aydajebat aydajebat

1585 posts   2954480 followers   1455 followings

Ayda Jebat  WatchMe #MATA

http://bit.ly/AJMATA

πŸ¦‹πŸŒΈπŸ¦‹πŸŒΈπŸ¦‹
Can't wait to meet you guys tomorrow! Thank you semua yang dah purchase tix for #CosmoFunFearLessLife2017 and see you! @cosmopolitanmy
.
Yang pergi esok, nak baby girl share pasal apa? Tell me! πŸ€”
.
#AydaJebat #CosmopolitanMY #MATA #AskMe

πŸ‘°πŸ»
'Don't marry the most beautiful girl in the world. Marry the girl that makes your world the most beautiful' β™₯️
.
πŸ‘°πŸ» Makeup @naomilarra
πŸ‘°πŸ» Outfits @ariweddingcouture
.
#AydaJebat #DekatkanJarakKita #Alyssa #AlyssaSofea #AJscreamer #SamarindaTV3 #JSPictures #DramaSangat

πŸ˜‚πŸ€”πŸ˜‚πŸ€”
Konsert Ayda Jebat RM2? Rugilah saya! Haha! Percaya cakap si gila tu. Nampak macam tak betul, tapi betul! Kesian kakak-kakak tu kena kacau dengan dia. Jambang sampai ke perut. Sekali bukak jambang! Wow.. helokss.. Marvelous! Haha! So lepas ni jangan lari kalau nampak abang jambang. Try tarik dulu jambang dia. @redzarosli πŸ˜‚
.
Boleh tengok video prank ni kat Youtube HotTV! Standby dengar @hotfm976 dan tunggu isyarat memanggil untuk teka nama artis dan tajuk lagu dalam #DramaLirikHot okay! Ramai dah menang RM500 dan lebih! Dapat duit ni bukan konsert AJ, konsert kpop pun boleh pi. πŸ˜‚πŸ”₯
.
Undi lagu #MATA dekat Carta #50Hot okay! Love you @ajscreamer β™₯️
.
#AydaJebat #HotFM967 #DramaLirikHot #MATA #WatchMe #KeepYourEyesOnMe #AJscreamer #AydaComelSangatkan 😬

πŸ€”πŸ˜πŸ˜¬
Termenung jauh. Fikir masa depan agaknya.. Hah! Terasa nak main keytar ni. Lagu?
.
#AydaJebat #ASK2015 #AJscreamer 🎹

πŸ…πŸ†
Alhamdulillah. MATA dah masuk Pencalonan Baru Muzik-Muzik 32. Semua boleh undi lagu MATA sekarang dekat website muzik-muzik next week! Lets do this! @muzikmuzik32 @ajscreamer πŸ’ͺπŸ˜ πŸ‘
.
Thank you semua yang vote lagu MATA, semalam no.2 untuk Carta #50hot di @hotfm976 yaw! Wohoo! Keep on climbing! Jadikan lagu untuk Juara jadi Juara okay? Love you guys. πŸ’›
.
#AydaJebat #MATA #WatchMe #KeepYourEyesOnMe #AJscreamer #ParanormalMY #MM32 #HotFM976 #AJSKuadMacamSaya

πŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈ
Special untuk awak yang suka colour hijau! OPPO R9s terbaru colour hijau guys! Colour lain dari yang biasa, lagi best dengan 16MP kamera belakang & dengan Dual PDAF. Jarang jarang ada phone colour ni! Siapa tak beli, rugi sebab rare dan limited! @oppomalaysia
.
PRE - ORDER OPPO R9s Green Edition from 11th Aug-18th Aug only.
Pre-order now!
πŸ’š http://www.oppostore.com.my/products/r9sgreen/
.
Dapat jalan sekejap dekat Brunei semalam pun jadi lah! Cantik! Tapi dapat selfie dengan OPPO baru ni lagi tambah cantik cun melecun! Hihi! Rasa macam nak kunyah kunyah je OPPO baru ni sebab rasa macam pegang epal pulak hijau dia.. Nyum nyum.. πŸπŸ˜‚
.
#AydaJebat #OPPOxAydaJebat #OPPOR9s #GreenEdition

πŸ€”πŸ˜πŸ˜‚
Makan sampai habis, jangan membazir! Video parody special untuk daddy @jinggo_jspictures sebab daddy takde kat set tadi. Anak tok sidang buat hal la. Okay tak guys? 😝
.
@ajscreamer @sheilarusly_jspictures @dramasangat @tv3malaysia
.
Rindu gelak baby girl kan? 😝😏
.
#AydaJebat #DekatkanJarakKita #Alyssa #AlyssaSofea #AJscreamer #JSPictures #SamarindaTV3 #AydaAnakDaddy

πŸ˜˜πŸ˜ŠπŸ€—
Guys! Malam ini Dance Battle antara baby girl, My Salty Boys @budakjoget & @arilpilus @aliffarhan_jr dalam CCTV! On tv tengok CCTV Ria sekarang di Astro Ria & Ria HD.
.
@astrogempak @era_fm @officialhlive @fuzzwayne @faruqsuhaimi @kalaithedancerman @farhialushi
.
Yang belum dengar lagu MATA boleh click kat bio! Lyric & Dance Video dah more than 722K views for 2 weeks! Bravo! Thank you semua yang suka! Baru style. Haha!
.
#AydaJebat #MATA #WatchMe #KeepYourEyesOnMe #AJscreamer #BudakJoget #CCTVRia #SukanSea2017 #ImShortAndCute πŸ€”πŸ˜

β™₯οΈπŸ‡§πŸ‡³
Happy girl! Definitely will come here again! Last session for today. Datang Amphitheater Jerudong Park sekarang guys! Kalau tak, awak semua akan rindu saya. Jangan menyesal! Hehe.
Abaikan doublechin baby girl. Haha! Aydatakezzah..
@tontonmy @dstbn πŸ€—
.
Thank You @kristalfm main semua lagu baby girl! Siapa Diriku, Pencuri Hati, NakalNakalNakal now MATA pun dah! Request selalu ok! 🐝
.
#AydaJebat #MATA #WatchMe #KeepYourEyesOnMe #DST #TontonMacamVIP #TontonMY #TontonKeBrunei #AJscreamer #AJSBrunei #AydaGrande #ImSmallAndCute 😝

β™₯οΈπŸ‡§πŸ‡³
Baby girl akan berada di Jerudong Park Amphitheatre kejap lagi! Nak tau apa yang best dari Tonton by DST? Datang sana! πŸ€—
.
Semalam baby girl dah try sushi kat sini? Sedap! Harini nak try apa pulak ya? Ambuyat kat mana yang best? 🍣🍱
.
#AydaJebat #MATA #WatchMe #KeepYourEyesOnMe #DST #TontonMacamVIP #AJscreamer #AJSBrunei #IWantAmbuyat

🦁🦁🦁
Thank you semua yang vote! Lagu #MATA no.4 for 2 days and today no. 3 kat carta #50Hot @hotfm976 yay! Keep climbing. β™₯️
.
Nak pack baju! Can't wait to see you guys! Im coming Brunei! Esok baby girl fly! Makanan apa yang best kat sana? βœˆοΈπŸ‡§πŸ‡³
.
#AydaJebat #MATA #WatchMe #KeepYourEyesOnMe #AJscreamer #AJSBrunei #TontonMacamVIP #HotFM976 #Aydaready πŸ‘§πŸΌ

❀️
Teaser Filem Pinjamkan Hatiku. Sanggup tak awak berkorban untuk tengok orang yang awak sayang dan cinta bahagia tetapi tak bersama awak? Melihat dia bahagia adalah kebahagian sebenar bagi awak?
.
You should watch this movie! Bila keluar? Tunggu next teaser! Cerita yang buat mata awak bengkak macam panda. 🐼❀️
.
@shaheizy_sam @faridkamilz @osmanali_nuansa @aurawhiteofficial
.
#AydaJebat #PinjamkanHatiku #LailaSafitri #ShaheizySam #Naufal #FaridKamil #DoktorHasnan #OsmanAli #Aurawhite #AJscreamer

Most Popular Instagram Hashtags