[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aydajebat aydajebat

1712 posts   3103227 followers   1497 followings

Ayda Jebat  WatchMe #MATA

https://youtu.be/XIG-yeHP5l4

πŸ¦‹πŸŒΈ
Laila Safitri tak sabar nak jumpa awak semua di Road Tour sebelah Selatan. Jumpa baby girl, pelakon filem Pinjamkan Hatiku, Pengarah @osmanali_nuansa & ramai lagi esok dan lusa. Tag kawan atau family yang berdekatan lokasi roadtour! @filempinjamkanhatiku
.
____________________________________________________________
.
πŸ¦‹ 25 November 2017
🌸 MM Cineplex City Square, Johor Bahru - 1 Petang
🌸 TGV Tebrau City, Johor Bahru - 4 Petang
.
πŸ¦‹ 26 November 2017
🌸 GSC Dataran Pahlawan, Melaka - 12 Tengahari
🌸 GSC Palm Mall, Seremban - 5 Petang
.
___________________________________________________________
.
Filem Pinjamkan Hatiku keluar 30 November 2017. Semua dah bersedia nak menonton kisah cinta dan pengorbanan yang tiada penghujungnya? Walau jauh dari mata, hati ini milik kamu..
.
πŸ‘• @hashtagsrihartamas
πŸ‘‘ @frkl21
.
#AydaJebat #PinjamkanHatiku #LailaSafitri #30November2017 #RoadtourPinjamkanHatiku #Aurawhite #OsmanAli #AJscreamer #SetiapDegupJantungIniMilikKamu #Aydabuatmataawakrabak

β™₯️
Siapa suka Senja Nan Merah version baby girl & Hazama kena vote! Last day harini. Omg! Vote now guys. Vote di www.hotfm.com.my or swipe up my igstory! @hotfm976 πŸ”₯
.
🎀 FB Live Hot
🎀 Penyanyi Wanita Hot
.
Thank you semua yang suka. Over 2 million views di FB HotFM. Yay! Yang belum tengok boleh cari dekat Youtube channel Hot TV. 😘
.
#AydaJebat #AydaJebatXHazamaDanThePenglipulara #HotFM976 #SenjaNanMerah #AJscreamer #FBRockHot #TopHot2017

πŸ’”πŸ˜’
Kita sayang awak Sofia. Kita ada ayah, mak dengan awak je.. Jangan buat kita macam ni.. Kita nak awak sihat..
Episod 1, semalam. Siapa rapuh tengok scene ni? πŸ˜”
.
Malam ni lagi rabak.. 10 malam @tv3malaysia janji tengok?
Yang tak sempat tengok boleh subscribe dan tonton di @tontonmy
.
#AydaJebat #DekatkanJarakKita #Alyssa #AlyssaSofea #AJscreamer #DramaSangat #TontonMacamVIP #JSPictures #SamarindaTV3 #MaafkanAlyssa #Aydabuatmataawakrabak

😒
Cari #DekatkanJarakKita ada post video ni. Thank you @ayualya for the video. Sorry buat adik kecil tu nangis. Kita harap adik dapat rasa kasih sayang antara Alyssa dan Sofia. Bukan darah daging tapi rasa cinta, kasih sayang dan pengorbanan tu lebih dari keluarga sendiri. Yang kecil boleh mengerti, yang besar apatah lagi kan?
.
Hope lepas ni sama-sama kita buang sifat dan rasa kebencian sesama sendiri, dan mari sayang menyayangi sesama kita kan lebih baik? Hidup lebih bahagia bukan?
.
Episod 2 malam ni. 10 malam di @tv3malaysia okay. Dah sedia?
.

#AydaJebat #DekatkanJarakKita #Alyssa #AlyssaSofea #DramaSangat #SamarindaTV3 #TontonMacamVIP #AJscreamer #JSPictures #MaafkanAlyssa #Aydabuatmataawakrabak

β™₯️
Alhamdulillah. Episod 1 Dekatkan Jarak Kita trending semalam! Alyssa & Alyssa Sofea pun trending. Syukur. Terima kasih semua yang sudi menonton. Good start, bismillah. @tv3malaysia
.
Trending dan rating tinggi tu bonus, tapi harap nilai murni yang ingin kita sampaikan dalam drama itu melekat di hati penonton itu yang saya dan team mahukan. Amin. β™₯️
.
#AydaJebat #DekatkanJarakKita #Alyssa #AlyssaSofea #SamarindaTV3 #AJscreamer #DramaSangat #TontonMacamVIP #JSPictures #MaafkanAlyssa #Aydabagimataawakrabak 😒

β„οΈπŸŒ¬
πŸ¦‹ Dress | @kashfizulkufli
πŸ¦‹ Makeup | @alhaalfa
πŸ¦‹ Venue | @telang18
.
Malam Gala Filem Pinjamkan Hatiku tonight, sebab takut busy baby girl post awal untuk drama Dekatkan Jarak Kita. Hope this drama and filem dapat tempat dekat hati awak semua. Amin. πŸ™πŸ»πŸ˜Š
.

Let’s do this guys! Keep tweeting hashtag #DekatkanJarakKita & #Alyssa later baby girl spot check! 10 malam ni, @tv3malaysia .
Episod 1 dah mencabar. Trust me. Rugi siapa tak tengok! β™₯️
.
@ajscreamer @dramasangat @tontonmy @syafiqkylez @catrionabrianross @lala.wansharmila @azhan_rani @aishah_atan @nadia.brian @sheilarusly_jspictures @rienadiana_ @rajahakim_ @haqiemrusli98_ @jinggo_jspictures @realjspictures
.
#AydaJebat #DekatkanJarakKita #Alyssa #AlyssaSofea #AJscreamer #DramaSangat #TontonMacamVIP #SamarindaTV3 #JSPictures #TergantungSepi #Aydasediatisu

πŸ’”πŸ˜”
Bila orang yang awak sayang nak kawin dengan kekasih awak.
I’m sorry Sofi. Siapa pernah rasa macam Sofi rasa? Maafkan Alyssa.. Kita buat sakit awak jadi lagi teruk. Maafkan kita.. 😒
.
Dekatkan Jarak Kita, Episod 1 jam 10 malam ini di @tv3malaysia . 1st episode dah buat saya sesak nafas. Jangan lupa tengok.. 😣
.
@ajscreamer @dramasangat @tontonmy
.
#AydaJebat #DekatkanJarakKita #Alyssa #AlyssaSofea #DramaSangat #TontonMacamVIP #Aydamatamasukhabuk

🌾🌾🌾🌾
Drama Dekatkan Jarak Kita bermula esok. 10 malam, Setiap Isnin hingga Rabu di @tv3malaysia dah boleh start tweet esok. 😊
.
Subscribe @tontonmy dan Tonton Macam VIP secara online, anytime & anywhere. Alyssa & Sofea kecil & remaja. Cute? Nasib baik ringan dik.. Kalau dukung Anyel mau bongkok sampai ke tua. Cc @danialjebat πŸ’š
.
β€˜Membahagiakan orang yang anda sayang itu sangat bahagia.’
.
#AydaJebat #AJ #DekatkanJarakKita #Alyssa #AlyssaSofea #TontonMacamVIP #DramaSangat #JSPictures #SamarindaTV3

πŸ’›β€οΈ
Dia Sofea. Saya Alyssa. Pemergian dia buat saya jadi Alyssa Sofea.
.
Drama Dekatkan Jarak Kita akan menemani anda bermula@pada 21 November, setiap Isnin hingga Rabu jam 10 malam di Samarinda, TV3. @tv3malaysia @dramasangat @tontonmy
.
*Abaikan sideburn babygirl. 😬
.
#AydaJebat #DekatkanJarakKita #Alyssa #AlyssaSofea #JSPictures #DramaSangat #TontonMacamVIP #SamarindaTV3 #Aydabersedia

🌼🌸 Makeup @ezal_ezlizan
β€˜Sometimes it takes the worst pain to bring about the best change.’ πŸ’›
.
#AydaJebat #AJscreamer #DekatkanJarakKita #PinjamkanHatiku #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe

😘
He s not coming to the roadtour, so papa buat pesanan. Siapa faham? πŸ’πŸ»β€β™‚οΈ
.
Papa tanya baby girl ni berapa payment dia buat video promo ni. Haha! πŸ˜‚
.
#AydaJebat #Jebat #PinjamkanHatiku #AJscreamer #Aurawhite

πŸ’πŸΌπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ
Kosmo sekarang dah ada TV Kosmo. Tahniah! Semoga terus sukses dan dapat memberi input yang terbaik & terkini selari dengan penggunaan internet yang masa kini. Sekarang semua di hujung jari! @kosmo_online β™₯️
.
Harini pelancaran TV Kosmo boleh tonton live jam 3 petang di Youtube TV Kosmo, Website Kosmo Online & Live di Facebook Kosmo Online. Baby girl dan ramai lagi artis ada kejap lagi.
See you di live nanti. β™₯️
.
Well, problem biasa kalau nak buat video. Mesti banyak take! Tapi yang perfect mesti yang first take. Siapa selalu ada problem ni?
Dah kenapa siap nak berchak chak! πŸ˜‚
.
#AydaJebat #AJ #KosmoOnline

Most Popular Instagram Hashtags