audela.beauty.kl audela.beauty.kl

880 posts   1,321 followers   1,831 followings

NAD ZAINAL AUDELA & ADORE  💏#ADORE #JamuModern (KETAT MANTAP WANGI) 👸#AUDELA Beauty (DETOX WHITE SLIM) 📝Audela KKM:180816/08/053 📝Adore KKM:020617/05/164

[ RISAU BERAT BADAN NAIK WALAUPUN BERPUASA ? ]
.
.
Jangan bimbang berat badan anda bertambah 😉
Jamu Adore mampu mengawal selera anda ketika berbuka😍
Bukan itu sahaja tau , tapi Adore juga sangat membantu memeriahkan susu badan untuk para ibu 😘
.
#jamumoden #audelabeautykl #jamuperapat #jamusedap - #regrann

Sape nak cantik macam NAD ZAINAL sebelum raya.... Harga mampu milik tw korg2 ... Jadi tunggu apa lagi boleh la grab banyak2 kata nk pakai kebaya tahun ni kan.... Ini kali la kita kasi jadi.... Berminat boleh DM or Ws www.wasap.my/60127097294

ATTENTION!! ESOK LASTDAY PROMOTION UTK PACK TRIAL ni. 1st June harga akan kembali harga asal

Ini adalah masa dan pack yg sgt sesuai utk yg baru nk cuba. Kita nak bagi semua rasa benefits dalam #Audela By #NadZainal

So, janganlah korang lambat2 nk order. Cepatlah ORDER NOW!!! Esok last summit order. -20% dr harga Asal

dm or ws www.wasap.my/60127097294

#audelabynadzainal #audelabeautykl #ubatkurus #ubatjerawat #ubatsembelit

New Pack utk sama2 rasai benefits Audela.
.
Penggunaan hanya 2 minggu sahaja. Harga mampu milik. Boleh cantik time raya. Perut kempis, badan kerengga, muka ploless, kulit putih pipi merah². 😄😄😄
.
.
HARGA BAWAH DARI RM100???? Yaa.. Bawah Rm100 sahaja. Cepat dapatkan sementara stock masih ada!!!
.
Boleh DM or WS www.wasap.my/60127097294/Audela+Promo+Ramadhan
.
#audelabynadzainal #audelabeautykl #audela #ubatkurus #ubatjerawat #audelapromosi

Wow!!! 😘😘
.
.
Yg botol tetap ada juga ye. Starter pack ni sebenarnya nak bagi peluang kepada lebih ramai lagi cuba dan nikmati benefits audela tau...
.
Berminat?? Cepat dm or ws cik mai www.wasap.my/60127097294
.
#audelapackbaru #audelabynadzainal #audelabeautykl #audela #ubatkurus #audelakotak

JOM BERAUDELA !!!
.
HARGA PROMOSI SEHINGGA 31hb Mei.
.
.
#audelapromosi #audelabynadzainal #audelabeautykl #audelabeauty #audela

Hai si Cantik Manis #AudelaLovers 😃

Pesanan untuk semua 💝
.
.
#Repost @nad.zainal with @get_repost
・・・
Saja nak ingatkan , tiap pagi minum Audela.. barulah POWER
.
#audelabeautykl #NadZainal

Apa Itu Detoks?
Kepentingan Detoks Untuk Badan

Korang pernah dengar tentang detoks tak??? apa maksud sebenar di sebalik perkataan ‘apa itu detoks’ ini? Bayangkan detoksifikasi sebagai pembersihan tubuh agar kita tampak dan rasa lebih hebat.
APABILA KITA MENDETOKS, KITA SEBENARNYA MEMBUANG RACUN DAN KESEMUA YANG TIDAK BAIK DARIPADA SISTEM TUBUH BADAN KITA!

Toksin ini terkumpul di dalam sistem tubuh badan kita setiap kali kita bernafas, bersenam, makan dan minum malah ia terkumpul lebih pantas dari tempoh pembuangan yang dilakukan tubuh badan manusia. Tidak kira korang dh kurus pun wajib kena detoks hokkeyy.. Jadi rajin2 la mendetoks badan uolss tu tau✌

#audelabynadzainal #audelabeautykl #audeladetox #detox #sembelit #masalahkulit #masalahjerawat #masalahsembelit #pelawasan #produkkecantikkan

Assalamualaikum & Morning #adoremeanslove 💕
.
.
Semoga hari anda sentiasa ceria dan bertenaga 💪
.
.
Dah Minum 1 sachet Adore belum untuk pagi nie ?? Kalau belum boleh la minum sekarang , kalau takk lesuu sepanjang hari nanti 🤭
.
.
#tipssihat #jamumoden #jamukesihatandalaman #penjagaanwanita #pengikatkasihsayang #tipscantik #langsin

Regrann from @audela.beauty.kl - KEUNIKAN AUDELA
.
.
🌷Ada DETOX(nyah toksin) - melawaskan, tiada sembelit lagi
.
🌷Ada SLIMMING (pelansingan) - bergantung pd pengambilan sis, seeloknya secara lebih disiplin & konsisten (seseorang boleh turun 4/5 kg atau lebih)
.
🌷Ada WHITENING(pencerahan) - gebu gebas , moist , kulit lebih lembab, glowing, cerah, tona kulit sekata ( boleh klik #testimoniaudela untuk lihat ramai yg dah berjaya tau.. 🌸)
.
🌷Ada VITALITY(cergas)- cergas, bertenaga sepanjang masa, tak merasa lemau & mengantok
.
🌷Ada ANTI AGING (kekal muda) - proses secara perlahan, selepas toksin dinyahkan & sis boleh nampak kesan cerah,kurus semuanyaa laa... nanti ada yg akan tegur sis lebih muda dari usia
.
+60127097294 +60127097294
By pos📫 @ by COD 🚙
FREE POSTAGE + FREE COD + FREE GIFT
.
More info dm ig / direct ws
www.wasap.my/60127097294 (click link di profile ig)
.

#Audela #audelabeautykl #testimoniaudela #ubatkurus #detox #ubatputih #cerah #sihat #cergas #saleaudela #audelaampang #letscantik @audela.beauty.kl #audelabeauty #audelatestimoni #audelashahalam #audelabrunei #audelajohor #audelakualalumpur #audelasepang #audelaselangor #audelahorrizon #audelagelangpatah #audelaampang #vitality #pencerahan #pelansingan #kekalmuda #gym #bersenam #exercise #ubatjerawat

[ TESTIMONI AUDELA ]
.
.
AUDELA PERFECT sangat. Kombo 5dalam1 tau. 1 sachet je semua ada..
.
✔DETOX
✔PENCERAHAN
✔PELANSINGAN
✔ANTI PENUAAN(KEKAL AWET MUDA)
✔CERGAS BERTENAGA
.
More info dm ig / direct ws
www.wasap.my/60127097294 (click link di profile ig)
.

#Audela #audelabeautykl #testimoniaudela #ubatkurus #detox #ubatputih #cerah #sihat #cergas #saleaudela #audelaampang #letscantik @audela.beauty.kl #audelabeauty #audelatestimoni #audelashahalam #audelabrunei #audelajohor #audelakualalumpur #audelasepang #audelaselangor #audelahorrizon #audelagelangpatah #audelaampang #vitality #pencerahan #pelansingan #kekalmuda #gym #bersenam #exercise #ubatjerawat

Most Popular Instagram Hashtags