atitaharis atitaharis

9,553 posts   828,200 followers   261 followings

Atita Haris  Nasofiatitaliyah | 26yo | 172cm Review l sofiatitaharis7@gmail.com #atitamasak #atitaootd #opivideopi #videotaliyah #videomaba

🀫

πŸ™Š

Hi gaiss!
Korang sure pening kan nak pilih baju apa utk raya tahun ni? Tita suggestkan korang pegi je tgk dekat ELYSHOP 😘
.
.
Design2 dia org pun korang boleh sesuaikan dgn pelbagai jenis keadaan.. Simple & Nice.. ye la takut nanti dtg raya umah bakal mertua pakai ter'over pula kan? Haa cepat tau ELYSHOP tgh ada offer tu.. .
.
@elyshopbyelianiali
@elyshopbyelianiali
@elyshopbyelianiali

πŸ‘§πŸ»πŸ‘©πŸ»

πŸ‘©πŸ»πŸ‘§πŸ»

πŸ‘§πŸ»πŸ‘©πŸ»

πŸ‘§πŸ»

Tengok Taliyah ni suka sgt makan Baby Biscuit Milna! Tapi chup!βœ‹πŸΌ Nak remind semua something kejap! MILNA sekarang tengah buat kempen Cuti-Cuti Milna! Join contest ni dan you all boleh menang travel voucher bernilai RM4000 setiap 2 minggu ataupun sudu anti germa NUK setiap minggu! Bestnyaaaaaa kalau dapat pegi bercuti ni! ✈️✈️ .
.
Nak tahu mcm mana? Sangat senang! Cuma kena beli produk Milna lebih RM20 je! 😍🀩Baby Biscuit ni favourite anak mama sebab senang dia nk makan. Mudah larut dalam mulut. Biskut pun penuh dengan khasiat sebab dy mengandungi DHA, Prebiotic FOS, Omega 3 dan 6, serta 12 vitamin dan 8 mineral.
.
Make sure semua mommies sertai contest MILNA ni. Kalau menang seronok boleh bawak family pegi cuti! πŸ›«Comment ❀ kat bawah kalua suka dengan deal ni! πŸŒ… #cuticutimilna #milnamalaysia

Eee! Adik pakai baju opi dulu πŸ€—

Most Popular Instagram Hashtags