[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

arunagopal arunagopal

670 posts   548 followers   483 followings

Aruna Gopal  Social selling | Social media strateeg | Online Personal Branding | Vertelt met passie en plezier | Beleeft | Geniet | Sport graag | En leert altijd ☺

Vandaag een schrijfdagje ingelast. Die had ik gisteren ook al, alleen was de inspiratie ver te zoeken. En belandde ik in de sportschool en bij mn ouders thuis voor een kop thee en gezelligheid. Weer thuis heb ik van alles gedaan behalve schrijven. Mn flow was ver te zoeken. Wel heb ik alle YouTube filmpjes over flow gezien 🙈 terwijl ik mn eigen flow aan t zoeken was. Vannacht ging de knop om. Die flow die vind je niet, die moet je creëren. Door tegen jezelf te zeggen dat je fantastisch mooie teksten gaat schrijven die anderen gaan inspireren en raken. (Van een beetje positieve affirmatie is nooit iemand slechter geworden toch 😉) En wat denk je? Word ik middenin de nacht wakker en tik ik mn notities op mn Iphone helemaal vol met teksten en ideeën. En zo kom ik er weer eens achter dat t allemaal draait om de intentie die je voor jezelf bepaald. Wat wil je bereiken? En ga het vervolgens doen. Zorg er wel voor dat je je goed voelt, in mijn geval is dat dus muziekje aan, mn bureau verplaatst zo dat ik uitkijk over mn fantastische woonkamer 😂 en niet een muur. Wierook en kaarsjes aan. En een mooie meditatie van Deepak Chopra over infinite possibilities. So let’s flow! 💙
.
.
Voel me altijd een beetje naakt zo zonder lipstick... hoop dat t jullie meevalt 🙈
.
.
.
#writer #auteur #bekind #socialselling #linkedin #storytelling #storyteller #behappy #meditate #zen #mindful #flow #entrepreneur

International women’s day 2018

Een mooie gelegenheid om alle fantastische vrouwen die ik de afgelopen periode heb mogen ontmoeten te bedanken.

Moedige vrouwen die de vastigheid van een baan hebben opgezegd om hun droom te volgen.
Sterke vrouwen in het bedrijfsleven die t verschil maken door kansen te creëren voor anderen.
Inspirerende vrouwen die spiritualiteit introduceren in een wereld die voornamelijk door ratio wordt geregeerd. En die hierdoor talenten & capaciteiten van individuen in t bedrijfsleven aanboren waardoor ze bovenmatig gaan presteren & iedereen versteld doen staan.

Vrouwen die andere vrouwen een podium geven & daarmee zorgen vr positieve verbinding & kracht.

Deze vrouwen zijn mn gidsen geweest in mn reis. Ik beschouw ze als mn mentoren. Voor altijd verbonden.

Ik heb vele moedige mannen ontmoet die vrouwen een podium geven door hen te ondersteunen als partner of zichzelf beschikbaar stellen als sponsor & hun netwerk openstellen.

En ik weet dat er nog meer vrouwen & moedige mannen op mn pad zullen komen die inspireren.

Allemaal zijn we verbonden. En op het moment dat we ons dat realiseren & ons positief inzetten voor t gezamenlijk doel dan zetten we energie om in creativiteit. En bouwen we samen in een flow aan een mooiere wereld.
.
.
.
.
#internationalwomensday #bekind #goodvibes #empathy #equality #genderequality #thenandnow

Dit is mn post-griep, post-workshop face. Vandaag een enorme leuke groep bankiers van @rabobank Leiden Katwijk ontmoet tijdens mn workshop Online Personal Branding. We were sparkling on a high energy level. Good vibes! Maar na 4 uur voel ik hem altijd wel... dus nu even mn bed induiken voor een powernap. Zeker na een woelige nacht is dat even nodig. Gisteren verliep de dag even iets anders dan verwacht en moest ik omschakelen. Een teleurstelling omgezet naar een nieuwe kans. Nadat ik mezelf eerst heb toegelaten de teleurstelling te herkennen en even goed te voelen. Pas dan kun je verder en hem omzetten naar een kans. En ineens vloeit dan de creativiteit weer vandaag en zie je zoveel mogelijkheden. En is t tijd om zaken op te pakken die ik eerder uitgesteld heb. En dan bedenk ik me ineens: Die teleurstelling was een signaal. Een hele mooie. Teleurstellingen zullen er namelijk altijd zijn. It’s what you do next that matters 😉
.
.
.
.
#entrepreneur #socialmedia #socialselling #bekind #happy #personalbranding #linkedintraining #linkedin #rabobank #katwijkaanzee #mindful #meditation

We hebben allemaal geleerd om dingen precies zo te doen als alle anderen, om niet op te vallen. Om jezelf te gedragen. Op school goed mee te doen.

Eerlijk gezegd vond ik dat altijd best saai. Ik deed wat me werd verteld, leerde graag, maar wilde daarna een stapje verder.
Wie wil er nou zijn zoals alle anderen, wat is daar nou zo leuk aan? Op moment dat ik dingen net even anders ging doen. Viel ik op.

Zo ook toen ik als eerstejaars Bedrijfskunde student de opdracht kreeg om een ondernemingsplan te schrijven voor een bestaand bedrijf. We moesten de organisatievormen van Mintzberg toepassen.

Alleen vond ik geen van de bestaande organisatievormen van Mintzberg passen bij het bedrijf. Dus bedacht ik er zelf maar een: het Zandloper model.

En wat denk je? Ik won er een prijs voor. Het beste ondernemingsplan 1995 van de Erasmus Universiteit.

Ik werd beloond omdat ik anders dacht en waarde toevoegde.

Dus ja. Kies een goede opleiding, dat is je basis. Maar durf vervolgens ook op te vallen, door waarde te creëren. Met je eigen ideeën te komen. Door creatief te zijn.

Niet alleen als student, maar ook later in het leven als professional, ondernemer en als ouder. Lees hoe ik denk dat je vandaag de dag positief kunt opvallen (linkje in bio)

Fijne zondag.

x,
Aruna
.
.
.
.
#personalbranding #socialselling #entrepreneur #bekind #bedifferent #empathy #behappy #smile photocredits: @cumba_selection

Precies een jaar geleden werd ik overvallen door een paniek aanval.

Ik had een vast contract bij een bank afgewezen en ging voor mezelf beginnen.
De paniek sloeg in toen ik mezelf de vraag stelde: "Hoe kom ik aan nieuwe klanten?" Little did I know dat die vraag na elke opdracht zou komen. "Waar komt mijn volgende klant vandaan?" Het antwoord: "Geen idee. Dat weet niemand!" Niemand weet waar je volgende opdracht of die droombaan vandaan komt. Je stelt danook de verkeerde vraag.
De vraag die je hoort te stellen is: "Hoe kan ik waarde creëren voor anderen?" Hoe word ik beter in hetgeen ik doe. Datgene waar je heel blij van wordt. Focus op creëren, bouwen en inspireren. En laat je dan verrassen door al die mooie opdrachten.

De paniekaanval verdween vrij snel na deze tirade: linkje in de bio
.
.
.
#socialselling #personalbranding #bekind #linkedin #happy #entrepreneur #lazysunday #mindfull

Toen ik 30 was, zat ik vast.
Ik werkte hard, altijd al gedaan en verdiende goed. Met het huisje en het baby beestje zat het goed.

Maar er miste iets. Ik voelde niets bij wat ik toen deed.

Don't get me wrong. Ik was ongelooflijk dankbaar dat ik werk had. En stopte er mijn hart en ziel in. Maar ik was elke dag zo moe.

Het werken op een kantoor voelde niet goed. Het voelde niet natuurlijk.
Ik vroeg me af wat mijn passie was. Geen idee.

Als kind wilde ik piloot worden. Nou 1 ding was zeker: dat was ik nu niet.

Ik weet nog dat ik dacht dat ik inmiddels op mijn 30e te oud was voor iets anders. Nu weet ik wel beter en lach ik er om.

Ik had toen nooit kunnen bedenken dat ik voor mezelf zou beginnen. Dat ik lezingen en workshops zou geven. Of dat ik mensen zou coachen.

Hoe het toch zo ver is gekomen? Er kwamen taarten, blogs en een bank bij kijken.
Lees hoe ik mijn passie vond toen ik stopte met zoeken: linkje in bio .
.
.
#passie #droombaan #ondernemen #voorjezelfbeginnen #empathie #compassie #girlboss #dowhatyoulove #bekind #laugh #behappy #redvelvetcake #writer

Ik wens jullie een inspirerend mooi 2018 toe met meer tijd voor de mensen om je heen, voor inspiratie, voor mooie ontmoetingen, liefde, voor belachelijk veel lachen, intens mooie momenten, tranen van geluk en warmte ❤️ .
.
.
#2018 #bekind #behappy #positivevibes #laugh #smile

Vandaag precies 15 jaar geleden kwam ze in mijn leven. 🎉

Ze paste precies in mijn twee handen. 🙏🏼 Nu torent ze een kop boven mij uit en kijk ik tegen haar op. In elk op zicht.😍 Zij leert mij dat je nooit teveel kunt lief hebben. Onvoorwaardelijk zonder er iets terug voor te verwachten. ❤️ Ze leert me dat je nooit iemand met een ander moet vergelijken, omdat je daarmee degene die je voor je hebt tekort doet.

Ze leert me dat elk persoon uniek is. En dat iedereen moet doen wat goed voelt. Daar vind je je passie. Daar vind je geluk.

Ze leert me naar je lichaam te luisteren elke dag. Want die vertelt je veel. Die van haar praat continu met haar.
Ze leert me om in het moment te leven. Alert te zijn en aandacht te geven. Want dit moment komt niet meer terug.

En ze vertelt me precies wanneer ik even normaal moet doen. Niet met woorden, maar met 1 blik. En met diezelfde blik laat ze weten wat ze nodig heeft. 🤨 😂

Ze leert mij haar de ruimte te geven om de persoon te worden die zij is om haar plek in deze wereld in te nemen.

Zij leert mij om moeder te zijn.

Diya Gopal zonder jou geen wijze lessen. Happy birthday Bob 🎂🎁 love you ❤️😘
.
.
.
#happybirthday #birthdaygirl #daughter #mother #instamum #mumlife #bekind #happy #love #gratitude #grateful

Ik was deze week weer even terug op mn oude werkplek @rabobank voor een workshop aan deze onwijs leuke studenten. Twee jaar geleden heb ik ze voor het eerst ontmoet. En nu zitten ze in hun laatste jaar van de studie Bank- en Verzekeringswezen. De vraag die hen het meest bezighoudt is: wat wil ik later worden? Tja dat vraag ik me ook nog steeds af 😜 Het antwoord: volgens mij moet je gewoon doen wat je leuk vindt. Doen wat goed voelt ook al zegt je omgeving wat anders. Elke dag weer en je omringen met mensen die je energie geven 👍😊
.
.
.
#bekind #entrepreneur #behappy #smile

Ze is sinds 4:30 op. Geen ochtendmens zegt ze. Wel een avondmens en daarom maar 3 uur geslapen.
Twee ochtenden per maand heeft ze vroege dienst. De eerste yoga les begint om 6:00. Ze was op tijd vanochtend. Alleen ging de eerste les niet door vanwege de volle maan. (Ja dat is een ding)
Terwijl ze vertelt snijdt ze een stuk gember aan en twee sinaasappelen. Voor in het water dat ze klaarlegt voor de studenten na de lessen.
Aan haar is niet af te zien dat het een korte nacht was. 5 Maanden werkt ze hier nu. Met veel plezier, behalve op een ochtend als deze. Gelukkig zijn het er maar twee per maand.
Dit is toch de fijnste plek om te werken denk ik. Een mindfull yoga studio naast het Vredespaleis compleet ingericht om elk atoompje in je lichaam complete rust te laten ervaren. Een oplaadplek voor rust en geluk. En soms extase.
Maar ook hier ontkom je niet aan stress.
Het meisje achter de balie dat door het vooruitzicht van de ochtenddienst een te korte nacht ervaart. De dame die 1 minuut voor de yogales de trap af komt rennen met de adem in haar borst om zich in de kleedkamer snel om te kleden. Nog nahijgend van de sprint naar de studio. Om vervolgens straks in de les complete rust te ervaren.
Ik wens haar een fijne les toe. Twee tellen later hoor ik een bescheiden maar vriendelijke ‘dankjewel’ voordat ze de trap weer opsprint.
Mijn eerste vroege Hatha les zit erop. En met het voornemen om momenten in te plannen van niks doen in mn agenda stort ik me op de werkweek. .
.
#stress #delightyoga #bekind #mindfulness #yoga #hatha #ganesha #happy #buddha

Gisteravond zat ik met dochter in een volle bioszaal.

Vanuit een loveseat met een bak popcorn in mn hand die nog warm aanvoelde keek ik naar een wit scherm.

Samen met 199 anderen keek ik uit naar een spannende beleving.
En die kwam er..gelukkig. Hercule Poirot stelde niet teleur.
Ik bedacht me dat 200 mensen op een zaterdagavond Pathe toevertrouwen met 120 min van hun tijd & aandacht.
Tijd is kostbaar. We verwachten dat Pathe daar zorgvuldig mee omgaat.

Elke dag geven veel mensen mij hun tijd & aandacht. Ik realiseer me dat ze me iets kostbaars toevertrouwen.
Het is daarom mn intentie om op iedereen die mij zn tijd toevertrouwd een positieve impact te hebben.
Waar ik verre van blijf is mn tijd & die van jou besteden aan t afkraken van anderen.
Het achterlaten van negatieve reacties of t bijdragen aan nutteloze discussies.

Deze reacties zijn vaak t resultaat van pijn & onzekerheid bij degene die ze schrijft.
Pak diezelfde tijd & benut die om bij te dragen aan constructieve groei van anderen.

Ook jouw tijd is kostbaar.

Zie je iets wat niet bevalt. Scroll dan verder tot je iets vindt wat je aandacht wel verdient.
Vind je niet wat je zoekt. Kijk dan kritisch naar de mensen die je volgt & vraag je af of t tijd is voor nieuwe mensen die wel je aandacht verdienen. .
.
#sundaymorningvibes #bekind #love #behappy

❤️

Most Popular Instagram Hashtags