atukbola atukbola

1,404 posts   24,289 followers   227 followings

EKOR SEJATI  Penyokong tegar bola sepak Malaysia ! Mental tisu duduk senyap - senyap okey ! Nampak link dibawah.Tekan je !

"Berkorban apa saja"

al-fatihah kepada ahli bomba yang telah dipukul selepas terlibat dalam rusuhan kuil.perlu hukuman berat kepada pesalah.

Ramalan team mane akan layak?

NO MORE "TOLONG PROMOTE" .
.
Min tahu korang nak followers dengan cepat dan "free".Min bukan tak nak tolong tapi yang mintak free promote 2-5 org.serabut la.min suggest korang build up sendiri korang punya page.min dulu buat @atukbola bukan senang.min keluar duit untuk paid review at least rm5.keluar modal.jangan harapkan daripada "free".24k original followers tk beli.dari indonesia dari pelbagai negara.please kerja keras sikit.jangan give up !

kalau korang perasan design training kit JDT sama seperti pasukan yang bermain di piala dunia.

Zaquan Adha sertai kedah 2019.

bila kau nak jadi player bola professional jangan kejar sangat popularity duit.ayat padu cenggini jarang min buat.ni pon @pathdailyfootball.my yang ajarkan heheh .
.
Follow @pathdailyfootball.my
Follow @pathdailyfootball.my

Akhyar & farizal marlias.

Move on jela.bukan rezeki kita.layan EPL MU kena ayam kan seronok.shuuu

Liverpool masih kebal tanpa kalah di Premier League ! this season our season #ynwa

Min harap selangor lebih maju seperti JDT dengan facility yang serba lengkap.tak payah nak sewa padang latihan.tapi bukanya mudah.slow slow dulu.

saje nak bagi tau pagi tadi Liverpool menang lawan team 3 jari tu.ckp Liverpool mandul piala .piala season lepas tk usah di bawah season kini.dulu lain sekarang lain.salam 3-1.Tag rakan hidup semati dengan Menyu.

Most Popular Instagram Hashtags