ascolympia ascolympia

536 posts   564 followers   490 followings

ASC Olympia  De oudste wielervereniging van Nederland. #samensneller

Throwback Thursday (#tbt): de β€˜echte’ start van @letourdefrance in 1954 was op de Sloterweg. De ceremoniΓ«le start was in het @olympischstadion; vanaf daar reden de renners naar de Sloterweg, waar de race startte. Olympiaan Henk Faanhof (st)reed mee in de Nederlandse wielreploeg.

Klaar voor de start! πŸ˜ƒπŸ™ŒπŸ» #samensneller

Ik ga op vakantie en ik neem mee ... "Ja, mijn fiets natuurlijk!" πŸ˜πŸ‘ŠπŸ»

#mondaymotivation πŸ‘ŠπŸ»

Wéér Olympianen op het podium dit weekend! En voor @ascolympia / @fietsbelles Women Racing zelfs een eerste podium in de Vrouwenwielrennen Competitie πŸ˜ƒπŸ‘ŠπŸ» #samensneller En hoe was jouw weekend?

Vandaag rijden @fietsbelles - onze actieve dames-divisie - precies één jaar in hun outfit. Zeer herkenbaar, anders dan anders Γ©n met een duidelijke link naar @ascolympia. Heb jij @fietsbelles ook al eens zien rijden? πŸ˜ƒπŸ‘πŸ» #fietsbellesfriday #samensneller

Throwback Thursday (#tbt): de Nederlandse wielerploeg aan de start van @letourdefrance in het @olympischstadion. De tweede man van links is Olympiaan Henk Faanhof (1954)

Hoera! Vandaag viert Olympiaan en oud-wereldkampioen Piet van Heusden zijn 89e verjaardag. Hartelijk gefeliciteerd, Piet! πŸ˜ƒπŸŽ‰ Trouwens: wist je dat Piet niet alleen ons oudste lid is, maar ook nog eens ons oudst dienende lid: Piet is al 70 jaar lid van ASC Olympia! Dikke vette kudos voor Piet! πŸ‘ŠπŸ»

Hoi 😎✌🏻

#mondaymotivation πŸ‘ŠπŸ»

Olympianen hebben altijd plezier. Zowel tijdens als nΓ‘ het fietsen πŸ˜ƒπŸ‘ŠπŸ»

Fijn weekend! Maak je ook nog een paar Fijne Fiets Foto's? #fietsbellesfriday πŸ˜ŠπŸ–πŸ»

Most Popular Instagram Hashtags