were bringing it ON on that stage. Indeed a night of celebration.
.
Thank you all for making my night a sweet salty meletop kevavoom night that I will always cherish dearly! Full video ada dekat Youtube channel Meletop @meletop
.
Next video, next caption! Nak video bts tak? Lagi nakal teruk. Asyik gelak, main-main je. πŸ˜‚
.
❀️ @budakjoget @fuzzwayne @faruqsuhaimi @zaidywalawei @kalaithedancerman @farhialushi @tmfaris @redzarosli
.
A person who feels appreciated will always do more than what is expected.
.
#AydaJebat #AME2017 #NakalNakalNakal #BudakJoget #NakalNakalNakalRemix #Aydasukaversionnakalni πŸ˜‚πŸ˜

πŸ†
Alhamdulillah. Terima kasih semua yang vote lagu Pencuri Hati untuk Lagu Meletop AME2017. Semoga lagu-lagu baby girl akan terus mencuri hati awak semua! Curi hati ok kan? Tak curi boyfriend, ke shuben hakak. Mau kena ketuk kepala dengan senduk nanti. Swipe left for more lovely photos! Leviu! ❀️
.
Stay together, stay strong, stay humble & kind.
Im so proud of you @ajscreamer πŸ€—β€
.
πŸ’„ Makeup @alhaalfa
πŸ’πŸΌ Hair @dhiyaurrahman_
πŸ‘— Dress @syafieq_ayman
πŸ“Έ Photo @rockinstudio
.
The reason why people give up so fast is because they tend to look at how far they still have to go, instead of how far they have come.
.
#AydaJebat #PencuriHati #AJscreamer #AME2017 #LaguMeletop #Aydacurihatiawak #Aydasayangawaksemua 😍

πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„
Your favourite girl! Ching. Girl la sangat. Thank you semua yang tengok #AME2017 semalam! Gambar lain dan video menyusul! Love you guys! Sabaq sat.. Tenung gambar ni dulu okay! πŸ˜‚πŸ˜˜
.
πŸ’„ Makeup @alhaalfa
πŸ’πŸΌ Hair @dhiyaurrahman_
πŸ‘— Dress @syafieq_ayman
πŸ“Έ Photo @rockinstudio
.
#AydaJebat #AME2017 #NakalNakalNakal #AJscreamer

πŸ¦‹πŸ‘ΈπŸΌ
Nervous AME2017 malam ni? Relax! Ada rezeki insyaallah. Terima kasih semua yang setia vote baby girl dan artis favourite korang. Yang penting tonight semua enjoy! Baby girl perform dengan @budakjoget so salty kuehtiaw laicihhh! πŸ˜‚
.
Kena tengok AME malam ni special sebab trailer Filem Pinjamkan Hatiku akan di tayangkan malam ni! Super excited! Jangan nangis masa tengok trailer tu nanti. Tu baru sikit je kita belanja. Kalau filem betul-betul, habis baju orang sebelah basah awak pinjam buat lap air mata. Haha! 9 malam di Astro Ria tonight! See you. 😍
.
Schedule baby girl pack gila a few days ni. Okay tipu. Bukan a few days, tapi everyday! Tak risau sebab ada Aurawhite Sparkle Diamond! Banyak kelebihan dan manfaat. Kekal cergas & putih gebu dengan Aurawhite Sparkle Diamond! Rugi kalau tak cuba. Shake Shake Uolls. AME2017 di aurakan dengan Aurawhite! @aurawhiteofficial πŸ’πŸΌ
.
πŸ’„ Makeup @ezal_ezlizan
πŸ‘— Dress @syafieq_ayman
.
#AydaJebat #AME2017 #Aurawhite #ShakeShakeUolls #RugiKalauTakCuba #PinjamkanHatiku #LailaSafitri AJscreamer #Aydamemangmanis #Babygirlsocute πŸ‘ΈπŸΌπŸ˜

πŸ€—πŸ€—πŸ€—
Happynya dapat jumpa orang Terengganu! Ramai gila! Thank you semua yang ada tadi. Thank you jugak @ajscreamer Tganu yang ada tadi! Insyaallah ada rezeki jumpa lagi. Tak dapat kepok lekor! Macam kena datang lagi je ni. Nak ke? Peteh Tganu Peteh! 😏 @timorfest
.
Baby girl terus fly balik KL ni. Rehearsal AME! Siapa tak sabar nak tengok AJ feat. Budak Joget? Nak tengok sikit tak? Nak tengok vote dulu! 😝
.
#AydaJebat #TimorFest #NakalNakalNakal #AME2017 #AJscreamer #PetehTganuPeteh #Aydanakkepoklekorganu 😭😬

πŸ€—πŸŒΉ
See you tomorrow orang Ganu! 4.30 petang di Terengganu Trade Centre okay? Kepok lekor jangan lupa bawak! @timorfest
.
πŸ’„ Makeup @ezal_ezlizan
.
Sambil tenung gambar baby girl yang manis tu, why not vote untuk ABPBH30! Tak banyak masa dah untuk undi. Link dekat bio. Kalau keluar "Minta Maaf" harap bersabar. Teruskan usaha anda okay? Jangan putus asa. Awak semua kuat! @ajscreamer πŸ€—β€
.
Hah! Lusa jumpa dekat Konsert Tonton pulak!
Banyak masa untuk kita berdating kan. Lepas rindu! See you.
@tontonmy 😘
.
#AydaJebat #TimorFest #ABPBH30 #NakalNakalNakal #AJscreamer #TontonMacamVIP #Aydasayangawak

πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚
I want to thank you for not just being there for me when I needed you, but being there for me all the time. May every moment of your life be as wonderful as our friendship! Happy birthday my brother! Adik love you! Muka garang-garang nak kemana tu.. takut. hihi!
❀ @padinpadin
.
A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.
.
#AydaJebat #Adikloveyouabang 🌹

πŸ™…πŸ»πŸ’πŸΌπŸ™‹
3 Gadis Manis dah sampai ke penghujung! Macam adik beradik, gaduh macam mana pun mesti baik balik. Air dicincang takkan putus. Gitcheww.. Akan rindu Nadia & Aisyah! Rindu Kak Melati & Josh sekali. Boleh tengok drama 3 Gadis Manis secara online di
www.3gadismanis.com.my sekarang! πŸ€—
.
Ingat! Duduk serumah dengan housemate jangan gaduh-gaduh. Kena sikit lebih kurang, sayang menyayang cinta dikenang perasaan menjadi rinduuu.. haha! Menyanyi pulak Mimi ni. Eh! Kalau ada housemate suka menyanyi lagu Ayda Jebat, awak pulak tak berapa minat Ayda Jebat mesti sakit hati kan? Sabar tau.. Lagu saya memang favourite orang ramai. Ada yang tak suka tapi diam diam hafal. Jangan tipu kita wak.. Hehe! Wek.. 😝
.
#AydaJebat #3GadisManis #Mimi #AstroGempak #NakalNakalNakal #Aydamemangnakal #Kitamemangmanis #AJscreamer

🌴🌊
Jangan sangka air yang tenang takde buaya.
Jangan sangka orang diam, awak boleh pijak kepala.
.
Fuh! Relax Nisha! Jangan marah-marah.. tak guna marah benda yang takde faedah. Focus! Marah marah pun muka manis kan? Lagi manis dengan top @arianirtw tu dan kalau ada Farhan kat sebelah. Sejuk sikit hati. Haha! Eh tapi jangan bagi Nisha marah betul betul. Nak tau apa jadi buat la.. Tengok nanti. Don't play play bak kata Phua Chu Kang. 😝😏
.
Respect yourself enough to walk away from anything that no longer grows you.
.
#AydaJebat #AJ #KuKirimCinta #Nisha #AJscreamer #ArianiRTW #AydaAnakJebat #SmileMore #BabyGirlSomel πŸ˜˜πŸ€—

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags