arsarabyabbynadzri arsarabyabbynadzri

432 posts   4,249 followers   464 followings

ARSARA BY ABBY NADZRI :  Founder : Arsara by Abby Nadzri Premium Stokist : Eliss Malaysia Health and Beauty consultant

Jom gi Ganu... jumpe abby di sini ya. Mulai esok ( Jumaat) hingga ahad ni di stadium negeri kuala terengganu. C uuuu 😘😘😘😘

Ade tak sape2 kat sini nak kurus n sambil dpt free gift dr arsara by abby nadzri. Kurus cara sihat dgn bahan2 semulajadi. Jom ber LEPTOS. Pm utk consult atau wassap terus 0102727173 k. Alhamdulillah dgn kelulusan KKM sepenuhnya Leptos mampu mengubah berat badan u ols k.

Glitters crepe with Dubai lace shawl. ❀️ #arsarabyabbynadzri

Sape suke color ni? Now ade merdeka promo. Whatsapp 0102727173 utk order k. Grab it now ladies. Mesti nangis punye bile tau harga runtuh. Last sampai 31st saje. #exclusiveglittersinstantshawl ❀️😍😍😘

MashaAllah so pretty, u wearing an exclusive Arsara glitters instant shawl πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜#Repost @fadzlina_fadzilah with @repostapp
・・・
My #birthdaycelebration thanks hubby for the #baskinrobbins ice-cream cake & thanks kak @rahayuariffin for #pavlova πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Alhamdulillah #syukurselalu.

MashaAllah so pretty. Thanks for ur support πŸ’‹#Repost @bydamia.shoppe with @repostapp
・・・
salam aidilfitri maaf zahir dn batin dr kami sekeluarga.. instant shawl yg sejuk n selesa by @arsarabyabbynadzri comfirm repeat beli lg..😍 #eid mubarak
#gambar 1st syawal
#my little familia

😍❀️😘#Repost @zarrazainal with @repostapp.
・・・
Wif @abbynadzri
founder by @arsarabyabbynadzri nak cari tudung atau jubah Cantik Cepat-Cepat cari
#arsarabyabbynadzri macam-macam design terbaru untuk hari raya Tahun ini...
#artis #artist #artismalaysia #makeup #makeupartis #mua #mascara #beauty #brush #foundation #powder #eyes #eyebrows #eyeliner #eyeshadow #bulumata #lips #lipstick #loveyou #instamakeup #instazarrazainal #touchbyzarrazainal

#Repost @abbynadzri with @repostapp.
・・・
She so pretty... @natashaazman__ setuju tak if nak amik her for model @arsarabyabbynadzri . She so sweet..... Salam perkenalan dr kak abby.. πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜πŸ˜

Tq datin 😘😍❀️ #Repost @mayaabu with @repostapp.
・・・
Berdua jea dgn si kecik ni #lilprincessqaisara
Sorry Cik Aziz x sihat.. Apapun πŸ’–πŸ’–πŸ’– Congrat's my nephew Safuan & @yayaazahar #yayasafuanmarried

Tq so much pretty 😍😍#Repost @nurfarahi with @repostapp.
・・・
morning! pagi ni fefeeling lebih dengan tudung @arsarabyabbynadzri lamaaaa tunggu nak bergambar dengan tudung warna cantik ni. ehehe.. hari ni wondermom delivery cecantikπŸššπŸ’¨ *bluweek😝. #youarehereandthere #aeandmyself

Tq so much dear 😍😘❀️ #Repost @fatimah_alsyariff with @repostapp.
・・・
πŸ™ˆπŸ™‰ fv shawl @arsarabyabbynadzri 🌸

#Repost @abbynadzri with @repostapp.
・・・
Selamat Hari Pekerja smua. Special 1st May 2016 ni, Abby nak beri hadiah khas pada #arsaralover dgn promosi istimewa shawl dr @arsarabyabbynadzri .

Exclusive Dwi Glitters Chiffon Semi Instant Shawl dgn promosi BUY 1 FREE 1. Boleh pm atau cepat2 whatsapp Abby di
0102727173
0102727173
Untuk pembeli istimewa ini. Mudah di pakai, boleh dipelbagai dgn mcm2 style, sgt selasa teruatama dimusim panas ni. Pelbagai warna inner : Silver , Black , Gold , Dusty Pink , Red Ruby.
Boleh dilabuhkan dan dipendekkan mengikut citarasa anda. Dapatkan segera sementara stock masih ade. Exclusive Material .
BUY 1 FREE 1
BUT 1 FREE 1
BUY 1 FREE 1
#arsaralover #arsarabyabbynadzri #abbynadzri #arsarashawl

Most Popular Instagram Hashtags