awalashaari awalashaari

8,541 posts   3,624,905 followers   609 followings

Awal Ashaari ™  TV Host / Ambassador / Speaker / Motivator / SuperDaddy Email: raihana.schawal@gmail.com #SchAwal

Our take on Cyber bullying issue on Kosmo reported by Nor Azurin Ali today. 3 pages of how to deal with pembuli siber dan apa tindakan selanjutnya, read the article on @kosmo_online today.
#sebarfaktabukandusta
#tidakpastijangankongsi
#pertahankanhakanda
#spreadfactsnotlies
#notsuredontshare
#exerciseyourrights

From 8tv Quickie to @theellenshow ! Oh Hollywood is calling @henrygolding have fun bro! #crazyrichasians

Pagi tadi Awal bersama dengan staff @myetiqa @mymaybank Negeri Selangor & Negeri sembilan region untuk berkongsi tentang pengalaman dan misi kami untuk meningkatkan kesedaran tentang pentingnya memiliki polisi insurans, #DEMI melindungi diri kita dan mereka yang tersayang. Thank you for today EtiQans! #myetiqa #mymaybank

Whether you're planning to go on that dreamy holiday, take your first step towards success, or even tell loved ones how you feel, do it today #MotivationalMonday #DEMI

Apa pengorbanan anda? #DEMI @myetiqa #myetiqa #mymaybank

Selamat Pengantin Baru, have a wonderful journey as husband and wife. Thanks for having us on your beautiful wedding tonight, @shahilaamzah & Haris #sharisoffthemarket

Event ni sepatutnya tak payah letak bunga tu kat entrance, letak awak je dah cukup berseri majlis ni... cia cia ciaaaa. #pickuplines #lame #brocuba
( lace by @jakeltextile ) - suami tolong meniaga

At @shahilaamzah & Haris wedding reception. #sharisoffthemarket 📸 @aqoimran #Schawal

Our beautiful Onie and my beautiful wife are both in @syaifulbaharim #RikDy

Most Popular Instagram Hashtags