ashzahrantiara ashzahrantiara

181 posts   113174 followers   71 followings

Ashilla Zahrantiara  Contact: promodrm@gmail.com. Have a peek on my Youtube Channel Click #AZVLOG on the link below! 🙈👇🏻🍉

http://bit.ly/AZVLOG12

Happy Early 21st Anniversary Mom & Dad hihiy ❣️❣️❣️🌈🖤

KYA SOUFFLEEEE MADE BY LOVE 😚😚😚😚😚😚😚😚🍩🍩🍩🍩

good day at Kota Tua yihiy so happy to finally be here cause ive never been here NYAMIIII 💓💓💓💓

u r so tall so i have to tip toe my toes 🌈

hey guys omg im so flattered dengan berbagai dm yang membanjiriku, i still got u guys right? maaf banget klo aku ngebuat kesalahan, ngepost yang ngga seharusnya ku post, being impulsive, i know u guys love me no matter what (geer sih, HAHAHA) tapi love u guys anyways! im still reading all of ur dm(s) and comments that u guys send and beneran bikin aku tenang hehe. thank u bgt shivers love u guys so much thanks for being so understanding 💕🌈 and here's a video of me feeding a zebra :(

to be honest, kalo gak kepaksa banget, aku ngehindarin untuk ada kegiatan out-door pas siang. bukan cuma panasnya sih, tapi polusinya juga, selain bikin kulit muka bermasalah, bikin mood otomatis ancur, cranky gitu, dan kalau udah gitu, orang-orang sekitar aku pasti kena luapan emosi aku, hahaha! tapiii itu dulu sih, kalau sekarang, aku santai aja kalau keluar siang, tinggal pakai Pond's White Beauty Moisturizer BARU, pake sekali doang, problem langsung solved! betah deh lama-lama di luar, walaupun siang. ohyaaa, buat kamu yang punya cerita tentang masalah wajah, terutama pas siang dengan panas dan polusinya, share dong foto/video kalian di IG, dan comment di bawah dong, pakai hashtag #lawan10nodaku ; aaaand i wish kalian bisa survive sama kayak aku yaaa 😊❤

@bvoice_radio
#IAMBVOICERADIO's Announcer Staff, Ashilla Zahrantiara.


To me, Bvoice has given so much opportunities to express ourselves to become a better person. Bvoice also has explored our potential into another level. And, lastly, I'm so proud to be one of Bvoice's family.


Oldies is my favorite program just because I love things that are old, and Oldies could deliver informations about old musics and history. Not all teenagers like Oldies, but only by hearing Oldies, I'm sure you might like the way they deliver it.


So if you're interested in how Bvoice could make you feel special, go check our website www.bvoiceradio.com because there's always something new and exciting from us!✨✨


For more info!
◾️ Instagram :
@Bvoice_Radio
◾️ LINE Official :
@bvoiceradio [with @] ⠀
◾️ YouTube Channel :
BVoice Radio
◾️ Twitter :
@BVoiceRadio
◾️ Appstore :
Search "BVOICE"
◾️ Email :
Marketing_BVoice@yahoo.com
⠀⠀
⠀ ⠀⠀📻We Are Your Voice & Your Sound! 📻

days wiccu r always lovely, exciting & adventurous 🌈🌰💕🌟👌🏻

ga nonton coldplay, garut pun jadi :")

sehobi foto di kaca

should i cut my hair / nah?

throwback to when i was wearing this beautiful dress @raegitazoro_collection ❣️🌈

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags