asytar2asytar asytar2asytar

120 posts   119 followers   184 followings

CekLin Forever  Forever Business Owner Aloevera & Bee Forever Living Products www.wasap.my/60122888154 www.wasap.my/60122888154

Sekarang cuaca tak menentu.
Ramai yang demam, selsema dan batuk.
Kesian jika anak2 kecil yang mengalamainya.

Amalkan minum madu.
Antibiotik semulajadi.

#foreverbeehoney #maduasli #antibiotiksemulajadi #honey
#CekLinForever 😍
www.wasap.my/60122888154/beehoney
www.wasap.my/60122888154/beehoney

Fuhhhh..Pelepah aloe vera tu pun dah sebesar betis..
Forever pengeluar aloe vera terbesar di dunia tau! So, pengeluar2 produk berasakan aloevera ni beli aloevera dari mana yer? jawapannya kilang Forever kan..kan? Jadi, awak semua nak beli alovera terus dari pengeluar atau yang telah diproses?😓 Cer tepuk pipi tu😅
dan produk Forever boleh kita beli di 160 negara.

Awak mesti nak deodorant yang ... ⚡Tak melekit
⚡Tak keraskan baju
⚡Tak hitamkan ketiak
⚡Tak cepat habis
⚡Tak buat badan berbau
⚡Tak meninggalkan kesan pada pakaian

kan? kan? kan?
inilah deodorant stick Forever
#CekLinForever 😘😍
ALOE EVER SHIELD
www.wasap.my/60122888154/deodorant
www.wasap.my/60122888154/deodorant

Tengok ni..AloeVera ni dalam Forever Living Products tau!
Forever Forever Forever

#AloeVera #AloeVeraGel #Forever #AloeVeraForever #AVG #sibotolkuning
#DaunLidahBuaya #DaunSabir #CekLinForever 😘😍

Aloe Aloe 😍😍😍 Untuk 'energy booster' kekal cergas seisi keluarga😉

Daily Nutrition Pack
Ada : 3 Aloe Vera Gel
Ada : 1 Absorbent C
Ada : 1 Arctic Sea

www.wasap.my/60122888154/dailypack

Stay energised with Forever Bee Honey, providing you quick and natural energy source for all occasions.

Walau siapa pun pilihan anda,
anda telah buat yang terbaik kerana mengundi.

Forever tetap dihati😉😍
#CekLinForever masih berkempen😘
#aloe #aloevera #aloeveragel #sibotolkuning #daunsabir #daunlidahbuaya

BAHAYA GARAM ALUMINIUM DALAM DEODORANT ANDA 🙅 Bawah lengan hitam
🙅 Baju Bawah lengan kuning
🙅 Masalah bau badan melekat perghh

Macam2 jenama deodorant dah cuba.. tapi... tak setle2 lagi masalah bawah lengan ni.. >>Kenapa bawah lengan jadi makin gelap? 👊 Guna deodorant yang ada GARAM ALUMINIUM
👊 Pakai baju ketat di bahagian lengan
👊 Cukur ketiak dengan cara yang salah
.
>>Tahu tak kebanyakkan deodorant kat Malaysia ni ada GARAM ALUMINIUM
Garam ni akan tutup liang peluh bawah lengan & toksin tak boleh keluar!!! Jadi... mana toksin tu pergi?
>>Toksin tu akan meresap ke dada dan boleh menyebabkan kita kene KANSER PAYUDARA.

Soalannya sekarang!! Sudah berapa lama GARAM ALUMINIUM ada bawah ketiak kita?🙀 Jadi... mari kita tukar deodorant kita.

Deodorant TANPA GARAM ALUMINIUM
.
👉Fungsi utama
✅ Mencerahkan bawah lengan
✅ Menghilangkan bau badan
✅ Pakaian tidak kuning
.
👉Fungsi tambahan,
✅ Rawat tumit pecah
✅ menghalau serangga dalam almari pakaian
✅ menyerap bau busuk dalam almari kasut
.
📣Tak sabar nak tukar deodorant??? 🔊🔊DAPATKAN SEKARANG!! 🔊🔊 Klink terus ke whatsap 😊
www.wasap.my/60122888154
#CekLinForever

🎗Absorbent C🎗 👨‍💼Lelaki - 90mg sehari
👩‍💼Perempuan - 75mg sehari
👶Kanak-kanak - 45mg sehari 😋Gabungan buah sitrus, madu, betik + oat 💟Manfaat Absorbent C👇 ●Anti oksida yang kuat untuk menyokong sistem imun
●Kulit yang cerah + sihat - mengatasi masalah jerawat
●Fungsi penafasan yang sihat - mengatasi masalah asthma
●Mengurangkan alergik
●Mengekalkan kesihatan gusi + sendi
●Mengekalkan kesihatan salur darah
●Anti pengoksidan yang kuat - baik untuk kesihatan kulit, hati, buah pinggang + jantung
●Bagus untuk kesihatan rambut

#CekLinForever

Produk FOREVER semuanya berasaskan aloe vera dan hasil penternakan madu. Forever merupakan PENGELUAR dan PEMBEKAL 92.5% aloe vera di DUNIA dan penternak lebah terbesar dunia di Gurun Sonoran yang menghasilkan madu gred AA. 😍Ini bermakna keluaran produk aloevera dan madu tersebut di seluruh dunia di monopoli oleh Forever😍

Beli produk FOREVER yang original ye ✔✔✔
#CekLinForever #Forever 😍

Lebih segar, lebih cerah, selesa.
Ketiak tak melekit, bau pun menjauh😎😊
Selamat - tanpa garam aluminium.
Jimat digunakan setengah tahun😘
Forever Aloe Ever Shield
#CekLinForever #aloeevershield #deodorantstick
www.wasap.my/60122888154/deodorant

Most Popular Instagram Hashtags