[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

astritkabashi astritkabashi

386 posts   27788 followers   162 followings

astrit kabashi 

Amelííííí

Foto nga dora mjeshterore e @fatmirspahiu 😲

"Kockite"

Te nderuar qytetare te Kosoves, sot me 5 shtator eshte pervjetori i pare i themelimit te institucionit te pavarur dhe me te rendesishem futbollistiko-shoqeroro-civil, i quajtur Bordi i Bordeve.
Nuk eshte e rastesishme qe pikerisht me kete date luajme kunder Finlandes, sic ishte rasti me 5 shtatorin 2016 kur edhe u themelua BB. Sic nuk eshte e rastesishme qe sot u Shugurua Katedrala Nana Tereze ne Prishtine. 
Sot, presim fitore. Sot... Hajde more urime te gjitheve. Urime Kosove.
#bordiibordeve #unebiriytkosove #kosova #dardanet

Me t'shoqen!

Most Popular Instagram Hashtags