aukthudterapeut aukthudterapeut

667 posts   1789 followers   623 followings

SHR  Våra medlemmar är auktoriserade, har gedigen utbildning, utför professionella behandlingar, följer etiska regler & är försäkrade - för er trygghet!

http://www.shr.nu/

"Rådgör med en duktig hudterapeut för att få reda på vilka de bästa produkterna för ens hud är". Detta säger Petra Kjellman, hudläkare, specialist i dermatologi, Diagnostiskt Center Hud i Stockholm, i artikel om sol och hud i senaste numret av tidningen Tara.

#auktoriseradhudterapeut #hudterapeut #hudvård #hudhälsa #expert #specialiserad #certifikat #shr #cidesco #diplom #skincare #råd #tips

Varför besöka en Hudterapeut när det går att googla och klicka hem produkter? Vi hudterapeuter är personliga hudvårdsrådgivare, som Auktoriserade Hudterapeuter är vi experter på hud.
Som kund hos oss får du även en hudterapeut som är expert på just din hud! Under en behandling lär vi känna din hud och dina behov så vi kan ge dig råd för att du ska få de resultat du önskar. Däremellan kan du kontakta oss för frågor, tips och råd. Vi finns här för dig. Välkommen!

#auktoriseradhudterapeut #hudterapeut #hudvård #hudhälsa #expert #specialiserad #certifikat #shr #cidesco #diplom #skincare #råd #tips

Som medlem i SHR får du gärna dela!

- Mitt sista nummer som redaktör för Hudterapeuten (SHR's medlemstidning) har nu givits ut. Känns skönt och lite trist på samma gång. Men nu får jag förhoppningsvis mer tid för mina kunder, SHRs styrelsearbete och min man, barn, hundvalp och ja kanske tom för mig själv. . .Tack för den här tiden alla Hudterapeuten-läsare! / Lena Edberg

Varför du alltid ska välja att gå till en Auktoriserad Hudterapeut som är medlem i SHR:

P3 nyheter granskar vilket skydd kunderna har inom skönhetsbranschen: "Sana får skador i underlivet efter en IPL-behandling, och säger att salongen vägrar att betala tillbaka några pengar. Vilket skydd har man om man råkar illa ut på salongen?

Sana märker snart att hjälpen hon får från myndigheter inte spelar någon som helst roll.

Förra året fick Allmänna reklamationsnämnden, ARN, som nytt uppdrag att pröva tvister efter misslyckade skönhetsbehandlingar. Men det nya uppdraget har inte varit alldeles enkelt. Och varje vecka fortsätter kunder att skadas och bli missnöjda." Vågar du ta risken och inte kontrollera vem du går till när du vill göra hudvårds- och skönhetsbehandlingar?

Medlemmar i SHR har en gedigen grundutbildning, de utför professionella behandlingar, de går regelbundet på fortbildning, de innehar behandlingsskadeförsäkring och de arbetar efter etiska regler (http://www.shr.nu/?q=node/99). Detta innebär bl.a. att de inte går utanför sitt kompetensområde och utför behandlingar som de ej har utbildning för. De har ett seröst och kompetent yrkesutövande och värnar om konsumentens säkerhet och trygghet. Många har fortbildning i SHR:s regi i t.ex. epilering eller IPL. När du ska göra hudvårds- och skönhetsbehandlingar, välj en Hudterapeut som är medlem i SHR.

Sök medlemssalong på www.shr.nu
Vårt emblem är kundens trygghet!

#shr #auktoriseradhudterapeut #hudterapeut #lärande #kvalitet #status
#hudvård #utbildning #hudterapeututbildning #hudvårdsbehandling #skönhetsvård #skönhetsbehandling #nordicskintherapists

SHR:s vice ordförande Lena Edberg som hudexpert med omslag och uppslag i tidningen Care som ges ut till Sveriges apotekspersonal. ☀️💙☀️💙

Brows NOT on fleek – P3 Nyheter Granskar

Josefin tatuerade sina ögonbryn men de hamnade halvvägs upp i pannan. Marknaden för kosmetiska tatueringar är oreglerad och många salonger slipper undan den lilla kontroll som finns.
Kunder blir missnöjda och diplomet på väggen behöver inte betyda någonting. Det krävs ingen utbildning för att få tatuera någon i ansiktet, och det finns ingen myndighet som kontrollerar det estetiska slutresultatet. Den lukrativa branschen lockar till sig oseriösa utförare och de oönskade brynen kan i värsta fall sitta kvar för alltid. Varför du alltid ska välja att gå till en Auktoriserad Hudterapeut som är medlem i SHR.

Vågar du ta risken och inte kontrollera vem du går till när du vill göra hudvårds- och skönhetsbehandlingar?
Medlemmar i SHR har en gedigen grundutbildning, de utför professionella behandlingar, de går regelbundet på fortbildning, de innehar behandlingsskadeförsäkring och de arbetar efter etiska regler. Detta innebär bl.a. att de inte går utanför sitt kompetensområde och utför behandlingar som de ej har utbildning för. De har ett seröst och kompetent yrkesutövande och värnar om konsumentens säkerhet och trygghet. När du ska göra hudvårds- och skönhetsbehandlingar, välj en Hudterapeut som är medlem i SHR.

http://t.sr.se/2tDJxVk #shr #auktoriseradhudterapeut #hudterapeut #lärande #kvalitet #status
#hudvård #utbildning #hudterapeututbildning #hudvårdsbehandling #skönhetsvård #skönhetsbehandling #nordicskintherapists

Soliga hälsningar från styrelsemötet i Göteborg ☀️

Tack @complete.beauty för att du ger kunder denna viktiga information!:
・・・
"Kära kunder!
När ni väljer en salong är det viktigt att ni väljer en salong med utbildad personal, speciellt när ni ska göra avancerade behandlingar med starkare peels och microneedling. Tyvärr är det många icke utbildade som erbjuder dessa avancerade behandlingar utan kunskap om huden. Ett diplom från en leverantör är alltså inte en säkerhet för dig som kund att personen är utbildad hudterapeut. Var rädda om er hud, fel utförda behandlingar kan skapa men i huden som kommer sitta för livet.

I Sverige får vem som helst kalla sig hudterapeut då det inte är en skyddad yrkestitel, därimot får endast medlemmar i SHR titulera sig som Auktoriserad hudterapeut.
För att hjälpa er i ert val av hudterapeut kommer här lite tips:

Se till att vederbörande är med i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation). Detta för att det säkerställer att personen i fråga har gått en utbildning som är godkänd av SHR och därmed av CIDESCO. CIDESCO är en internationell organisation som ställer höga krav på vad som måste ingå i utbildningen i fråga. Det är också en unik organisation på så sätt att om du har detta diplom så vet man runtom i världen precis vad din utbildning innehåller och det i sig är en stor fördel.

Kolla att det finns en gällande behandlingsskadeförsäkring. Det kan vara svårt att få om du inte är medlem i SHR. Detta gäller förstås i synnerhet vid mer avancerade behandlingar såsom olika kemiska peelingar eller microneedling.

Om du känner dig osäker – kolla referenser med andra som varit till just den person du tänker gå till.

Om man som kund ska gå till t ex en tandläkare, läkare, samtalsterapeut så vill man att denna person verkligen ska ha rätt utbildning/kompetens. Borde vara självklart även då man går till en hudterapeut.
❤️"

Most Popular Instagram Hashtags