athirazainudin athirazainudin

336 posts   6,906 followers   522 followings

athira zainudin  yeps im the manager. im funny

happy long weekend everyone 💕

thanks @dahmakan for my lunch today! so sedap and most importantly makanan healthy ya untuk sis yang konon konon acah acah diet ni hahaha kalau korang belum pernah try guna apps ni, go try lah! can use my discount code “betasty4114” upon checkout for RM12 off your first order! yeps thank me later hehe

happy birthday @f1rdaush 🇲🇾🎉

SHR #teamrayakl #teammenangistakdapatbalikkampung 😂 (sape ada rendang rendang lebih tu boleh hantar damansara sikit pls) (nak nasik sekali) (thanks) 🙏

hangat lit lit

Hahahahahhaha this is too funny lah i kenot lah hahahahahahaha #bigstage #policeentry

“jangan call aku sibuk, harini semalam dan esok aeyo-o”

mi gals

sape ada contact number uchuxxraverr pls dm i ok. ni ada anak buah dia sorang terlepas 🤔 #buas

Police Entry MV skrg #11 kat Youtube’s trending list dalam masa DUA HARI jee yayyyyyyy Siiiiikitttttt lagi nk masuk Top 10 hehehe Hopefully dapat lah sampai Top 5 pun we dah bersyukur sangat hehehehe sape tak tengok lagi, tengok lah please and jgn lupa share banyak2 kali tau hihihi muah ikit #policeentry #linkinbio

hi, selamat hari ahad semua ❤️ ps: link in bio guys hehehehehehe 🙈

Most Popular Instagram Hashtags