arjalee arjalee

6,484 posts   526,043 followers   1,103 followings

T H E A R J A L E E  πŸ“KL M’sia πŸ“š your Host Singer Intrepreneur πŸ’Œ officialarjalee@gmail.com ☎️ +60176337930 πŸ“¦ ARJASCOOKIES

Arja dah sampai di Bazaar Ramadhan BTHO Cheras nak tlg ma brother niaga hari ni
.
Siapa ade dekat meh singgah macam2 ada ok. Arja tunggu naaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
#huaweimate10 #arjalee #ramadhan #iftar #dapoqpenang #bazaar
.
Video by @ammarjxmil

Awak call siapa tu? Saya kat sebelah awak je ni kannn πŸ˜‹ @zarazya
.
Shoe by @lanbaharin

Allow things to come and go : keeping your heart as open as the sky
.
Selamat berpuasa : semoga Ramadhan ini memberi seribu keinsafan buat kita semua insyallah amin
.
#huaweimate10 #arjalee #ramadhan #alhamdulillah

Miss you so much budak kecik @zarazya . Jadi rabbit u pun i ok jer 🐰😍πŸ”₯

Awak suruh saya senyum saya senyum jer laaaa. Lepas tu awak jatuh cinta siapa suruh?
.
Photo by my dear @fieda_khalid
.
I'm wearing special and limited edition baju melayu Johor by @chefaduamran called " Aduh! By Adu
. .
#huaweimate10 #arjalee #ramadhan #senyum #smile

Geng2 GLOWING yang Membawang hal2 Kaya dan Mewah2 sahaja ok!
.
Iftar di kediaman Dato ' @rozzanarahmat hari ni. Thanks for having us ya πŸ™πŸΌβ€οΈ
.
#huaweimate10 #arjalee #membawang #ramadhan #iftar #toomuch

Malam Amal & Iftar bersama The Celepets yang cukup2 indah dan sungguh bererti
.
Sumbangan duit raya, goody beg dan mcm2 lagi utk semua yang diraikan malam tadi
.
Alhamdulillah sempurna sudah segalanya. Thank you so much to The Celepets @coffeebay.my @kindnessmalaysia and also @mrstailista for inviting me as your host of the nite
.
Had so much fun. Semoga segala usaha murni ini diberkati dan dirahmati oleh Allah swt. See u again. Selamat berpuasa πŸ™πŸΌβ€οΈβœŒπŸΌ
.
Photo by @saufinadzri .
.
#whenarjaisworking #emcee #host #hosting #clpt #celepets #clptamal2018 #arjalee

Thank you so much @mrstailista and Malam Amal dan Iftar bersama Celepets for having me as your host for tonite ! .
.
Alhamdulilah everything went well and yes i had so much fun and it was really great working with u guys .
.
To all my lovely and crazy β€œ Celepets Malaysia β€œ u guys awesome ! Sawadhikap πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

Emcee on Duty tonight for Malam Amal Celepets Dan Coffee Bay 2018
.
I'm wearing Kurta from @styleannexe Publika
.
Selamat berbuka puasa semua πŸ™πŸΌ
.
#huaweimate10 #arjalee #whenarjaisworking #clpt #celepets #CLPTamal2018

When I first met u, I honestly didn't know you were gonna be this important to me. Thanks @tassyh
.
#huaweimate10 #arjalee #friendship #love #susahsenangsedihresahbahagiahappy

Muker bila hari ni ade orang ajak bukak puasa lusa tapi dah lock siap2 baru tadi hahaha
.
Korang buka puasa kat mane hari ni? Share sikit

Profile Photoshoot .
.
Make up @izzarzainuddin .
.
Studio / Photographer @iianstudio .
.
Outfit / concept @ammarjxmil .
.
#huaweimate10pro #arjalee #hnmmalaysia #photooftheday #photography #photo

Most Popular Instagram Hashtags