aydajebat aydajebat

2,230 posts   4,342,159 followers   1,426 followings

Ayda Jebat  ๐Ÿฃ @sassu.my

๐Ÿ’œ
.
Alhamdulillah. Terima kasih semua yang datang. Thank you to my ATeam for this. Semoga hubungan dan kasih sayang sesama kita kekal sampai bila-bila. Amin. Yang tak dapat datang, insyaallah rezeki lain hari. Salam Ramadhan & Selamat Hari Raya dari kami. ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿฌ Powered by @ajscreamer
.
๐Ÿฌ Sponsors
.
@watsonsmy
@rexonamalaysia
@galeriariani
@sassu.my
.
#AydaJebat #AJscreamer #MyBigFamily

๐Ÿ’›
.
No one has ever become poor by giving. Bersedekahlah.
Eh! Senyum pun dikira sedekah kan? Nah! ๐Ÿ˜Š
.
@galeriariani @arianirtw
.
#AydaJebat #AJscreamer

๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹
.
Kurang apa lagi yang harus ku beri.
.
Click link on my bio.
.
#AydaJebat #AJscreamer #ManaAdaHatiYangInginTrusDisakiti

๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹
.
Thank you Klang Parade. See you this weekend, 26th May 2019 di Ipoh Parade okay semua. Jaga diri semua. Doa yang baikbaik. ๐Ÿ’˜
.
๐Ÿฌ Petunia @arianirtw @artwcatalogue
๐Ÿฌ MUA @along_5ruz
๐Ÿฌ Photo @rockinstudio
.
#AydaJebat #AJscreamer #ArianiRTW #ArianiFloraya19

๐Ÿ’˜
.
Agak berjaya adinda bercakap dengan penuh sopan disitu. Alhamdulillah.. So here you go! Weekends ni shopping baju raya dekat Jakel atau shopping online di jakelstore.my okay kakak abang? @jakeltextile
.
Iโ€™m using my own collection AydaJebat X Jakel. So this year agak nya raya pertama colour apa? ๐Ÿ˜Š
.
#AydaJebat #AydaJebatXJakel #JakelBarulahRaya #IngatRayaIngatJakel #SeronoknyaRayaBersamaJakel

๐Ÿ’˜
Salam Jumaat semua. Pergi solat Jumaat tak tu?
Get @sassu.my and @anasism di butik @frkl21 okay girls!
Have a good day everyone. Takecare! ๐Ÿ’œ
.
#AydaJebat #SASSU #SASSUMY #SASSUbyAydaJebat #Anasism #AJforAnasism

โœˆ๏ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ
Raya holiday lama and taktau nak pergi mana? Yuk ke Jakarta! Check-in di Ascott Jakarta aja bapak-bapak ibuk ibuk. Biliknya bagus, makanan enak, ada gym, spa untuk massage dan banyak lagi kemudahan yang ada. Check out @ascott_indonesia guys! โ™ฅ๏ธ
.
Attention! Use my special code โ€˜ASCOTTAJโ€™ to get discount! 15% discount untuk semua jenis bilik! Valid until 31 December 2019, with T&C apply. Book now!
.
For direct booking only
๐Ÿ“ฑT: 021 2995 6888 /
๐Ÿ“ฉ E: enquiry.jakarta@the-ascott.com
.
@ascott_indonesia
.
Halo semuanya. Ada fans dari Indonesia ga disini? Tag please!
Mau kenalan. Salam kenal ya.. ๐Ÿ˜˜
.
#AydaJebat #AscottIndonesia #ASCOTTAJ #Temberang

๐Ÿฃ
Good news! Semua yang nak beli set product @sassu.my boleh beli di butik FRKL21 @frkl21 Kota Damansara & FRKL21 Nong Chik Johor Bahru @frkl21johor dengan harga RM79.90 for 1 box!
.
Ada tester dekat butik, boleh try and pilih mana nak. Limited stock! Ada bau yang dah nak sold out. Yang nak beli by post, whatsapp to order!
.
โ˜Ž๏ธ ( By Post ) Link Whatsapp on @sassu.my bio.
.
Malaysia. +60 11 3937 7742
Singapore. +65 9880 6074
.
Yang dah belj boleh bagi feedback? Best tak? Kawan sebelah cakap awak wangi tak? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’›
.
#AydaJebat #SASSU #SASSUMY #SASSUSG #SASSUbyAydaJebat #sassuwetsangat #Temberang

๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ
.
See me dekat @meletop esok, jam 9 malam. Oh! This is one of my favourite baju raya! Luisa by AydaJebatXJakel. Yang malas pergi Jakel Mall atau store, boleh shopping online di website jakelstore.my
.
Boleh dipakai raya kedua,
Semasa melawat sanak saudara,
Nampak manis dan lebih muda,
Tak beli sekarang habis ler jawabnya. ๐Ÿ˜Š
.
_ _ _
.
Cuba tag kawan yang paling manis. ๐Ÿญ
.
#AydaJebat #AydaJebatXJakel #JakelBarulahRaya #IngatRayaIngatJakel #SeronoknyaRayaBersamaJakel

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ฌ
.
Happy Mothers Day! No no jangan refresh gambar ni. Thatโ€™s me. Mom, iโ€™m still perempuan okay. Tak perlu plastic surgery untuk jadi handsome! Guna filter hebat ni terus jadi aduh aduh abang! ๐Ÿ˜‚
.
Kalau saya ada anak lelaki nanti, macamni lah kot rupa dia. Helok tak? Bergetar tak tulang rusuk akak? ๐Ÿ˜›
.
#AydaJebat #AydaJadiAyden #Aydahjadiabangabang #DeleteSoon

๐Ÿ’œ
.
See you later! IOI City Mall Putrajaya, 3pm today.
@gintellmalaysia @ajscreamer
.
โ˜”๏ธ Suit by @arianirtw
โ˜”๏ธ MUA @ezal_ezlizan
โ˜”๏ธ Photo @rockinstudio
.
It's great to be happy, but it's even better to bring happiness to others. ๐Ÿฌ
.
#AydaJebat #AJscreamer #GintellMalaysia #ManaAdaHatiYangInginTrusDisakiti

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
This is โ€˜Jasmineโ€™ dress by @arianirtw akan nampak manis, tinggi & kurus kalau pakai ni. Kalau nak lagi kurus kena excercise la jangan dok melantak murtabak, nasi kerabu dengan roti john hari hari dan berharap nampak kurus lepastu berjam nak edit gambar kasi nampak kurus. Huhu. โ˜บ๏ธ๐Ÿ’˜
.
This year kita banyak design, dengan kuantiti yang sedikit untuk elakkan terpakai sama baju di hari raya atau majlis raya nanti.
Kalau suka, terus beli, jangan tunggu sebab akan sold out and NO MORE. Selamat shopping. View for more @artwcatalogue ๐ŸŒผ
.
@arianirtw @artwcatalogue
.
โ€˜Stop being afraid of what could go wrong and start being positive about what could go right.โ€™ ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š
.
#AydaJebat #ArianiRTW #ArianiFloraya19

Most Popular Instagram Hashtags