aura_pengasih_jb aura_pengasih_jb

234 posts   6,176 followers   6,554 followings

Aura Pengasih JB  🌸Mandi💐bunga🌹di rumah🌻umpama🌼putera/puteri💮raja💐di zaman🏵silam🌺 💲sm RM60/ss RM70 📲Whatsapp 012-7947176 📦FREE postage😉 👍Trusted seller🖒

Tgh tgk #ajl32 ke tu? Sambil tgk tv sambil reply wasap customer.
.
Skrg sis kena declare awl2, poslaju bkn kepunyaan sis. Kalau check kt web masih blm out for delivery, bersabarlah. Yg penting tracking number ada, parcel ada dn alamatnya btl, in sha allah selamat jugak smp. Kdg2 sis pos, esok smp. Kdg2 smp seminggu br smp. Setakat ni alhamdulillah blm lg ada customer sis yg xdpt brg yg sis dh pos.
.
Beratus ribu parcel yg poslaju terima dn hntr setiap hari. Yg bekerja manusia. Mesin pn boleh mail function apetah lg manusia. Prnh parcel customer sis poslaju slh sorting. Pos ke utara, check2 kt web seminggu keras ada kt hub shah alam. X gerak2. Ya, sis sendiri uruskan call poslaju utk track semula parcel tu. Itu pn sbb customer tanya sis dgn berbudi bahasa. Kalau yg terus nk mrh sis tu, hrp maaf la ya. Kalau customer boleh menilai seller, seller pn boleh memilih customer.
.
Be professional katanya. Bkn seller je, customer pn kenalah professional.
.
Anda berbudi, kami berbahasa.
.
One bad customer doesn't make a seller a bad person.

Hanya titiskan pati mandian 7 BUNGA ini ketika mandi, kamu akan rasa AURA POSITIF dalam diri kamu keluar dan ini akan mendatangkan banyak perkara positif dalam perkara harian kamu.
.
Pati ni juga sesuai digunakan oleh bakal pengantin untuk menaikkan SERI WAJAH.
.
♡Whatsapp 012-794 7176 LILY♡

Pati ini berunsurkan Pati dari 7 BUNGA YANG AMPUH SIFAT PENGASIHAN NYA dan telah dibacakan asma tertentu untuk pengasihan.
Sesuai bagi semua yang punyai Masalah dan mahu mencari IKHTIAR.

1. Keluarga Seperti ada Gangguan Sihir
2. Lambat Jodoh
3. Tidak Disenangi orang keliling
4. Mahu Dikasihi Pelanggan atau BOS
5. Mahu Melembutkan Hati Seseorang
6. Mahal Rezeki (Buat semua Tak Jadi)
.
Kami hanya mahu bantu mereka yang sudah buntu mencari jalan penyelesaian.
.
♡Whatsapp 012-794 7176 LILY♡
.
#Assalamualaikum
#AuraPengasih
#7Bunga
#MandiBunga
#SeriWajah
#Ikhtiar
#Jodoh
#Rezeki
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#InstaCool
#ctdk
#vscocam
#shopaholics
#FattZura
#BazaarPakNil
#MandiBunga
#CoffeePrince
#LafazkanKalimahCintamu
#KekasihPaksaRela
#MotifViral
#TagForLike
#GegarVaganza
#JDT
#TerapiInstagram

Hanya titiskan pati mandian 7 BUNGA ini ketika mandi, kamu akan rasa AURA POSITIF dalam diri kamu keluar dan ini akan mendatangkan banyak perkara positif dalam perkara harian kamu.
.
Pati ni juga sesuai digunakan oleh bakal pengantin untuk menaikkan SERI WAJAH.
.
♡Whatsapp 012-794 7176 LILY♡

Pati ini berunsurkan Pati dari 7 BUNGA YANG AMPUH SIFAT PENGASIHAN NYA dan telah dibacakan asma tertentu untuk pengasihan.
Sesuai bagi semua yang punyai Masalah dan mahu mencari IKHTIAR.

1. Keluarga Seperti ada Gangguan Sihir
2. Lambat Jodoh
3. Tidak Disenangi orang keliling
4. Mahu Dikasihi Pelanggan atau BOS
5. Mahu Melembutkan Hati Seseorang
6. Mahal Rezeki (Buat semua Tak Jadi)
.
Kami hanya mahu bantu mereka yang sudah buntu mencari jalan penyelesaian.
.
♡Whatsapp 012-794 7176 LILY♡
.
#Assalamualaikum
#AuraPengasih
#7Bunga
#MandiBunga
#SeriWajah
#Ikhtiar
#Jodoh
#Rezeki
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#InstaCool
#ctdk
#vscocam
#shopaholics
#FattZura
#BazaarPakNil
#MandiBunga
#CoffeePrince
#Hotstuffs
#KekasihPaksaRela
#MotifViral
#TagForLike
#GegarVaganza
#JDT
#TerapiInstagram

Orang tua-tua kata kalau lambat dapat jodoh ke atau selalu ditimpa malang, elok la mandi bunga. Eh, jangan salah sangka pulak. Bukan la niat mandi bunga tu supaya boleh dapat jodoh atau dapat buang bala. Tapi mandi bunga ni dapat menaikkan semula aura positif dalam diri. Yang penting mandi bunga ini haruslah dilakukan dengan niat kerana Allah SWT semata-mata dan juga tidak bercanggah dari landasan Islam. Menurut kata Dr. Fadzilah Kamsah dalam ceramahnya ada menyebut :
.
"Mandi bunga ini dapat menaikkan seri wajah kerana badan manusia itu kembali segar selepas mandi bunga ini di lakukan kerana khasiat yang terdapat pada bunga ini menyerap kedalam tubuh badan"
.
Nak order Aura Pengasih?
.
Sila whatsapp saya
Klik link
http://www.wasap.my/60127947176
.
Ha, elok juga kan amalkan mandi bunga ni. Patut la orang dulu-dulu sanggup pi petik bunga untuk buat mandian. Tapi kan zaman sekarang ni duduk kat rumah bertingkat, mana pulak nak pi cari bunga. Takkan nak petik bunga kat taman bunga pulak kan. Kang tak pasal-pasal kena saman pulak. Adoiii... kalau nak pi beli jenuh la pulak sampai 7 jenis bunga kan. Nasib baik ada mandian Aura Pengasih 7 Bunga Titisan Cenuai Shifaa.
.
Boleh Whatsapp .
♡012-794 7176 LILY♡
.
♡012-794 7176 LILY♡
.
♡012-794 7176 LILY♡
.
p/s: Kami bertujuan betul-betul ingin membantu semua, kami akan berikan harga yang berpatutan dan amat berbaloi.
.
#Assalamualaikum
#AuraPengasih
#7Bunga
#MandiBunga
#SeriWajah
#Ikhtiar
#Jodoh
#Rezeki
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#InstaCool
#ctdk
#vscocam
#shopaholics
#FattZura
#BazaarPakNil
#MandiBunga
#CoffeePrince
#Hotstuffs
#MalaysiaBoleh
#MotifViral
#TagForLike
#GegarVaganza
#JDT
#TerapiInstagram

♡"Kawan baik tiba-tiba ajak TUNANG"♡
.
"Best... sangat mandi bunga, memang wangi.. Yang lawak nya kak, kawan baik tiba-tiba ajak TUNANG, sebab sebelum ni macam banyak penghalang katanya.. saya pun ON sebab memang suka jugak.."
.
♡Whatsapp 012-794 7176 Lily♡
.
♡Mandi Bunga Dirumah Sendiri♡
Sebagai salah satu cara ikhtiar yang kebanyakkan digunakan oleh nenek moyang kita dulu.

Jika kamu kata syirik jangan la kamu makan ubat ketika sakit, kerana ubat dapat sembuhkan sakit dan itu pon boleh dikatakan syirik. Jadi, janganlah meminta selain dari Yang Maha Esa.
"Kawan semua dah nikah, tapi saya..........."
.
Hanya titiskan pati mandian 7 BUNGA ini ketika mandi, kamu akan rasa AURA POSITIF dalam diri kamu keluar dan ini akan mendatangkan banyak perkara positif dalam perkara harian kamu.
.
♡Whatsapp 012-794 7176 Lily♡
.
Pati ni juga sesuai digunakan oleh bakal pengantin untuk menaikkan SERI WAJAH.
.
Pati ini berunsurkan Pati dari 7 BUNGA YANG AMPUH SIFAT PENGASIHAN NYA dan telah dibacakan asma tertentu untuk pengasihan.
Sesuai bagi semua yang punyai Masalah dan mahu mencari IKHTIAR.

1. Keluarga Seperti ada Gangguan Sihir.
2. Lambat Jodoh
3. Tidak Disenangi orang keliling
4. Mahu Dikasihi Pelanggan atau BOS
5. Mahu Melembutkan Hati Seseorang.
6. Mahal Rezeki (Buat semua Tak Jadi)
.
♡"Alhamdulillah, lepas mandi terasa macam ada AURA yang sangat luar biasa, suami pun sekarang dah makin ok, sebelum ni macam menyampah tengok saya"♡
.
♡"Saya nak naik pelamin minggu depan, Dengan izinNYA, saya ikhtiar, Alhamdulillah, Umur pun dah 30"♡
.
Kami hanya mahu bantu sesiapa sahaja yang dah buntu mencari jalan penyelesaian.
.
♡Whatsapp 012-7947176 Lily♡

p/s: Kami bertujuan betul-betul ingin membantu semua, kami akan berikan harga yang berpatutan dan amat berbaloi. Sila komen dan share.
.
#Assalamualaikum
#AuraPengasih
#7Bunga
#MandiBunga
#SeriWajah
#Ikhtiar
#Jodoh
#Rezeki
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#InstaCool
#ctdk
#vsco
#KakiShopping
#FattZura
#AdibIzara
#MandiBunga
#HakakJual
#Hotstuffs
#MalaysiaBoleh
#SyukurSelalu
#TagsForLike
#GegarVaganza
#MuzikMuzik
#TerapiInstagram

#Rensta #Repost: @dukunsaka via @renstapp ···
“ anda mahukan ebook saka dan kelas online secara PERCUMA?
.
repost posting ini, dan komen pada posting terkini @ajimaura
"saya nak lagi"
.
3 orang pemenang akan diberikan ebook Saka dan kelas online yang bernilai RM350 batch januari 2018
.
pemenang akan dipilih oleh admin
.
keputusan admin adalah muktamad
.
KEMPEN TAMBAH FOLLOWERS FREE
Jom Tambah Followers Anda
FREE!!! .
ikut cara dibawah
.
Follow Instagram @ajimaura
.
Jika dah follow kenalah unfollow dulu.
.
Selepas anda follow @ajimaura
TERUS FOLLOW 10 orang new followers @ajimaura .
.
Selepas 10 minit Kemudian ,Anda unfollow @ajimaura
Dalam 5 Saat anda Follow semula @ajimaura
.
Follow lagi 10 orang new followers saya @ajimaura
.
Ulang sampai 200 orang sejam anda follow.Pastikan anda Kira berapa ramai Yang anda follow , termasuk follow @ajimaura
.
Selepas sejam lebih ,anda ulang step pertama.
.
PERHATIAN
JANGAN UNFOLLOW SELAGI TAK CAPAI LIMIT FOLLOWING 7500 ORANG
.
JANGAN LAH PERASAN BAGUS .KALAU DAH BAGUS TAK PERLU IKUT TASK NI.
.
JANGAN TUNGGU ORANG FOLLOW ANDA DULU
.
JANGAN PRIVATEKAN AKAUN ANDA
.
JUJUR DAN AMANAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KITA SEMUA
.
JIKA ANDA HANYA NAK MENGAMBIL KESEMPATAN, SEMUA AKAN RUGI.
.
Follow back siapa yang follow anda.
.
PASTIKAN ANDA IKUT SYARAT YANG DITETAPKAN JIKA ANDA MAHU TERUS MENIKMATI PERTAMBAHAN FOLLOWERS ANDA BERTERUSAN UNTUK JANGKA MASA YANG PANJANG .
repost dan sebarkan kepada kenalan anda diFacebook, group whatapps, telegram,jiran-jiran, kawan-kawan,adik-bradik, paklong kompang . sebarkan agar lebih ramai join Kita.LEBIH RAMAI YANG TAHU DAN JOIN.LEBIH MENGUNTUNGKAN ANDA.
.
Selagi posting ini Masih Ada.Task ini Masih berjalan.
.
#Assalamualaikum
#AuraPengasih
#7Bunga
#MandiBunga
#SeriWajah
#Ikhtiar
#Jodoh
#Rezeki
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#ctdk
#vsco
#FattZura
#MandiBunga
#Hotstuffs
#MalaysiaBoleh
#SyukurSelalu
#surirumah
#giveaway
#review
#terapiinstagram #youngmillionaire
#bazarpaknil
#ProdukMuslim
#TambahFollowers
#Ajimaura

"Bila Nak Kahwin" ?

Bosan kan dengar soalan ni "Bila Nak Kahwin" ?

Ramai dah kenal tapi tak kekal lama. Ramai dah kenal tapi tak sampai ke jinjang pelamin. Sampai dah ada suara "Elok kau ni mandi bunga, manjang putuusss je"

Ape kebaikan mandi bunga Aura Pengasih ni? 👩🏻Menaikkan seri wajah
👩🏻Atasi wajah dan tubuh yang lesu
👩🏻Memberi semangat
👩🏻Menambah keyakinan diri
👩🏻Membantu menyerlahkan kecantikan dalaman
👩🏻Memberi aura positif
.
.
Buat tindakan bijak sekarang. Umur makin hari makin meningkat. Saham makin lama makin jatuh kakk...
.
========================
DAPATKAN AURA PENGASIH ========================
.
✔ HARGA - Murah
.
✔ JIMAT - hanya perlu guna sedikit saja dah boleh rata 1 anggota badan.
.
✔ WANGI - Didatangi dengan aroma yang harum dan menyegarkan. .
Boleh Whatsapp
.
♡012-794 7176 LILY♡
.
♡012-794 7176 LILY♡
.
♡012-794 7176 LILY♡
.
#Assalamualaikum
#AuraPengasih
#7Bunga
#MandiBunga
#SeriWajah
#Ikhtiar
#Jodoh
#Rezeki
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#InstaCool
#ctdk
#vsco
#KakiShopping
#FattZura
#AdibIzara
#MandiBunga
#HakakJual
#Hotstuffs
#MalaysiaBoleh
#SyukurSelalu
#TagsForLike
#GegarVaganza
#MuzikMuzik
#TerapiInstagram

Aura positif bukan saja membantu meningkatkan keyakinan diri, malah pada masa yang sama dipercayai mampu menyerlahkan lagi kecantikan seseorang secara semula jadi. Mandian ini baik untuk menenangkan fikiran dan menaikkan seri pemakai.

Ia sesuai digunakan semua peringkat usia seawal umur kanak-kanak hinggalah dewasa. Ia juga boleh digunakan oleh lelaki kerana selain untik kecantikan diri, sesi mandian yang memanjakan diri ini juga boleh membantu mengurangkan tekanan serta menstabilkan emosi.

#Assalamualaikum
#AuraPengasih
#7Bunga
#MandiBunga
#SeriWajah
#Ikhtiar
#Jodoh
#Rezeki
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#InstaCool
#ctdk
#vsco
#KakiShopping
#FattZura
#AdibIzara
#MandiBunga
#HakakJual
#Hotstuffs
#MalaysiaBoleh
#SyukurSelalu
#TagsForLike
#GegarVaganza
#MuzikMuzik
#TerapiInstagram

Anda ada masalah tidak disenangi oleh orang sekeliling tak? atau lambat jodoh? atau ingin mengikat kasih sayang dan melembutkan hati seseorang? Jika anda ada masalah-masalah ni, kita boleh ikhtiar, ikhtiar dan cari jalan penyelesaian kepada masalah-masalah ini.
.
♡Whatsapp 012-794 7176 Lily♡
.
Ikthtiar adalah suatu fardhu kifayah, jangan berhenti meminta kepada Allah, semoga urusan kita dipermudahkan. .
♡Whatsapp 012-794 7176 Lily♡
.
Macam mana cara ikhtiar kita? Salah satu cara, iaitu Mandi Bunga. Tapi zaman sekarang ni, mana pulak nak cari sungai, nak cari 7 jenis bunga bagai kan? Jangan risau, dengan AURA PENGASIH - Titisan Cenuai Shifaa, hanya 7 titisan korang dapat khasiat sama seperti mandi bunga yang selalu diamalkan oleh orang-orang tua kita dulu-dulu. Apa maksud Cenuai tu? Cenuai bermaksud PENGASIH ya kawan-kawan.
.
♡Whatsapp 012-794 7176 Lily♡
.
Selalu ramai yang salah faham kan, bila sebut tentang Pengasih ni, ramai yang ingat perkara ini bercanggah dari agama Islam kita dan Khurafat, tetapi tidak ya, yang ini, kita mandi bunga, mandi bunga untuk menaikkan aura positif dalam diri, menyerap aura-aura positif bunga yang terdapat dalam Titisan Aura Pengasih ini. Yang penting Nawaitu kita.
.
♡Whatsapp 012-794 7176 Lily♡
.
Bila kita positif, secara tak langsung, kita memberi aura positif juga kepada orang-orang sekeliling kita. Baru lah buat apa-apa kerja pun menjadi.
.
#Assalamualaikum
#AuraPengasih
#7Bunga
#MandiBunga
#SeriWajah
#Ikhtiar
#Jodoh
#Rezeki
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#InstaCool
#ctdk
#vsco
#KakiShopping
#FattZura
#AdibIzara
#MandiBunga
#HakakJual
#Hotstuffs
#MalaysiaBoleh
#SyukurSelalu
#TagsForLike
#GegarVaganza
#MuzikMuzik
#TerapiInstagram

Salah Satu Sebab Wanita Lambat Jodoh Kerana Tak Usaha Mencari
.
➟ Tak cari, tak usaha dan ikhtiar. Macam mana nak nampak jodoh?
➟ Lepas tu bila dah ada yang tegur, jangan jual mahal dan memilih sgt. Kenal2 dulu apa salahnya kan?
.
Lelaki ni kadang2 nampak selekeh, sebab duit berkelepok tunggu nak Nikah je, sebab tu tak beli baju mahal2.
.
Kena Mandi Bunga ni untuk Wangi Bersih dan Berseri.
.
Ketika Mandi, Titiskan Pati Mandian 7 Bunga, Kita Akan Rasa Aura Positif Dari Dalam Diri.
.
Nak Harga Istimewa?
.
Boleh Whatsapp .
♡012-794 7176 LILY♡
.
♡012-794 7176 LILY♡
.
♡012-794 7176 LILY♡
.
p/s: Kami bertujuan betul-betul ingin membantu semua, kami akan berikan harga yang berpatutan dan amat berbaloi.
.
#Assalamualaikum
#AuraPengasih
#7Bunga
#MandiBunga
#SeriWajah
#Ikhtiar
#Jodoh
#Rezeki
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#InstaCool
#ctdk
#vsco
#KakiShopping
#FattZura
#AdibIzara
#MandiBunga
#HakakJual
#Hotstuffs
#MalaysiaBoleh
#SyukurSelalu
#TagsForLike
#GegarVaganza
#MuzikMuzik
#TerapiInstagram

BETUL KE LEPAS MANDI BUNGA KITA DAPAT TEMU JODOH?
.
♡Mandi air bunga yang diamalkan dalam perubatan Melayu sekarang tidaklah menjadi kesalahan selagi tidak di iktikadkan yang ianya boleh mendatangkan sesuatu kemudaratan atau boleh mendatangkan sesuatu kemanfaatan, kerana kuasa berbuat demikian hanya ada pada Allah SWT sahaja.
.
♡Mandi air bunga bukanlah perubatan Islam yang Rasulullah sarankan kepada para sahabat yang tidak menemui jodoh. Perkara ini tidak pernah berlaku di zaman Baginda. Ianya hanya datang dari tradisi perubatan orang-orang Melayu, yang mana kesahihannya bergantung kepada sejauh mana penggunaannya selagi tidak bercanggah dengan ajaran Al-Quran dan Al-Hadith. Jika bercanggah hendaklah dijauhkan.
.
♡Seeloknya perempuan yang terlibat perlu membaca setiap hari surah Yusuf dan menunaikan solat hajat, mudah-mudahan Allah SWT menganugerahkan kepadanya jodoh yang sesuai dengannya, Insya Allah.
.
Ooo..macam tu..kesimpulannya mandi bunga ini tidak salah jika ia dijalankan dengan menggunakan ayat-ayat Al Quran dan bukannya dari jampi serapah bomoh yang bukan-bukan. Namun jangan la kita PERCAYA 100% bahawa dengan mandi bunga ni confirm kita akan dapat jodoh. Anggaplah ia suatu ikhtiar dan usaha saja..lagipun usaha kan tangga kejayaan.. apa pun berserah je pada yang Maha Berkuasa..kerana ajal maut jodoh pertemuan tu kan rahsia ALLAH. .
Allah tidak kejam. Dia Maha Menyayangi. Pasti Dia akan mendengar setiap doa dan rintihan kita sekaligus menghadiahkan jodoh yang terbaik untuk kita semua, InsyaAllah.
.
Lalui hidup ini dengan senyuman ok!! selamat mandi di bilik air!! Pastikan pintu ditutup sebelum mandi..huhuhu (U_U)
.
♡Whatsapp 012-794 7176 Lily♡
.
♡Whatsapp 012-794 7176 Lily♡
.
♡Whatsapp 012-794 7176 Lily♡
.
#Assalamualaikum
#AuraPengasih
#7Bunga
#MandiBunga
#SeriWajah
#Ikhtiar
#Jodoh
#Rezeki
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#InstaCool
#ctdk
#vsco
#KakiShopping
#FattZura
#AdibIzara
#MandiBunga
#HakakJual
#Hotstuffs
#MalaysiaBoleh
#SyukurSelalu
#TagsForLike
#GegarVaganza
#MuzikMuzik
#TerapiInstagram

Most Popular Instagram Hashtags