ayang_abbas ayang_abbas

1,418 posts   5,498 followers   664 followings

Ayang Abbas  Freelancer : Actress 🍕Food Lover🍤🌶 ♎️Libran♎️ ⚠️ Follow at Ur Own Risk ⚠️

Throwback masa klua ngan dak giant sorg ni... kitorg makan ber 2 je tp order mkn...... smpai staff situ ckp mcm nk buat tahlil! 🤦🏻‍♀️ Bler dia ckp ape yg kitorg order biase utk 4 org, dua2 speechless! Tatau nk ckp ape! 🤣🤣🤣 Aper pn, tq dak giant mucuk macam sbb banje akak dia ni mkn... ok, janji ditepati suda! Akak ade utang pape lg x eh? Rasa xde jnji pape kn? 🤔🤔🤔
.
.
.
.
#pic #picoftheday #potd #pictureday #pictureoftheday #ootd #love #tb #tbh #tbt #throwback #selfie #selfies #selfiee #selfiequeen #selfienation #selfietime #nofilter #blessed #video #cousins #cousinlove #sisters #sisterlove #food #foodporn #foodie #foods #korean #koreanfood

Innalillah... sedih, sebak sgt sgt... ayang br dpt tau kak masz sakit smlm... ayang plan esok nk lawat kak masz... arini dh dpt berita kak masz xde! 😭😭😭
Kak masz baik sgt sgt sgt... walaupun masa ade org tgh burukkn ayang dlu, kak masz tetap back up ayang sbb kak masz tau ayang cmner... walaupun cume waktu tu je tp ayang tetap kenang smpai biler2... ayang xpenah luper tu... sbb tu bler dpt tau kak masz sakit, ayang trus mintak detail ward smua sbb nk g lawat tp Allah lebih syg kn kak masz... kehilangan yg sgt besar... Ayang doakan semoga roh kak masz dicucuri rahmat & tenang di sana yer... rindu sgt sgt kt kak masz! 😭😭😭😭😭
#sad #sadnews #shocked #missyou #wardrobe #wardrobestylist #production #productionteam #lost #gonebutneverforgotten #alfatihah #tragedy #heartbreaking #december #condolences #sadday #pray #friend #gone

Posted @withrepost • @ebitlew Sebak pilunya hati ini. Hari tangisan buat seluruh Malaysia dan seluruh insan didunia. Innalillahi wa inna ilaihi rajiun..pemergian Allahyarham Muhammad Adib b Mohd Kassim..anggota bomba yang syahid dipukul kerana sedang menjalankan tugas ingin menyelamatkan manusia. Ya Allah anugerahkanlah pahala syahid buat dirinya..bangkitkannya bersama Nabi-nabi dan Syuhada.

Ya Allah letakkanlah dirinya dalam syurga FirdausMu..yaAllah buat seluruh ahli keluarganya berilah ketabahan dan kekuatan. Jagalah seluruh ahli keluarganya..sayangilah dan berilah rahmat kasih sayangMu.. Tak pernah terfikir begini jadinya di Malaysia..anggota bomba nak padam api kena begini...bomba bukan bawa senjata. Bawa air sampai begini mereka kerjakan. Pembunuhan kejam..terbuka. setiap yang menjadi penyebab perlu diberi balasan seberat-beratnya. Tiada hati manusia yang ada perasaan tidak bersedih hari ini.. Ya Allah ya Hayyu Ya Qoyyum ya Aziz Al Jabbar Al Mutakabbir hanya padaMu kami mengadu. Siapa sahaja yang menjadi sebab berilah mereka pengajaran sebenarnya. Hanya padaMu kami bermohon. Kaulah sebaik-baik yang akan mengadili nanti..-ebitlew #adib #justiceforadib #syahid #IslamSyahid #hero #sad #sadnews #justice #tragedy #shocked #heartbreaking #lost #alfatihah #december

Most Popular Instagram Hashtags