arjalee arjalee

5819 posts   537877 followers   1173 followings

BUDAK NAKAL  Storyteller.Son.Brother.Uncle.Friend&Cousin Dream BIG little boy ! 🌈⭐️πŸ”₯ Singer Host Actor Entrepreneur booking πŸ“ž Lin Ramlee 0176337930 ARJASCOOKIES

https://youtu.be/QY1yJ6jQjfs

Uripmu koyo wit gedhang . Due jantung tapi ra due ati 😍 #whenarjaisworking #BUKUTRAVEL #TRAVELOGARJALEE #indonesia #candiarjuna #travel #traveler #travelogue #friends #jawa #majumundurcantik #princessyahrini .
.
Jalan2 kelmarin lagi bertemu dengan teman2 baru orang desa yang baik lagi friendly banggettt . Terima kasih ketemu lagi ya ! .
.
Dan ini buat kamu idolaku @princessyahrini

Pertemuane awakdewe ki sepele seko gojekan dadi seneng senengan terus sayang sayangan . Ngasi endinge saling wegah kelangan 😍 #whenarjaisworking #TRAVELOGARJALEE #arjalee #romantis #jawa #indonesia #wednesday #nerdunit .
.
πŸ“· @rahami @nerdunit

0430pm Tuesday 26th July 2017
Ini ialah buah Betik Dieng dan hanya ade di sini sahaja tapi bila dah diproses menjadi manisan nama dia dah jadi lain " Carica " ! Interesting kan ? .
.
Soon insyaallah " Arja Manis " doakan ya πŸ˜‹ #whenarjaisworking #BUKUTRAVEL #TRAVELOGARJALEE #indonesia #dieng #wednesday #travel #traveler #travelogue #arjalee #fruit

1030am Wednesday 26th July 2017
1st Location : Saya dan yang lain memang tak tahu nak cakap ape sebab kat sini sangat2 sejuk dan terlalu indah ! .
.
Sempat saya dan ET @derubirusiti buat adengan cinta dari filem ada ape dengan cinta " Rangga & Cinta " . ET kena buli sebab kena berlakon haha . Seronok gilerrr kat sini πŸ˜πŸ‘ŒπŸΌπŸ˜œ #whenarjaisworking #BUKUTRAVEL #TRAVELOGARJALEE #traveler #traveler #travelogue #backpackers #indonesia #wonosobo #mountains

Harry Lee dah sampai di Dieng Indonesia petang tadi utk kali pertama . Sudah cukup utk hari ini maka dia perlu istirehat . So good nite everyone . Sleep well πŸ˜‹ #whenarjaisworking #BUKUTRAVEL #TRAVELOGARJALEE #dieng #indonesia #wonosobo #arjalee #travel #traveler #travelogue #harrypotter

Our time together is just never quite enough . Take care and be safe 😍

1230pm Saturday 23rd July 2017
For now this is my 3rd time diberi kepercayaan menjadi host or pengacara program berbentuk travelog magazine .
.
So far so good alhamdulillah masih belajar dan try to improve my skill and also trying my best utk tidak terikat dengan skrip ( improvise ) .
.
Thank you team RESPECT @rozierashid69 @norhaidatulazian @mr.jayjamal @rahami @azzad_amigone @asyrady90 @dengoma .
.
This is #BUKUTRAVEL yang baru selesai ke 2 negara iaitu Cambodia and Vietnam . 3 to go 😜 #whenarjaisworking #BUKUTRAVEL #TRAVELOGARJALEE #hochiminhcity #travel #travelogue #travelogue #arjalee #AspirePictures #backpacker

0230pm Sunday 23rd July 2017
Grand opening @lifadianhairsalon . Congratulations and thanks for having me . Have a good one πŸ’πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ #lifadian #empiresubang #sunday #whenarjaisworking #arjalee #salon #hair #beauty #manicure

i miss my home and i miss u .....

1030am Saturday 22nd July 2017
Hari ni rase semangat sgt2 nak shoot entah lah kenapa . Ligthing plak cantik naahhhhh . So Dont wait and lets work Arja πŸ˜‹ #whenarjaisworking #TRAVELOGARJALEE #BUKUTRAVEL #host #travel #traveler #travelogue #arjalee #hochiminhcity #vietnam #saturday #AspirePictures . .
πŸ“· @azzad_amigone

1100am Friday 21st July 2017
Sampai sini memang rambang mata sampai juling . Kebetulan kami sampai penuh dengan org2 Malaysia . Berhari raya pulak kat sini and Thanks a lot Lady Mai for the treat ✌🏼 #whenarjaisworking #TRAVELOGARJALEE #BUKUTRAVEL #hochiminhcity #vietnam #arjalee #traveler #travel #mrtraveler #friday #AspirePictures

Alhamdulillah kalau ini jodoh aku , aku terima ! Inilah dia kisah aku dan si dia dalam " Travelog Cinta di Ho Chi Min " 😊 #whenarjaisworking #TRAVELOGARJALEE #BUKUTRAVEL #hochiminhcity #vietnam #arjalee #traveler #travel #travelogue #AspirePictures

Most Popular Instagram Hashtags