atehs.kitchen atehs.kitchen

190 posts   1845 followers   195 followings

A taste to die for 🍴  ● Laksa Johor per set/buffet ● Frozen kuah laksa 1kg/box ● Self collect - Petron Kg Melayu JB ● COD - JB area min odr rm30 ● WA 016-7870069 to order

Belum habis open house lagi rupanya πŸ˜† Nak bagitau.. Sabtu ni dah full order ya.. Atehs Kitchen Laksa Johor 🍝 #foodie #malaysia #johorbahru #singapore #johorevent #johorfood #jbhomefooddelivery #laksajohor #atehskitchenrepresent #madewithlove #openorder #openordertiaphari #foodstagram #authenticlaksajohor

REPOST from @ed_erikadanial β€’β€’β€’β€’β€’β€’ Laksa Johor 😍 ada lagi stock kuah laksa Johor from @atehs.kitchen tengok video ni kuah sangat pekat n rasanya pun maknyossss org jakarta cakap πŸ‘ aka sedap saya biasa beli 2kg terus πŸ˜‚πŸ€£ boleh simpan dlm peti ice ... sarapan hari ni laksa johor... jom mamam #laksajohorsedap β„’@ed_erikadanial

Alhamdulillah sepanjang Syawal ni kami banyak terima tempahan laksa johor start dari raya ke 2 lagi.. terima kasih banyak.. so nak inform korang TARIKH yg berikut kami da fully book utk catering ;
Sabtu 8/7/17, Ahad 9/17/17, Sabtu 15/7/17, Ahad 16/7/17, Isnin 17/7/17, Rabu 19/7/17 & Jumaat 21/7/17.. so we would like to announce that we not going to accept any new orders on the date above written.. sorry ya πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ Atehs Kitchen Laksa Johor 🍝 #foodie #malaysia #johorbahru #singapore #johorevent #johorfood #jbhomefooddelivery #atehskitchenrepresent #madewithlove #openorder #openordertiaphari #foodstagram #authenticlaksajohor

Assalamualaikum, morning! hope its not too late to wish our #laksajohorfans salam lebaran & have a great raya celebration ✨✨✨ Atehs Kitchen Laksa Johor 🍝 #foodie #malaysia #johorbahru #singapore #johorevent #johorfood #laksajohor #jbhomefooddelivery #atehskitchenrepresent #madewithlove #openorder #openordertiaphari #foodstagram #authenticlaksajohor

Morning! LAST DAY kami akan berada di bazar ramadan Adda Heights pada KHAMIS ni ya! Ada 4 hari lagi untuk singgah / wssp odr di @atehs.kitchen sebelum kami close kitchen untuk cuti raya! TQ ✨✨✨✨✨ #repost #foodie #laksajohor #kuahlaksajohorfrozen
#atehssaythankyou #atehskitchenfeedback #repost #foodie #malaysia #johorbahru #singapore #johorevent #johorfood #jbhomefooddelivery #atehskitchenrepresent #madewithlove #openorder #openordertiaphari #foodstagramp #authenticlaksajohor #bazarramadan #addaheights

Most Popular Instagram Hashtags