[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aydajebat aydajebat

1527 posts   2879690 followers   1432 followings

Ayda Jebat  πŸ–Petite

http://twitter.com/Ayda_Jebat

😊❀️
Nisha pakai hadiah pemberian Arwah Zarul. Terima Kasih Zarul untuk kiriman yang berharga untuk saya ni. Penuh makna tersirat.. Episod sedih harini.. Nisha datang untuk melawat pusara arwah Zarul.. Ku Kirim Cinta sekarang di @tv3malaysia atau yang kat luar boleh tengok di portal @tontonmy
.
🌸 Top & Shawl @arianirtw @galeriariani
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #RedzAyda #TerimaKasih #AidilfitriMacamVIP #AJscreamer #ArianiRTW #Nishatakuad

πŸ’πŸΌπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ
Thank You for coming @melakaboy walaupun rumah tak jauh sangat. Melaka kecik je. Huhu. Dia cakap nak diet tapi tambah 3 kali nasi dengan sambal daging! Kih kih kih! Raya raya pun sempat meeting pasal kerja. So my new single akan release soon! Siapa tak sabar? Kita tak shaaaabaaaar wak! @paranormalmy 😝
.
πŸ‘— @arianirtw
.
#AydaJebat #ArianiRTW #ParanormalMY #ParanormalRecords #KitaParanormal #MelakaBoyMelakaGirlBergabungMeletops πŸ˜‚

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Papa :
Send this to your fans and friends! Ucapan, Selamat Hari Raya Semua. Ada yang berkenan tak?
.
Kita :
Erk? Buat hal eh papa. πŸ˜“πŸ€”
.
.
Miss you and will see you soon Pa! Raya tahun ni lambat sikit dapat raya dengan Papa sebab baby girl fly Penang esok! See you guys di Prangin Mall esok orang Penang! Nendiaaa.. πŸ‘
.
Jangan esok dia ada kat Penang jugak sudah la. Cari calon kat Penang pun bulih Pa. Calon untuk dia ok bukan untuk saya. Kboih! πŸ˜‚
.
#AydaJebat #Jebat #PapaBuatHal #PapaSayaHandsome

🌸🎊🌸🎊🌸🎊
Filem Pinjamkan Hatiku akan temui anda semua soon! Laila Safitri dah tak sabar nak buat awak semua nangis teruk. Siapa dah tak sabar nak tengok filem arahan pengarah hebat abang Osman Ali? @osmanali_nuansa @filempinjamkanhatiku πŸ˜’πŸ€”
.
#AydaJebat #LailaSafitri #PinjamkanHatiku #OsmanAli #ComingSoon #Aurawhite #Aydataksabar

🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿
Salah silap harap dimaafkan. Selamat Hari Raya Semua! Tahun ni awak baju colour apa? Sama dengan baby girl tak? πŸ€”πŸ’š
.
πŸ’š @arianirtw @galeriariani
.
#AydaJebat #Jebats #ArianiRTW #TerimaKasih #GengRayaMelaka πŸ›

❀️ 11 June 2017.
Raya sudah pun tiba, hati sayu kenangkan anak-anak comel ni.. Terima Kasih semua @ajscreamer yang sudi berbuka, berkongsi rezeki, beri sedikit kasih sayang & membahagiakan mereka walaupun sekejap. Yang menghulurkan bantuan dan mendoakan mereka, semoga dimurahkan rezeki dan diberkati. Ini saja yang mampu di beri. Saya bangga dengan awak semua AJS.
.
Sesungguhnya, kita harus bersyukur dengan segala nikmat yang diberi kerana ada yang lebih susah dari kita. β€οΈπŸ™πŸ»
.
Sesiapa yang nak menderma atau beri bantuan dari segi apa pun kepada anak-anak comel ni boleh check info dibawah.
.
🏠 Rumah Jagaan Cahaya Kasih Bestari
πŸ“ No. 2 Jalan Dalwu UJ/99 Seksyen U5 Shah Alam
☎️ 0162516515
.
#AydaJebat #AJscreamer #AJSVIP #IftarAydaJebatAJS #AirmataSyawal #ATeam #Aydasayangawaksemua ❀️

πŸ¦‹πŸ¦„πŸ¦‹πŸ¦„πŸ¦‹πŸ¦„
Okay! #TeamRayaKL yang nak join baby girl and abam sepet today ada preview Episod 26 Drama Ku Kirim Cinta di Sri Pentas TV3. Boleh datang pakai baju kurung & melayu standby awal depan lobby. Preview jam 8 malam!
.
Straight recording Mak Cun kalau nak stay. Yang tak datang tengok kita kat 'Raya Sakan Mak Cun" jam 11 malam di @tv3malaysia okay?
.
Kat sana ada foodtruck, jualan dari selebriti popular dan macam-macam aktiviti. Baby girl sanggup bersama awak semua di malam raya walaupun mama saya dah tunggu nak hempuk saya dengan senduk kat Melaka tu. Tak reti nak balik ke dia kata. Haha!
Esok raya baby girl benjol kat kepala la nampaknya.
πŸ˜‚
.
Okay, siapa datang comment kat bawah "Saya datang!"
.
πŸ¦‹ Smacky Smores by @arianirtw
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #RayaSakanMakCun #TerimaKasih #ArianiRTW #AJscreamer

🌺🌺🌺🌺🌺
Raya ke 3! Jumpa semua orang Penang! Cheq beraya kat sana la nampaknya.. bulih makan pasemboq! Beli jeruk Pakli! Nasi kandaq!
Siapa #TeamRayaPenang comment kat bawah lekaih!
.
🌺 Venue : Prangin Mall
🌺 Time : 4.30 Petang
🌺 Date : 27th June 2017 (Raya Ke 3)
.
#AydaJebat #PranginMall #AJscreamer #Aydanaknasikandaq

πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠ
Raya dah nak tiba! Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri kepada semua. Maaf Zahir dan batin.. Salam #TerimaKasih kepada semua yang pernah membantu baby girl dari segi apa pun termasuk juga yang mendoakan saya! Syukur dengan nikmat diberi. Semoga raya kita diberkati. 🎈
.
πŸ’„ Makeup @alhaalfa
πŸ‘— Outfits @altelia_amani
.
Comment dekat bawah ucapan raya awak untuk saya! 🎈
.
#AydaJebat #TerimaKasih #Aydasayangsemua

πŸŽͺπŸ°πŸΏπŸ­πŸ¬πŸŽ‚
Happy birthday to one of my special person, who will be special till the end insyaallah. Selamat Ulangtahun yang ke... hehe! Semoga cepat dapat jodoh! Kalau tak, balik kampung mesti dapat soalan "bila nak kawin?" Hihi! Love you @aaryzaaw @ajscreamer ❀️
.
πŸ‘— @syafieq_ayman
.
#AydaJebat #ATeam #MyTeamIsTheBest #AJscreamer

πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
Baby girl sempat buat facial before raya! Yay! Rasa fresh! Barulah muka berseri-seri. Jauh berbatu-batu pun bakal mak dan pak mertua boleh nampak. No more kelamsss.. πŸ˜‚
.
Thank you to @prinzgiampapamedisuite for the GST treatment!
See you again doctors! @hata010 @dr.nadialadin
.
πŸ’Ž Promotion :
2 session for RM500 only with Swiss Beauty Booster worth RM288 free gift!
.
#AydaJebat #Prinzgiampapamedisuite #Aydaberseri πŸ˜πŸ€”

☹️😭
I never gave up on you. I always think of you before I fall asleep. The words you said. The things we laughed about, and the silent moments we shared. I miss you Zarul. Tenanglah awak di sana.. ☹️
.
Pesan.
.
Disaat ku tiada nanti, tiada lagi disisimu
Jangan kau bersedih dan menangis
Engkau insan yang ku sayang
Yang paling ku kasih dirimu
Amat bererti dihidupku
.
Nanti diakhir nafasku
Lihatlah ku buat kali yang terakhir
Doa doakan la aku
Disaat aku menghadap-Nya
.

Macam mana episod harini? Sedih? Duka.. Saya terluka.. ☹️
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #Zarul #RedzAyda #RamadhanMacamVIP #TerimaKasih #AJscreamer #Aydasedih

Most Popular Instagram Hashtags