atitaharis atitaharis

8583 posts   801804 followers   194 followings

Atita Haris  Review - - atiqaharisofia@gmail.com πŸ“§ @taliyahcoffeescrub β˜•οΈ @sofiataliyah πŸ‘§πŸ½πŸ‘§πŸ½

Thank you mummy @elulue 😘

Dhani ganti opi jap πŸ™Š

Hi Gais,
Nak review sikit lah pasal satu platform ni. I betol kecewa sebab apa yang I expect tersasar jauh. Hm. Ramai yang dah bagi feedback pasal platform ni dekat I. So I pon tertarik lah nak cuba platform terbaru ni. You know what? Platform ni best gilaaaaaa! Nak tahu apa yang best tu?
.
.
Dia adalah satu-satunya platform terbaru yang menggabungkan media sosial dan perniagaan atas talian. Dan yang paling best platform ini ada sistem rewards tau. So you gais boleh jana pendapatan sampingan dekat sini. Tapi jangan salah faham, platform ni bukan MLM dan bukan SCAMMER!! Ia diiktiraf oleh KEMENTERIAN SAINS, TEKNOLOGI DAN INOVASI MALAYSIA.
.
.
Nak tahu lebih lanjut? Boleh sign up dekat link dibawah. Korang explore lah puas-puas pasal platform ni. Rugi tau kalau tak daftar. Jadilah ahli sebelum terlambat. Degan kemerosotan ekonomi sekarang ni segalanya pun tak cukup. So gais, apa lagi? Sign up cepat! Benda baik kita share bersama. Bukan sekadar bersosial, tetapi bersosial sambil menjana pendapatan.
.
.
Oh ya, ini link untuk sign up
http://www.1gc.club/daftar
.
.
Like dan follow kami di :
https://www.facebook.com/1gc.club
https://www.instagram.com/1gc.club

Tb 😘

Opi semalam tinggalkan mama ikot atok nenek ;( minggu dpn mama balik jb yey! 😜

Hi korang! Haaa ni tita nak bagi tahu ni, Yeos ada buat Instagram contest. Korang hanya perlu Snap, Post dan tunggu untuk menang 😱 senang kan? So ape tunggu lagi, jom sertai .
.
#EkspresiMerdeka Instagram Contest!
.

Grand Prize
.

Package trip to Sutera Harbour Kota Kinabalu - 3 days 1 night (2 pax)
Grand Lexis Port Dickson Staycation - 2 days 1 night (2 pax)
Hard Rock Hotel Penang Staycation - 2 days 1 night (2 pax)
. *Yeo’s product
.

Weekly Prizes .

RM 500 Zalora voucher + Yeo’s product (Weekly winner)
.

Yeo’s product (special weekly winners)
.

How to Join? .

1. Follow Yeo’s Malaysia on Instagram at Yeo's Malaysia
.

2. Take photo of you and Yeo’s product (any) and doodle β€˜I Love Malaysia’ on the photo. (Additional marks for visibility of Malaysia’s flag in the photo)
.

3. Upload your photo and hashtag #EkspresiMerdeka #YeosMalaysia
.

Contest period : 1st August to 24th September 2017.
.

Great prizes await for you to grab!
. jangan lupa hashtag #ekspresimerdeka tau πŸ€—

Part 2, mama pg buat susu adik, pastu opi lak nyelit πŸ˜‚
Eyeshadow & lip palette from @designers.re.edit thank you awkkk! 😻😘

Part 1 - Yeyy thank you @designers.re.edit 😻😘 eyeshadow tu da comot sbb opi korek 😌

Ni antara feedback customer yang pakai @taliyahcoffeescrub πŸ˜»πŸ™πŸ»

@taliyahcoffeescrub hi korang! Jom cuba TCS ni, tcs ni mampu merawat jerawat, membuang kulit mati, mencerahkan kulit dan sebagainya. Kalau korang tak percaye boleh follow ig @taliyahcoffeescrub tengok feedback customer 😱😘

Shawl - @semusimclothier 😻

Hello. Assalamualaikum semua! Harini Tita nak share satu Instagram yang menjual Bag Longchamp Pelbagai Model LONGCHAMP tau, Ada TUMI, Michael Kors & Coach! Semua harga super best Price! Sekarang ada PROMOTION untuk Model Longchamp Neo Dapat Free Twilly! So kalau korang rasa nk shopping handbag boleh CUCI MATA πŸ‘€ Kat IG ni. .

Follow πŸ‘‡πŸ» @Houseofclassy_kl3 @Houseofclassy_kl3 @Houseofclassy_kl3 @Houseofclassy_kl3 &
@Houseofclassy_kl4 @Houseofclassy_kl4
@houseofclassy_kl4 @Houseofclassy_kl4

Most Popular Instagram Hashtags