astridnfee astridnfee

83 posts   609 followers   513 followings

Astrid Ningtyas F  Joy seeker and a deluded fangirl πŸ™Œ Never signed for a romance

http://ask.fm/astridnfee

WALT THE HELL PRODUCTION

Close enough
Let's say that's a book
Dan liriknya salah
And yes we are a die hard beauty and the beast fans.. so.does my sister name :)

Smanisda 2017
And soon will graduate
😍😍😍

loveable mention @adiris_
Kenapa berwarna sendiri? Ya karena kalo di BW item and we both suck on "posing cool af in front of camera"

Dijepret menggunakan kamera 3gp dengan moment yang unyu

Terimakasih!

"Trid cariin aku pacar po" ngahaha tolong ya guys jadikan wishnya Dia kado ultahnya nanti

Galuh Widyasari/Cantik,Bisa Naik motor sendiri,masak sendiri,Mandi sendiri Dan setia menunggu/segera 18 tahun

Well done for the successful surprise plan 😘😘😘 semoga hidup juga sukses ya sis... dengan ini saya nyatakan utang saya dengan @raflyso senilai Rp.40.000 lunas dihari ultah saya
Honourable mention @itubagus_ kado LDR kalian unyuu Ku percaya kalian yang gambar,iya kan? @nahdialaela

Judging from this pic.. You may know I'm not good with aesthetic picture
Trust me I'm still kawaii with or without pimple

Aku juga gatau faedah foto ini apa,but did it anyway

Posting a selfies for once wouldn't be a problem right hahaha

Syukurlah,jamunya laris
Lihat tester ditengah kami sudah giras atau girap girap itu?

Enjoyed high school by being an awesome debater that act high and proud af.
thanks to Janu Institute

#JanuInstitute
#WeThankYou
#ProudCoachee

When you were about to jump b-but "Yek ijo buthek,Kung Lu aja deh yang loncat"

The guy beside me is that one friend who will give you alot of cool stuff to see 😎😎

Kami adalah pahlawan penyelamat jiwa berjuang demi tumpah Darah nasional dalam waktu sehari saja, keren yaa.. no mewek

#tumpahdarah #gilagilagilagila
#udah17tahun

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags